Baia este una dintre cele mai importante încăperi dintr-o casă. Este un loc în care te poți relaxa și relaxa după o zi lungă și este, de asemenea, un loc în care te poți pregăti pentru un eveniment important.

De aceea este atât de important să te asiguri că baia ta arată cât mai bine! Vă recomandăm să consultați această pagină pentru a afla despre elementele de bază ale remodelării băii și despre cum vă pot ajuta profesioniștii din industrie. În această postare pe blog, vom discuta despre 5 tendințe de design interior pentru băi care sunt aici pentru a rămâne. Continuați să citiți pentru a afla mai multe!

image - 5 Interior Design Trends for Bathrooms
5 tendințe de design interior pentru băi

Ce este mai exact designul interior?

Designul interior este procesul de modelare a interiorului unei clădiri sau al unui spațiu pentru a-l face mai plăcut din punct de vedere estetic și funcțional. Poate implica totul, de la alegerea culorilor și țesăturilor până la amplasarea mobilierului și iluminatul.

Designerii de interior se pot specializa în proiecte rezidențiale, comerciale sau instituționale sau pot lucra la o varietate de tipuri diferite de spații.

5 tendințe de design interior pentru băi

  1. Excitați cu combinații de culori în două tonuri.
  2. Toate băile albe sunt demodate.
  3. Aduceți în aer liber cu materiale inspirate din natură.
  4. Faceți o declarație cu accesorii distractive și funky.
  5. Gândește-te la lux folosind finisaje de ultimă generație.

Băile pot fi unele dintre cele mai interesante spații de proiectat.

1. Excitați cu combinații de culori în două tonuri

O combinație de culori în două tonuri poate adăuga interes vizual oricărui proiect de design interior. Folosind culori diferite de fiecare parte a camerei, puteți crea un spațiu captivant și plăcut vizual.

Unele combinații populare în două tonuri includ alb și negru, albastru și verde și maro și bej. Aceste combinatii pot fi folosite in orice incapere a casei tale, de la bucatarie pana la dormitor.

Atunci când alegeți culori pentru o combinație în două tonuri, asigurați-vă că acestea se completează reciproc. Nu vrei ca acestea să se ciocnească și să creeze un spațiu inconfortabil. Dacă nu sunteți sigur ce culori vor funcționa bine împreună, consultați un designer de interior profesionist.


Citeste si:


2. Toate băile albe sunt demodate

Baia complet albă a fost demodată de ceva vreme. O tendință populară în designul interior este utilizarea diferitelor nuanțe ale unei singure culori pentru a crea un spațiu mai interesant și mai atrăgător din punct de vedere vizual. Dacă doriți să oferiți băii dvs. un lifting, luați în considerare utilizarea culorilor mai închise sau încorporarea plăcilor de faianță impermeabile cu model în design.

3. Aduceți în aer liber cu materiale inspirate din natură

Există multe moduri de a aduce în aer liber, iar utilizarea materialelor inspirate din natură este o modalitate excelentă de a face acest lucru. De la tapetări de pereți la mobilier, puteți găsi multe produse care prezintă elemente naturale precum lemnul, piatra și plantele.

Aceste materiale pot ajuta la crearea unei atmosfere calde și confortabile, adăugând în același timp o frumusețe naturală casei tale.

4. Faceți o declarație cu accesorii distractive și funky

Adaugă o notă de personalitate designului tău interior cu accesorii distractive și funky. De la covoare vibrante la perne cu model, aceste piese te vor ajuta să creezi un spațiu care să reflecte stilul tău unic. Așa că haide, adaugă un pic de fler decorului tău! Nu vei regreta.

5. Gândiți-vă la lux folosind finisaje de ultimă generație

Acesta ar putea fi orice, de la blaturi de marmură la corpuri de iluminat placate cu aur. Nu numai că casa ta va arăta luxoasă, dar va fi și foarte funcțională și va rezista testului timpului.

Când planificați un proiect de design interior de lux, nu uitați de finisaje. Materialele și texturile de ultimă generație pot adăuga un strat suplimentar de rafinament și glamour oricărui spațiu.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a adăuga un plus de lux proiectului dvs. de design interior, luați în considerare utilizarea finisajelor de ultimă generație. De la blaturi de marmură la corpuri de iluminat placate cu aur, există o mulțime de moduri de a face casa ta să arate luxoasă și sofisticată.

Este amenajarea interioară o carieră bună?

Aceasta este o întrebare pe care și-o pun mulți oameni, iar răspunsul nu este întotdeauna clar. Designul de interior poate fi o carieră grozavă dacă ești interesat de el și ai talentul pentru asta. Dar există și câteva dezavantaje de luat în considerare înainte de a lua o decizie.

Cuvinte finale

Băile sunt adesea una dintre cele mai utilizate încăperi dintr-o casă, așa că este important să vă asigurați că sunt elegante și actualizate. Aceste tendințe în designul băii te vor ajuta să faci exact asta. Dacă sunteți în căutarea mai multă inspirație, asigurați-vă că consultați celelalte postări de pe blog despre design interior.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.