Deoarece cea mai mare parte a anului 2021 a fost petrecută în casele noastre, ne-a dat timp suficient pentru a ne reînnoi locuința umilă. Actualizarea casei vă poate ajuta să luminați și să împrospătați întregul spațiu, sporind în același timp funcționalitatea.

Îmbunătățirile casei vă permit să adăugați decor și accesorii în funcție de nevoile, stilul și preferințele dvs. Nu doar atât, oferă șansa perfectă de a crea un spațiu elegant, dar confortabil, utilizând zona în mod eficient.

image - 6 Home Makeover Ideas to Instantly Transform Your Humble Abode
6 idei de schimbare a casei pentru a vă transforma instantaneu locuința umilă

În plus, modificarea casei vă permite să-i actualizați stilul și să țineți pasul cu cele mai recente tendințe.

Adăugarea de noi atingeri, cum ar fi înfrumusețarea tavanului sau crearea de artă de perete este o modalitate sigură de a ridica atractivitatea estetică a casei tale.

Cu ceva la fel de simplu precum un perete de accent, corpuri de iluminat excepționale, dulapuri de bucătărie elegante, întreaga ta casă se poate simți proaspătă și rafinată.

Deci, ce aduc ideile de schimbare a casei din 2022? Să aruncăm o privire mai jos:

Pereți texturați

Texturarea este, fără îndoială, cea mai populară tendință de îmbunătățire a locuinței care a luat peste 2022. Este timpul să ne luăm la revedere gips-cartonului cu suprafață plană și să salutăm straturile vibrante și modelele învolburate.

În plus, finisarea artificială a devenit destul de populară odată cu introducerea materialelor inovatoare care fac proiectele de îmbunătățire a locuinței fără efort.

În plus, pânza de iarbă este o alegere excelentă pentru spații mai tranziționale și tradiționale, aducând un supliment moale și subtil oricărei încăperi.

Cu toate acestea, înainte de a începe să adăugați textura pereților dvs., asigurați-vă că împachetați toate lucrurile și depozitați-le în siguranță. În acest scop, vă sfătuim să verificați o unitate de depozitare din regiunea dvs.

În acest fel, bunurile și obiectele dvs. de valoare vor fi în siguranță și în siguranță în timp ce efectuați procesul. Deci, dacă locuiți în Aurora, Colorado, căutați „ Stock Aurora CO ” pentru a vă asigura că toate bunurile sunt păstrate în siguranță, fără a fi deteriorate.


Citeste si:


Ferestre mai mari

Anul acesta, tendința de a dori ferestre mai mari a crescut, mai ales că toată lumea își dorește aer curat în interior. Așadar, pregătiți-vă să schimbați ferestrele și ușile pentru a se potrivi cu opțiuni mai extinse de sticlă.

Actualizarea ferestrelor vă permite să schimbați complet aspectul camerei. Nu doar că, schimbând ferestrele, poți transforma întregul spațiu și îl poți face să arate mai rafinat.

În loc de ferestrele convenționale, obțineți ferestre mari cu batoane pentru a obține o imagine a priveliștilor uimitoare de afară. Ferestrele expansive din sticlă permit aer proaspăt și soare în casă, creând un mediu liniștitor.

În plus, căutați ferestre franțuzești clasice pentru a adăuga stil și eleganță casei dvs. Aceste ferestre largi pot fi conectate la marginile ușii din curte, îmbinându-se fără probleme cu restul spațiului.

Pe lângă asta, căutați ferestre cu tablou pentru a vă înlocui pereții opaci cu ferestre din sticlă. Au devenit destul de populare în acest an, deoarece oferă o notă atractivă casei tale.

Spații exterioare îmbunătățite

Cu mai mult timp petrecut în limitele casei noastre, nu există loc mai bun decât spațiul tău în aer liber pentru a te distra și a te relaxa. Așadar, îmbunătățiți-vă spațiul exterior creând zone separate pentru relaxare și grătar.

Asigurați-vă că zona dvs. exterioară include o varietate de opțiuni de relaxare. Puteți folosi covoare și iluminat de exterior pentru a crea secțiuni în jurul casei dvs., creând vibrații primitoare și reconfortante. Căutați mobilier personalizat înapoi pentru a defini aceste zone perfect.

În plus, luați în considerare recipientele pline cu ierburi. Ele nu sunt doar frumoase la vedere, ci pot fi folosite atunci când luați masa afară.

Mai mult, luați în considerare adăugarea unei fântâni în spațiile dvs. exterioare pentru a auzi sunetul apei. O fântână ridică enorm atmosfera zonei.

În plus, luați în considerare utilizarea culorilor îndrăznețe și luminoase în timp ce vă actualizați spațiul exterior. Astfel de culori îi vor da un aspect unic și distractiv.

Sau aduceți artă și decor în spațiul dvs. în aer liber. De exemplu, atârnă ceva pe coloanele curții tale.

Actualizați aspectul băii

O baie actualizată schimbă întregul aspect al casei tale, făcând-o să arate mai elegantă și mai la modă. Anul acesta aduce suprafețe elegante în baie, făcând-o mai ușor de curățat.

Căutați blaturi de cuarț deoarece sunt rezistente la pete și zgârieturi. Nu doar atât, sunt ușor de curățat și întreținut. În plus, suprafețele de cuarț nu sunt poroase, ceea ce le face mai puțin predispuse la dezvoltarea bacteriilor – o problemă majoră în zonele umede.

Mai mult decât atât, cândva considerate un lux futurist și costisitor, toaletele inteligente fac furori în acest an.

Toaletele inteligente au aspecte cu mâinile libere, cum ar fi capacele de închidere automată, scăderea interacțiunilor cu suprafețele care dețin germeni și bacterii.

În plus, în loc să folosiți blaturile din baie ca loc pentru a plasa lucruri, căutați noi vanități și dulapuri. Puteți adăuga oglinzi cu iluminare din spate pentru a oferi iluminarea adecvată, fără a se reflecta pe sticlă.

Birouri de acasă

Ai participat la toate întâlnirile tale într-un colț mizerabil de la subsol, cu laptopul sprijinit de niște coșuri de depozitare? Daca da, este timpul sa amenajezi si sa organizezi un spatiu functional in casa ta.

Transformarea unei camere în noul birou de acasă nu este doar un proiect distractiv, ci și o necesitate pentru proprietarii de case în acest an.

Prin urmare, dacă nu aveți un birou real, luați în considerare crearea unuia prin tăierea unei suprafețe plane pentru desktop. Gândiți-vă să cumpărați o scândură largă de la un magazin de hardware și să o vopsiți.

Pe lângă aceasta, căutați un scaun care să vă fie confortabil din punct de vedere ergonomic. În plus, pentru a crea biroul de acasă perfect, asigurați-vă că aveți lampa ideală pentru a vă lumina spațiul.

Mai mult, obțineți o plantă verde sau bucăți de lemn în aer liber în spațiul dvs. de lucru pentru a adăuga o atmosferă calmă și relaxantă.

Corpuri de iluminat elegante

În loc să te gândești să dai casei tale o renovare costisitoare, poți schimba aspectul casei tale doar prin actualizarea corpurilor de iluminat.

Iluminarea perfectă este vitală în designul oricărei camere, schimbând felul în care se simte. Căutați o lampă cu pandantiv sau o lampă de masă viu colorată pentru a obține un aspect fabulos și distractiv.

Cu toate acestea, dacă lămpile de culori strălucitoare sunt prea colorate pentru personalitatea ta, luați în considerare luarea de lumini cu accente alamă sau metalice pentru a oferi casei tale un finisaj cald.

Tonurile moderne și negre sunt utilizate în mod obișnuit printre proprietarii de case în acest an. În plus, alama se încadrează chiar în varietatea de culori moi, funcționând impecabil pentru decorurile moderne.

Puteți obține iluminare geometrică și simetrică pentru a adăuga o notă elegantă, dar la modă, casei dvs.

Gânduri finale

Deoarece tendințele de schimbare a casei se schimbă în fiecare an, anul acesta este totul despre funcționalitate și estetică. Pereții texturați, băile moderne și ferestrele mari au devenit destul de populare.

În mod similar, corpurile de iluminat captivante și liniștitoare sunt pe care fiecare proprietar de locuințe își face plăcere în aceste zile. Deci, care este așteptarea atunci; începeți cu aceste idei excelente de schimbare a casei pentru a ridica instantaneu aspectul umilului dvs. reședință.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.