Cumpărarea unei proprietăți implică o investiție substanțială și ați dori să vă asigurați profituri maxime din investiția dvs.

Închirierea proprietății imobiliare în Canada poate fi o modalitate excelentă de a genera venituri pasive și de a obține un profit inevitabil al investiției.

image - 6 Crucial Things to Know for New Landlords
6 lucruri esențiale de știut pentru noii proprietari

Cu toate acestea, înainte de a vă închiria proprietatea, va trebui să înțelegeți responsabilitățile ca proprietar de proprietar, regulile și reglementările aplicabile pentru închiriere și polițele de asigurare.

Cumpărarea unei proprietăți este, de asemenea, o sarcină descurajantă. Citiți acest articol pentru a evita anumite greșeli în timpul achiziționării unei proprietăți. Să începem să trecem peste ceea ce ar trebui să știi ca un nou proprietar.

Beneficiile închirierii proprietății dvs

Închirierea proprietății dumneavoastră poate deveni o sursă de venit pasiv/secundar stabilă și pe termen lung. Închirierea are și alte beneficii, printre care:

Bucurați-vă de avantajele fiscale

Orice cheltuieli relevante pe care le efectuați (prime de asigurare, întreținere și reparații, taxe legale etc.) pentru a obține venitul din chirie pot fi deduse din calculul anual al impozitului .

Puteți chiar să deduceți taxele pe proprietate pe care vi le percepeți pentru proprietatea închiriată în timpul perioadei de închiriere (când chiriașul vă ocupa proprietatea conform contractului de închiriere). Dar această deducere este specifică zonei.

De exemplu, dacă locuiți în Ontario, dar proprietatea dvs. închiriată se află în Vancouver, veți fi eligibil pentru deducerea taxelor aplicabile în Vancouver.

Flux de numerar constant

Când sunt făcute corect, proprietățile de închiriere pot crea un flux de numerar consistent. Găsirea unui chiriaș cinstit și a unei persoane suficient de capabile să plătească chiria în mod regulat este cheia.

După ce ați plătit ipoteca și alte facturi de utilități, chiria rămasă poate intra direct în contul dvs. de economii. În plus, veniturile din chirie generează un flux de numerar mai consistent decât un dividend tipic din alte investiții pe piață.


Citeste si:


6 sfaturi pe care ar trebui să le cunoașteți ca un nou proprietar

Dacă sunteți un proprietar nou, întregul proces ar putea deveni copleșitor, de la găsirea unui chiriaș până la închirierea spațiului dvs. Iată câteva sfaturi de care ar trebui să ții cont.

Luați în considerare închirierea proprietății dvs. ca o afacere

Prima greșeală pe care o faci în calitate de proprietar este să consideri fluxul de numerar pentru închiriere ca o sursă pasivă de venit. Dacă vrei să te bucuri de adevărata valoare a investiției tale, consideră-o ca pe o afacere.

  • Este o idee bună să vă înscrieți la Asociația canadiană de închiriere .
  • Puteți alege să gestionați singur proprietatea sau să angajați un administrator de proprietate.
  • De asemenea, vi se va cere să fiți la curent cu legile canadiene care se aplică locației dvs.
  • În calitate de proprietar, va trebui, de asemenea, să cunoașteți și să includeți politicile de colectare a chiriei, siguranța casei sau apartamentului dvs. independent și a electrocasnicelor majore incluse în proprietate în contractul dvs. de închiriere.
  • Pentru a crește chiria, va trebui să respectați reglementările provinciale.

Verificați Asigurarea

În multe cazuri, dacă locuiți în proprietatea dvs. de închiriat (o locuință dublă sau duplex), polița dvs. de asigurare a locuinței ar putea oferi suficientă acoperire pentru nevoile dvs.

Cu toate acestea, închirierea unei proprietăți în care nu locuiți personal ar putea necesita o acoperire suplimentară de asigurare (asigurare proprietar). Un expert profesionist vă poate ajuta să decideți cea mai bună asigurare.

Mandatul legal pentru asigurarea chiriașului variază în întreaga Canada. Cu toate acestea, trebuie să vă informați chiriașii dacă asigurarea dvs. nu îi acoperă.

De fapt, o puteți include ca clauză obligatorie în contractul dvs. de închiriere și ar trebui să faceți acest lucru pentru a vă proteja pe dumneavoastră și proprietatea dumneavoastră de complicațiile legale și financiare în circumstanțe nefavorabile.

De asemenea, este considerată o practică sănătoasă să recomandați chiriașului dvs. să obțină o asigurare pentru chiriaș pentru a-și acoperi bunurile personale împotriva daunelor accidentale, furtului etc.

Setați rata de închiriere corectă

Cercetați piața de închiriere și cererea de închiriere unde este situată proprietatea dvs. Tariful de închiriere variază semnificativ de la o regiune la alta. De exemplu, casele de vacanță sunt la mare căutare în Muskoka. Apartamentele și casele urbane sunt mai frecvente în Toronto. Acest lucru vă va ajuta să stabiliți prețul corect pentru proprietatea dvs.

Stabilirea corectă a prețului proprietății dvs. de închiriat este cheia pentru transformarea unei proprietăți vacante într-un hotspot de închiriere.

Faceți renovări minore sau modernizări

O casă mai bine întreținută va atrage întotdeauna chiriași mai plătiți. Chiar și renovările minore vă pot face interiorul să arate atrăgător. Dacă vă gândiți la finanțare, împrumuturile cu capital propriu vă pot ajuta.

Reparați fisurile, înlocuiți robinetele și țevile care se scurg, modernizați iluminatul în altele eficiente din punct de vedere energetic, înlocuiți orice structură de lemn putrezită.

Acest lucru va spori/aprecia valoarea proprietății tale. O proprietate mai bine evaluată va deschide porțile chiriașilor premium.

Urmați un proces de scanare a chiriașilor de calitate

Nimeni nu vrea un chiriaș împovărător care nu face plăți la timp, nu dăunează proprietății și nu încalcă alte politici de închiriere. Procesul corect de verificare a chiriașilor vă poate ajuta să găsiți chiriași responsabili care plătesc chiria la timp și să aibă grijă de casa dvs.

Pentru a găsi astfel de chiriași, este vital să selectați candidații potriviți din mai multe aplicații pe care le primiți.

Înainte de a selecta un anumit chiriaș, încercați să solicitați o verificare a antecedentelor penale , informații despre starea financiară (detalii despre job), informații despre familie, studii etc.

Înțelegerea veniturilor personale din chirii vs. veniturilor din chirii de afaceri

Când sunteți un nou proprietar, va trebui să înțelegeți dacă venitul din chirie este un venit din proprietate personală sau un venit comercial. Acest lucru se datorează faptului că impozitele pe proprietate, beneficiile fiscale și alte oferte de finanțare pot varia între închirierile personale și cele de afaceri.

Luați în considerare serviciile pe care le oferiți în proprietatea dvs. de închiriat. Dacă oferiți facilități de bază, cum ar fi încălzire, lumină, facilități de gaz pentru gătit, venitul dvs. din chirie intră sub venitul personal.

Cu toate acestea, atunci când oferiți facilități suplimentare, cum ar fi conectivitate la rețea, servicii obișnuite de curățenie, securitate, facilități de masă, venitul dvs. din chirie este considerat o afacere. Cu cât oferiți mai multe facilități, cu atât veniturile din chirie sunt mai bune.

Notă de final

Imobiliarul este o piață profitabilă și poate fi o investiție incredibil de sigură. Chiar și în timpul pandemiei, piața imobiliară a reușit să supraviețuiască. Urmând aceste sfaturi vă puteți ajuta să obțineți profituri valoroase ale investiției dvs.

Asigurați-vă că aveți toată documentația corectă (este recomandată dovada digitală). Optați pentru o metodă online de colectare a chiriei pentru o urmărire mai bună. În timp ce un acord verbal este posibil, obțineți întotdeauna un acord scris.

Stabiliți anumite reguli și reglementări în contractul dvs. de închiriere și aplicați-le. Cel mai important, angajați experți profesioniști pentru a vă eficientiza afacerea de închiriere.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.