Oamenii caută adesea sfaturi cu privire la casele lor, astfel încât să poată economisi bani.

Aceasta poate include obținerea de sfaturi bricolaj care să îi ajute să se pregătească pentru petreceri în casă sau cele mai recente îndrumări privind reducerea facturilor la energie.

image - 6 Tips to Help You Save Money on Heating This Winter
6 sfaturi pentru a vă ajuta să economisiți bani la încălzire în această iarnă

Este posibil să cauți noi modalități de a economisi bani la costurile de încălzire și cu atât mai mult acum că iarna se apropie cu pași repezi.

Dacă este ceva care vă interesează, citiți mai departe, deoarece acest articol vă va oferi 6 sfaturi utile de luat în considerare.

1. Actualizați-vă ușile și ferestrele

Dacă sigiliile din jurul ferestrelor și ușilor tale pierd, vei lăsa să pătrundă curenții nedorite și vei încălzi pentru a compensa. În timp ce ferestrele pot fi o sursă uriașă de pierderi de căldură, înlocuirea lor cu versiuni eficiente din punct de vedere energetic este o modalitate excelentă de a economisi bani.

S-ar putea să doriți, de asemenea, să luați în considerare adăugarea unor dispozitive de acoperire a intemperiilor (apărătoare de curent) în jurul ferestrelor și ușilor existente și să calfetați exteriorul pentru o etanșare și mai eficientă.

Cu o populație actuală de aproximativ 1.680.669 de persoane, Glasgow este plină de clădiri rezidențiale și comerciale. Dacă aveți nevoie de instalatori de geam dublu cu experiență în Glasgow , este posibil să aveți acces la 5 ani de rambursări fără dobândă, 0% DAE și zero depuneri la achizițiile dvs.

Fie că este vorba de ferestre, uși sau serare, puteți avea instalații eficiente din punct de vedere energetic, care beneficiază de mediu și sporesc atractivitatea casei dvs.

2. Instalați un termostat programabil

Acesta este un dispozitiv electronic cu un temporizator care permite utilizatorilor să-și controleze eficient setările de temperatură de acasă dintr-o locație centrală. Acesta permite proprietarilor de case să își programeze sistemul de încălzire în avans, pe baza orei din zi, a programelor de ocupare și a prognozelor meteo.

De asemenea, poate fi setat să funcționeze în perioadele cele mai eficiente din punct de vedere energetic al zilei, rezultând costuri mai mici. Ar trebui să vă revizuiți programul de încălzire și să setați termostatul să pornească cu aproximativ o oră înainte de a vă trezi sau când intenționați să vă întoarceți acasă de la serviciu.

Dacă toată lumea va fi plecată câteva zile, luați în considerare oprirea acestuia sau chiar oprirea acestuia. Unele dintre beneficiile semnificative ale instalării unui termostat programabil sunt:

 • menținând casa la o temperatură optimă, economisind în același timp energie
 • proces ușor de configurare și programare
 • accesibilitate în comparație cu alte soluții
 • posibilitatea de a face ajustări utilizând o aplicație descărcabilă de pe smartphone
 • capacitatea de a face schimbări de oriunde

Citeste si:


3. Izolați-vă casa

După cum am menționat anterior, asigurați-vă că toate golurile din jurul ușilor și ferestrelor sunt sigilate folosind bandă rezistentă la intemperii sau garnituri de cauciuc. Utilizați jaluzelele izolante în timpul lunilor de iarnă pentru a preveni pierderile de căldură în aceste zone.

Insulate Your Home

Verificați dacă lipsește izolație în pod sau pereți pentru a asigura căldură maximă în întreaga proprietate. Dacă este necesar, analizați lucruri precum rulourile din fibră de sticlă și pulverizarea izolației cu spumă.

Luați în considerare izolarea țevilor și cumpărarea unei cămașe pentru boiler și umpleți orice fisuri sau găuri care ar putea provoca curentii.

4. Gestionați-vă bine camerele

Închideți ușile camerelor dvs. nefolosite, în special cele fără acces la lumina soarelui, cum ar fi băi, dormitoare de rezervă, etc. Acest lucru vă permite să vă mențineți costurile de încălzire mai mici, deoarece majoritatea casei dvs. nu va necesita aceeași cantitate de căldură.

De exemplu, nu este nevoie să păstrați un dormitor cald dacă nimeni nu doarme în el, așa că opriți caloriferele. Dacă este o cameră rece și lași ușile deschise, restul casei tale va avea de suferit.

Deschideți perdelele și ferestrele când este însorit în timpul zilei, deoarece soarele este liber și vă poate ajuta la încălzirea casei. Închideți perdelele noaptea, deoarece acest lucru vă poate ajuta să vă mențineți casa mai caldă pentru mai mult timp.

Dacă decideți să reduceți temperatura de încălzire cu 5 grade, este posibil să nu observați o mare diferență în ceea ce privește confortul. Acestea fiind spuse, aceste mici economii de bani se vor acumula în curând.

Este mai sanatos sa iti pui un pulover decat sa iti ridici termostatul si sa ai locuinta la fel de calda ca o sera! Dacă reduceți temperatura camerei, purtarea de straturi suplimentare vă va ajuta să conservați căldura și să rămâneți confortabil.

Păturile pot fi, de asemenea, foarte utile în acest caz, iar unele lenjerie de pat suplimentară pot fi o idee grozavă pe timp de noapte pentru a ajuta la compensarea pierderii de căldură.

5. Instalați un nou sistem de încălzire

Aceasta este, evident, o opțiune costisitoare, dar ar putea economisi bani pe termen lung. Acest lucru se aplică în special dacă echipamentul dvs. actual este vechi și ineficient.

Prin instalarea unui sistem mai modern, centrala ta nu va trebui să lucreze la fel de mult atunci când încearcă să țină locuința caldă.

Folosirea uleiului de încălzire la preț redus în loc de electricitate ar putea ajunge să economisești bani pe termen lung. În plus, gazul natural este adesea mai ieftin decât alte forme de energie și este ușor disponibil.

Câteva beneficii cheie ale îmbunătățirii sistemului de încălzire includ:

 • Facturi mai mici la energie
 • Calitatea aerului din interior îmbunătățită datorită unui sistem mai eficient
 • O experiență de încălzire mai liniștită
 • Reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră
 • Cazanele moderne de apă durează mai mult și oferă performanțe îmbunătățite
 • Veți cheltui mai puțini bani pe lucruri precum reparații sau piese de schimb

6. Instalați panouri solare

Panourile solare transformă lumina solară în energie electrică. Acesta a fost folosit de mulți proprietari din întreaga lume, deoarece funcționează cu energie solară și nu necesită nicio altă sursă de energie.

Există multe beneficii, inclusiv reducerea facturilor lunare din cauza consumului mai scăzut de energie electrică sau posibilitatea de a vinde surplusul de energie electrică înapoi în rețea pentru credite în vederea utilizării viitoare.

Este înțelept atunci când alegeți panourile solare să mergeți pentru companii care pot face instalarea și, de asemenea, să ofere întreținere continuă. Astfel, dacă există probleme cu sistemul de energie solară, ei vor putea veni să-l repare.

Acestea nu sunt toate opțiunile când vine vorba de economisirea banilor din energia casei tale în acest sezon de iarnă. Acestea fiind spuse, există cu siguranță câteva idei grozave care merită explorate mai detaliat.

Făcând unele modificări, casa ta poate deveni mai confortabilă decât oricând și, ca urmare, ar putea fi mai mulți bani în bancă de cheltuit pentru alte lucruri.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.