Există numeroase modalități de a câștiga bani cu imobiliare, mai ales că o licență imobiliară vine cu propria sa gamă de avantaje.

Cu toate acestea, nu este neobișnuit ca investitorii să se întrebe: „Ar trebui să îmi obțin în sfârșit licența de agent imobiliar?” S-ar putea să fiți unul dintre cei mai de succes agenți imobiliari de pe piața din zona dvs., dar pentru a vă crește veniturile și, în cele din urmă, valoarea netă, investiția în proprietăți imobiliare poate fi o piatră grozavă.

image - 6 Benefits of Investing in Real Estate as an Agent
6 Beneficii ale investiției în imobiliare ca agent

La urma urmei, dețineți deja toate cunoștințele de specialitate despre cumpărarea și vânzarea imobiliare, așa că de ce să nu vă folosiți înțelepciunea și să începeți să vă dezvoltați propriul portofoliu de investiții? În timp ce unii oameni cred că obținerea unei licențe imobiliare Minneapolis este o opțiune limitativă și cu risc ridicat, există cel puțin șase motive convingătoare pentru a obține licența și a te alătura consiliului de agenți imobiliari certificat.

Top 6 beneficii ale investiției în imobiliare ca agent:

1. Acces la toată baza de date MLS

Aveți acces la baza de date MLS ca agent imobiliar, în timp ce investitorii obișnuiți nu au. Tocmai de aceea mulți dintre ei preferă să angajeze un agent în loc să investească singuri. Cu toate acestea, unii oameni au concepția greșită că accesul la baza de date MLS ar dezlega brusc toate listele noi.

Aproape toate postările active pot fi accesate pe diverse site-uri web ale terților. Accesul MLS, pe de altă parte, ar putea implica o viteză mai mare, capacitatea de a se concentra pe listări inactive, instrumente mai bune pentru evaluarea comps și, cel mai semnificativ, acces la comentariile agenților.

Secțiunea de comentarii ale agenților și comisioanele vă pot oferi mai multe informații despre motivul vânzătorului și vă pot oferi mai multă putere de negociere, precum și spread-uri mai mari.


Proprietate imobiliara


2. Expertiză în Piața Locală de Locuințe

Înțelegerea dumneavoastră profundă a tuturor factorilor și tendințelor din industria imobiliară ca agent imobiliar certificat este cel mai important avantaj al dumneavoastră față de alți investitori. Agenții autorizați sunt cunoscători nu doar în toate tendințele viitoare și actuale legate de prețurile imobiliare, ci și în tendințele pieței de închiriere.

Puteți determina deja ce tipuri de proprietăți și facilități sunt cele mai solicitate de chiriașii din regiunea dvs. geografică și care tipuri de proprietate și facilități aduc cei mai mulți bani.

Toate acestea se rezumă la expertiza dumneavoastră în a determina dacă o investiție imobiliară va fi fructuoasă în viitor. Acest lucru înseamnă că poți lua cea mai profitabilă proprietate pentru că ai mai întâi cunoștințele!

3. Fluxul de numerar

De asemenea, aveți dreptul la un comision pentru fiecare tranzacție în calitate de agent imobiliar certificat. Aveți opțiunea de a lua acest dividend ca dividend la închidere pentru a acoperi reparațiile sau taxele de închidere, sau îl puteți sări peste el și vă crește capitalul propriu. În plus, vei putea câștiga niște bani în plus pe proprietăți pe care nu vrei să le asumi.

4. Opțiuni de finanțare fluide

Una dintre cele mai mari provocări pentru investitorii imobiliari începători este finanțarea. Majoritatea investitorilor nu au numerar în mână pentru a investi într-o proprietate imediat. Ei au, de asemenea, o înțelegere foarte limitată a altor opțiuni financiare, cum ar fi împrumuturile cu bani tari, tipurile tradiționale de credite ipotecare și împrumuturile FHA.

Deoarece ați lucrat cu mai mulți clienți, sunt șanse să vă familiarizați rapid cu reglementările privind ratele dobânzilor și creditele ipotecare din zona dvs.

În plus, veți avea întotdeauna acces ușor la creditorii și finanțatorii din apropierea dvs. prin intermediul rețelei dvs. imobiliare. De fapt, acești creditori și finanțatori te pot prefera pe tine în detrimentul altor investitori.

5. Oportunități pentru crearea de rețele

Imobiliarul este o industrie a oamenilor și, ca agent, înțelegeți acest lucru mai bine decât oricine. Nu trebuie să vă placă colegii dvs. imobiliari, dar nu se poate nega că aceștia vă pot ajuta să generați clienți potențiali și să colaborați cu dvs. în diferite moduri.

Este important să cunoașteți persoanele potrivite nu doar atunci când cumpărați și vindeți case pentru clienții dvs., ci și atunci când cumpărați proprietăți pentru dvs. În calitate de agent imobiliar, veți avea un avans față de concurență în ceea ce privește crearea de rețele și credibilitate.

6. Acces la Inventar și Educație

Un investitor obișnuit are nevoie de aproximativ trei luni pentru a cerceta o piață imobiliară, pentru a căuta case și pentru a descoperi o ofertă decentă care se încadrează în bugetul său. Sunteți deja la curent cu situația pieței imobiliare în calitate de agent imobiliar, deoarece așa vă generați comisioanele.

Mai mult, puteți face propria dvs. analiză comparativă a pieței (CMA) pentru a determina ce preț este rezonabil pentru investiția imobiliară pe care doriți să o achiziționați. De asemenea, aveți acces la toate datele și instrumentele imobiliare necesare pentru a evalua posibila rentabilitate a investiției caselor disponibile de vânzare în zona dvs.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.