Într-un cartier, există case care atrag mai multă atenție decât altele. Nu este neapărat pentru că acele case sunt mai mari sau mai mari.

Are mai mult de-a face cu stilul. O fațadă bine întreținută, împreună cu aleea, este vitală pentru a vă scoate casa în evidență.

image - 6 Practical Ways to Spruce Up Your Driveway
6 moduri practice de a-ți amenaja calea de acces

Vedeți, dintre toate zonele din exteriorul casei dvs., aleea este de obicei neglijată. Grădinaritul și întreținerea gazonului sunt adesea preferate în detrimentul acordării de îngrijire de care are nevoie.

Dacă continuați să vă neglijați aleea, aceasta va ceda în cele din urmă uzurii. Acesta este momentul în care cu siguranță va fi necesară înfrumusețarea.

Chiar și atunci când ciupiți bănuți, puteți totuși să vă faceți aleea un loc plăcut în cartierul dvs. prin aceste sfaturi practice:

1. Iluminează-l

Aleea ta ar putea fi bine întreținută, curată și frumoasă. Plantele sunt bine întreținute și este doar o priveliște frumoasă de privit. Dar par întunecate și sumbre noaptea fără iluminare adecvată.

Aplicarea tehnicilor moderne de iluminare este una dintre cele mai practice modificări pe care le puteți face în aleea dvs. Nu numai că va face ca alea să arate bine, ci va adăuga și un strat de protecție, acționând ca un factor de descurajare pentru hoți. Iluminarea suplimentară vă ajută și când vă manevrezi mașina pe timp de noapte.

2. Actualizați materialul

Dacă aveți o alee simplă, din beton, atunci nu este de mirare că pare plictisitor și plictisitor. În timp, betonul poate părea și destul de murdar, mai ales dacă nu este bine întreținut.

Pentru a adăuga fler căii tale simple, poți să-i actualizezi materialul la ceva elegant, dar durabil. Alei de pavaj, pietriș, cărămidă și rășină neagră – există atât de multe opțiuni moderne din care puteți alege, în funcție de aspectul general pe care doriți să-l obțineți pentru alee.


Citeste si:


3. Adăugați peisaj

Amenajarea peisagistică este o altă modalitate sigură de a vă amenaja calea de acces. Este de fapt o idee greșită să crezi că amenajarea peisajului este peste posibilitățile tale.

Fă-ți timp să cauți și să compari prețurile diferiților artiști peisagistic și ale contractorilor de drumuri din Londra, astfel încât să fii sigur că ți se oferă cele mai bune oferte.

Nu este nevoie să mergi mare sau măreț cu designul tău peisaj. Chiar și un design simplu și minimalist va face bine. Face toată diferența atunci când plantele tale au un sentiment de coerență și nu sunt doar peste tot.

4. Aliniați-o cu Copaci

Acest sfat se aplică dacă aveți o alee destul de extinsă. Cu cât aleea este mai lungă, cu atât poți pune mai multe plante pentru a oferi casei tale o atmosferă caldă și primitoare. De fapt, dacă îți poți alinia aleea cu copaci subțiri și îngusti, asta ar arăta și mai bine.

Line it with Trees

Nu numai că acești copaci vor face drumul tău să arate pitoresc, dar vor adăuga și puțină umbră în zilele calde de vară.

Copacii sunt practici, deoarece sunt ușor și convenabil de plantat. Odată ce copacii cresc, puteți agăța lumini pe copaci pentru un aspect estetic sporit pe timp de noapte.

5. Spălați-vă cu presiune în mod regulat aleea

Aleea ta este, fără îndoială, una dintre cele mai murdare părți ale exteriorului casei tale. La urma urmei, aici trec mașinile tale, zi de zi. În timp, aleea ta va absorbi toată murdăria și murdăria de pe roțile mașinii tale dacă nu o curățați în mod regulat.

Vestea bună este că curățarea aleii este o briză cu echipamentul potrivit. Tot ce ai nevoie este o mașină de spălat cu presiune de încredere. Deoarece este de mare putere, puteți termina curățarea drumului de acces în cel mai scurt timp.

6. Obțineți o poartă

Acest al șaselea sfat se aplică caselor care nu sunt încă împrejmuite sau închise. Locuința într-o casă închisă este de fapt o chestiune de securitate, mai ales dacă aveți copii mici predispuși să rătăcească în afara casei. Agatul este unul dintre lucrurile care te pot face să te simți în siguranță în interiorul proprietății tale.

Ca și în cazul drumului dvs. de acces, există o întreagă gamă de materiale și modele de porți din care puteți alege. Depinde de tine să decizi stilul și materialul care să se potrivească cu aspectul general al casei tale.

Concluzie

Îmbunătățirea căii de acces este una dintre modalitățile de top de a adăuga frumusețe și eleganță exteriorului casei tale. Oferă prima impresie atunci când vizitatorii vin pe la casa ta. Așadar, este doar potrivit să îi acordăm atenția pe care o merită.

Ultimul lucru pe care ți-ai dori este o alee murdară în stare de paragină, totul pentru că nu te-ai deranjat să o întreții în mod corespunzător.

Din fericire, există multe modalități prin care puteți să vă înfrumusețați aleea și să creșteți atractivitatea, chiar și atunci când bugetul dvs. este destul de limitat. Începeți cu sugestiile de mai sus.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.