Când căutați să cumpărați imobile de orice fel, trebuie să fiți strategic în acest sens. Trebuie să știi exact ce tip de cumpărător există pentru bucata ta de teren anume și apoi să afli unde se întâlnesc online.

În acest fel, puteți vorbi direct cu ei în loc să pierdeți timpul trimițând e-mailuri peste tot, în speranța că cineva se va împiedica de anunțul dvs.

image - 5 Strategies to Adopt While Looking for Commercial Property
5 strategii de adoptat în căutarea unei proprietăți comerciale

Iată cinci moduri prin care poți deveni mai eficient în timp ce cauți bunuri imobiliare comerciale de vânzare .

1. Planificați-vă căutarea despre locații

Când căutați să cumpărați o proprietate comercială , unul dintre primele lucruri pe care ar trebui să le faceți înainte de a ridica telefonul și de a apela la un agent imobiliar este să planificați unde doriți să vă căutați proprietatea.

Dacă știi exact unde vrei să cauți, atunci următorul lucru pe care trebuie să-l afli este cine va căuta proprietatea noastră online. Motivul este că este important ca de îndată ce scriu „imobiliare comercială”, să găsească compania dumneavoastră și nu alta.

2. Găsiți un agent imobiliar comercial

Următorul lucru pe care doriți să-l faceți este să contactați un agent imobiliar comercial care este specializat în zona proprietății pe care o căutați. În acest fel, el va ști cel mai mult despre cea mai bună locație și gama de prețuri pentru tipul dvs. specific de afacere.

De exemplu, dacă dețineți un restaurant în Miami, Florida, ar fi logic să vă uitați la locații din jurul South Beach, unde există o mulțime de restaurante și viață de noapte.

Un alt motiv pentru care ar trebui să discutați cu profesioniști este că aceștia vă pot ajuta să dați o perspectivă asupra oricăror legi de zonare sau restricții de construcție și pot afecta tipul de afacere pe care o puteți conduce sau bugetul cu care trebuie să lucrați.


Citeste si:


3. Stabiliți-vă bugetul

Următorul pas crucial ar trebui să fie să vă dați seama cu exactitate câți bani puteți investi pentru a cumpăra imobiliare pentru această afacere.

De exemplu, dacă sunteți proprietar de restaurant și aveți un milion de dolari de pus într-o locație, ar fi logic să căutați în cartiere de lux, unde chiria va fi mai mică pe metru pătrat.

Dar dacă aveți doar 500.000 USD cu care să lucrați, s-ar putea să nu aibă sens să căutați în zone cu chirie mare pe metru pătrat, deoarece vă veți folosi rapid toți banii doar pentru chirie.

4. Faceți cercetări asupra proprietăților curente disponibile pentru vânzare sau închiriere

Odată ce v-ați dat seama ce dimensiune a proprietății căutați, acordați-vă timp pentru a cerceta ce tipuri de afaceri există deja acolo, astfel încât să puteți crea un plan de afaceri eficient odată ce vă cumpărați proprietatea. În acest fel, este mai ușor să vă dați seama ce tipuri de caracteristici ar trebui să includeți cu proprietatea dvs.

De exemplu, dacă doriți să cumpărați o bucată de teren într-un cartier rezidențial, ar fi logic să vă dați seama ce caută localnicii online. Apoi, puteți personaliza tipul de afacere pe care îl lansați acolo pentru a se potrivi cu acele interese.

5. Gândește-te întotdeauna să fii unic față de competiția ta

Când cumpărați bunuri imobiliare comerciale de vânzare (r), nu trebuie să vă lăsați absorbit de pur și simplu să vă înființați un magazin lângă alte companii care oferă același serviciu sau produs ca și dumneavoastră, deoarece vă vor lua toți clienții.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.