În fiecare blog de îmbunătățire a locuinței, veți citi întotdeauna că îmbunătățirea atractivității este una dintre cele mai bune modalități de a crește valoarea casei dvs.

Și asta este sută la sută adevărat, deoarece statisticile sugerează că un peisaj atractiv poate crește valoarea casei tale cu până la douăzeci la sută.

image - 6 Landscape Design Ideas to Uplift Your Home's Value
6 idei de amenajare a peisajului pentru a ridica valoarea casei tale

Așadar, dacă ai o dorință puternică de a crește valoarea casei tale la maximum fără a investi o avere, ai ajuns la locul potrivit.

Vă puteți pune proprietatea pe piață spre vânzare la cel mai mare preț prin următoarele idei impresionante de amenajare a teritoriului, dar simple.

1. Îmbunătățiți-vă jocul cu o terasă sau o punte:

Adăugarea unei terasă sau a unei terase oferă între 10 și 20% randament al investiției și este considerată una dintre cele mai bune idei de îmbunătățire a locuinței cu valoare adăugată.

Indiferent dacă mercurul crește nebunește sau vremea rece preia, este întotdeauna un spațiu în aer liber solicitat pentru a petrece timp cu familia sau pentru a lua o pauză pe îndelete pe o terasă sau o terasă frumos construită.

Puteți combina contrastele calde, cum ar fi mobilierul cu finisaj natural din trestie, cu accesorii în culori îndrăznețe sau chiar cu un șemineu din beton, pentru a-l face mai primitor pentru serile răcoroase. Acoperiți întreaga zonă cu plante verzi luxuriante sau lăsați soarele să intre; depinde de tine.

Cumpărătorii pot vedea valoarea unei terase din lemn strălucitor sau a unei curți moderne în curtea din spate. Cu toate acestea, obținerea celui mai bun preț pentru proprietatea dvs. poate fi dificilă. Ajutorul profesionist în ceea ce privește dezvoltatorii și managerii imobiliari, cum ar fi The Realty Medics , vă poate reduce sarcina. Tot ce trebuie să faceți este să vă faceți proprietatea să arate atractivă pentru cumpărători.

2. Faceți-vă curtea să pară plină de viață:

Curtea ta nu ar trebui să emită vibrațiile unei case bântuite din anii 80, cu plante fără viață și buruieni care acoperă întreg gazonul. Sămânțați-vă gazonul cu iarbă verde luxuriantă și copaci pentru a-l face să pară viu și prezentabil.

Vă recomandăm să mergeți pentru copaci foioase. Acestea oferă umbră în vremea caldă și, pe măsură ce vărsează frunzele, vă puteți bucura de suficient soare în curtea dvs. în timpul iernii. Adăugați unul sau doi copaci maturi cu câțiva arbuști și puneți mulci în jurul lor pentru o îngrijire mai bună.


Citeste si:


3. Potriviți peisagistica și arhitectura casei:

Amenajarea peisajului nu înseamnă doar înfrumusețarea curții din față a casei tale. Necesită un echilibru delicat între ridicarea cosmetică și adăugarea de valoare. Designul peisajului ar trebui să adauge valoare cu caracteristici atent selectate pentru a completa stilul și aspectul arhitectural al casei.

Exagerarea peisajului dvs. poate fi invers, așa că asigurați-vă că orice decideți să faceți cu curtea dvs. ar trebui să se potrivească cu stilul casei dvs. De exemplu, puteți ridica aspectul arhitecturii simple cu un peisaj clasic, care include un pat de flori colorate sau tufișuri bine structurate.

Ceea ce nu ar merge cu o arhitectură simplă sunt fântânile sau foișoarele exagerat de dramatice dintr-un film fantastic. De asemenea, fântânile de suprafață care au o întreținere ridicată ar putea să nu atragă cumpărătorii. Aspectul proprietății dvs. ar trebui să fie consecvent și armonizat.

4. Alegeți o caracteristică de apă:

Chiar dacă sunteți în căutarea unui amenajare peisagistică simplă, dar atractivă, caracteristicile de apă nu sunt complet excluse. Potrivit coproprietarului Cash Home Buyers NC, Liz Hutz, o caracteristică de apă crește valoarea de piață a proprietății tale, creând în același timp o imagine pozitivă în mintea cumpărătorului.

O caracteristică mică, cum ar fi o grămadă de urne sau vase de pământ debordant într-un colț, poate adăuga acel factor uimitor în curtea dvs. Puteți folosi vase ceramice sau obiecte de apă de pe masă înconjurate de plante acvatice pentru spații exterioare mici, atrăgătoare din punct de vedere estetic.

Puteți chiar să alegeți mici iazuri de piatră sau să folosiți articole de uz casnic pentru a crea o caracteristică unică care iese imediat în evidență. Totuși, nu uitați să nu mergeți pentru ceva complicat care necesită îngrijire meticuloasă.

5. Nu uitați de iluminare:

Iluminatul joacă un rol crucial în evidențierea schimbărilor pe care doriți să le observe imediat cumpărătorii. Nu are rost să adăugați toată verdeața, terasele moderne și căile de piatră dacă nu există nimic care să le ajute să strălucească.

Vă recomandăm să vă evidențiați peisajul cu un iluminat frumos, dar funcțional, cum ar fi iluminarea pasarelelor sau amenajarea corpurilor de iluminat pe punte sau terasă.

Alegerea iluminatului cu LED sau cu energie solară poate schimba jocul pentru munca ta de amenajare a teritoriului, mai ales dacă este plasată strategic pentru a evoca un aspect elegant și atractiv din punct de vedere estetic. Potrivit Beaulieu of Burlington House Buyers, iluminatul cu LED atrage potențiali cumpărători și crește valoarea proprietății cu 1 până la 3%.

6. Lucrați pe Calea

Prima impresie este ultima, iar o pasarelă ofilită și plictisitoare pentru a ajunge la intrarea casei tale nu va impresiona pe nimeni. Asta e corect; amenajarea teritoriului nu înseamnă doar plantarea copacilor potriviți.

Ia în considerare totul, inclusiv aleea sau aleea principală. O pasarelă cu plăci care duc la ușa dvs. sau pavele intercalate cu pietriș alb în curtea dvs. poate adăuga farmec. În timp ce pavajul captează senzația de lumea veche, plăcile elegante în nuanțe de gri creează un aspect contemporan.

Puteți alege calea tradițională din piatră sau puteți adăuga câteva elemente surprinzătoare, cum ar fi o pasarelă întortocheată, cu mici garduri vii de-a lungul părților laterale și corpuri de iluminat potrivite pentru a da accentul potrivit și pentru a o ilumina noaptea.

Elementul dvs. de amenajare dur poate fi orice, de la o cale complicată de piatră cu chiparoși italieni până la lemn de paleți reciclat; alegerile sunt nesfârșite.

Depinde de stilul arhitectural al casei tale și de ce fel de texturi și aspect ai dori să creezi. Ar trebui să fie bine armonizat și ar trebui să creeze o ambianță primitoare.

Concluzie

Amenajarea teritoriului oferă o rentabilitate profitabilă a investiției. Numeroase sondaje și cercetări sugerează că amenajarea bine planificată poate adăuga până la 20% valoare casei tale.

Puteți face tot ce este necesar pentru a crește atractivitatea, dar nu toate adăugările în aer liber oferă cel mai bun ROI.

Prin urmare, am adus o listă fără îndoială a celor mai bune idei de amenajare a teritoriului pentru a spori valoarea proprietății tale. Așa că, ia-ți lopata și hai să trecem la ea!


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.