Garajul este componenta cel mai des folosită într-o casă. Acesta oferă frecvent puncte de intrare în și din casă, devenind punctul de acces principal și oferind reședinței tale un spațiu incredibil de lucru și depozitare.

Ca atare, reparațiile în garaj sunt inevitabile. Garajul dvs. trebuie să aibă sau cel mai probabil va întâmpina probleme la un moment dat de utilizare, inclusiv probleme funcționale (cum ar fi spațiu de depozitare insuficient), uși și deschideri de garaj defectuoase, decolorarea proprietăților estetice (care necesită actualizări), plus multe alte probleme.

Acest articol explorează cele mai frecvente probleme de garaj și, în plus, Cactus Garage Door Repair poate ajuta la rezolvarea acestor reparații.

image - 6 Common Garage Repairs for Your Home
6 reparații comune de garaj pentru casa ta

Reparatii telecomanda

Problemele cu telecomenzile pentru ușile de garaj pot fi descurajante, mai ales venirea acasă după o zi lungă obositoare la serviciu. Și nimeni, în eroarea actuală, nu vrea să iasă din mașină pentru a-și repara telecomanda înainte de a-și accesa garajul.

Dar totuși, o telecomandă defectuoasă a ușii de garaj este o soluție rapidă și apare adesea din mai mulți factori. Acești factori includ; baterie descărcată de la distanță, interferență RF sau sistemul trebuie resetat. Este esențial să aveți asistență de specialitate pentru toate aceste probleme – cineva care poate repara sau înlocui componentele defectuoase.


Citeste si:


Role deteriorate sau uzate

Rolele sunt structuri cu tije și roți care țin ușile garajului pe șenile lor, permițându-le să se deschidă și să se închidă fără probleme. Când ușa de garaj se deschide sau se închide, rolele sunt supuse unor greutăți grele, făcându-le susceptibile la uzură treptată. Aceasta înseamnă că este nevoie de reparații sau înlocuiri periodice.

Reparațiile periodice ajută la înlocuirea rolelor îndoite, uzate sau slăbite, ceea ce poate duce la o durată lentă a deschiderii sau la mișcare sacadată. Acești factori pun multă presiune asupra sistemului de deschidere, scăzând durata de viață a acestuia.

În plus, reparațiile la timp ale rolelor defectuoase ajută la prevenirea mai multor deteriorări ale componentelor de bază, eliminând necesitatea unor reparații mai costisitoare. Rolele au durate de viață, adesea evaluate în cicluri. În esență, este un ciclu de fiecare dată când ușa de garaj se deschide și se închide complet.

Experții estimează că o ușă de garaj rezidențială medie se deschide și se închide de patru până la șase ori pe zi, în medie de 1500 de ori pe an. Pentru a cunoaște ciclul de viață al rolelor dvs. de garaj, examinați documentația acestora, apoi determinați momentul potrivit pentru repararea sau înlocuirea acestora.

Alinierea necorespunzătoare

Pentru operațiuni sigure, eficiente și de încredere, șenile ușilor de garaj trebuie să fie aliniate corect fără a suferi daune materiale sau hardware. Sinele sunt o pereche de piese metalice instalate de fiecare parte a ușii garajului, deplasându-se de sus în jos. În timp ce se deschide sau se închide, ușa garajului urmează aceste urme folosind un set de role.

Nealinierea acestor căi vă poate împiedica accesul sau părăsirea garajului, vă poate pune în pericol bunăstarea sau bunurile personale sau vă poate face garajul vulnerabil la intruziuni.

Căutați operațiuni neobișnuite, cum ar fi mișcări neregulate sau zgomote proaste pentru a detecta o ușă de garaj nealiniată. Alții devin ineficienti din cauza panourilor deteriorate și a feroneriei slăbite sau rupte.

Usi de garaj deteriorate

Ușile dvs. de garaj, în special modelele din lemn, se pot lăsa cu timpul sub gravitație sau îmbătrânire. Adesea, căderea apare din tijele de tensiune dezechilibrate care merg de sus în jos din fiecare parte. Cu toate acestea, îndreptarea la un tendizor poate ajuta la îndreptarea ușii garajului.

Alte uși de garaj sunt zgomotoase. Zgomotul poate apărea din mai multe puncte, inclusiv role uzate, piese metalice nelubrifiate și feronerie slăbită. În timp ce puteți realiza cele mai multe dintre aceste probleme, unele au nevoie de intervenția unui expert, mai ales dacă persistă chiar și după aplicarea unor soluții tipice, cum ar fi lubrifierea.

Alte soluții rapide implică strângerea piulițelor și șuruburilor slăbite pe camion și pe ușă, pulverizarea lubrifiantului aplicabil pe cablurile de ridicare, rulmenții cu role și balamale și multe altele.

Deschizător de uși de garaj defect

Dispozitivul de deschidere a ușii de garaj poate înceta brusc să funcționeze la un moment dat, dar cauza și soluția sa sunt adesea mai puțin complicate. Dacă ușa garajului nu se mișcă după ce ați apăsat întrerupătorul de perete sau telecomandă, sunt șanse să aveți o sursă de alimentare deconectată.

În ceea ce privește această problemă, este posibil ca unitatea motorului să fi fost deconectată sau întrerupătorul de circuit (sau priza GFCI) de pe dispozitivul de deschidere a ușii s-a ars sau a fost dezafectat. Alte probleme legate de funcționarea defectuoasă a unui dispozitiv de deschidere a ușii de garaj apar adesea din cauza unui motor ars sau nefuncțional. Dacă se întâmplă oricare dintre acestea, apelați pentru reparații de la o companie profesionistă de reparații uși de garaj.

Vechiul arc de torsiune

Arcul de torsiune ar putea fi la fel de bine destinatarul principal al greutății grele pe orice ușă de garaj. Ele facilitează ridicarea și coborârea ușii garajului dvs. prin apăsarea telecomenzii sau a comutatorului de perete.

Deși acest lucru le face destul de utile, subiecții grei se torsionează la uzură treptată, ducând adesea la reparații și înlocuiri obligatorii.

Dacă arcul dvs. de torsiune funcționează defectuos, dispozitivul de deschidere a ușii de garaj emite sunete de tensiune, ușa se închide brusc, fără niciun indiciu, produce un sunet puternic la închidere și se poate simți mai greu decât de obicei.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.