Dacă depozitarea dvs. apare în prezent ca o mizerie impenetrabilă de pubele, unelte de grădină și cine este conștient de ce, atunci este timpul să vă organizați prin reparații uși de garaj în Atlanta și reparații uși de garaj în izvoare nisipoase.

image - 5 Tips to Organize Your Garage
5 sfaturi pentru a vă organiza garajul

1. Eliminați dezordinea din spațiul de stocare

Primele probleme elimină mai întâi acele articole nedorite pe care nu le doriți, dar pe care le-ați conservat direct la prea mult timp pentru o anumită distanță. Reparația ușilor de garaj Atlanta va ajuta în acest sens.

2. Articole de grup similare împreună

Acum că ați înlăturat o serie de încurcături, este timpul să faceți un obiect gadget asemănător unei instituții.

Acest lucru va face ca găsirea lucrurilor să fie mult mai ușoară decât să scotoci printr-o gamă de cutii despre care se presupune că nenumărate de fiecare dată când căutați un ciocan.

Dacă aveți numeroase șuruburi sau cuie de lungime extraordinară, străduiți-vă să le plasați într-un organizator cu compartimente în care sunt disponibile în toate stilurile și dimensiunile unice, astfel încât găsirea șurubului cu lungimea potrivită va fi mult mai puțin complicată.

Repararea ușilor de garaj izvoarele nisipoase vor ajuta în acest sens. Rafturi de garaj cu o varietate de factori au închis.

3. Creați zone în spațiul de stocare

Realizarea unor zone precise pentru diverse lucruri va face depozitarea dvs. o locație mai înaltă pentru tablouri. Încercați să setați toate uneltele și echipamentele de grădină în mod colectiv; echipamentul trebuie să fie aproape de bancul dvs. de lucru și așa mai departe.

Utilizați o placă cu pereți pentru a vă ține echipamentul de perete, ceea ce le va duce la ușor de localizat și de a menține banca curată dificil. Repararea ușilor de garaj Sandy Springs vă poate ajuta cu siguranță să o reparați.

4. Stivuiți echipamentele și alte articole cu rafturi

Există o mulțime de opțiuni de rafturi de depozitare din care să alegeți. Ușoare, rezistente și ușor de pregătit, sunt necesare rafturi de depozitare.

Și, grozav, în cazul în care vă mutați, puteți lua aceste dulapuri cu dvs. pentru depozitarea ulterioară.

De asemenea, asigurați-vă că utilizați toate zonele disponibile, încercați să folosiți rafturile în exces la perete pentru articole care nu sunt folosite des pentru a maximiza stocarea.


Citeste si:


5. Creați spațiu cu ajutorul plasării gadgeturilor

Dacă depozitarea dvs. are căpriori, aveți norocul că sunt cele mai bune pentru depozitare. Încercați să utilizați cârlige cu șuruburi pentru a scoate obiectele mai ușoare de pe sol și în afara drumului dvs., în timp ce porțiuni lungi de diblu sau lemn pot fi salvate fără dificultate într-o perioadă de țeavă de polietilenă.

Și dacă vi s-a oferit o motocicletă, există multe opțiuni, inclusiv cârlige sau umerase pentru a le prinde de pe căpriori, tavan sau perete.

Create Space with the Aid of Placing Gadgets

Alte sfaturi sunt:

Adăugați încuietori pentru uși și ferestre

Ar trebui să vă apărați proprietatea garajului de hoți și furturi. Luați în considerare includerea încuietorilor ușilor și ferestrelor pentru a apăra bunurile de depozitare.

Țineți ușa garajului închisă și intrarea în reședință descuiată. Relaxați întotdeauna ușa de acces cu un șurub și țineți ferestrele de depozitare încuiate.

Sigilați orice găuri sau deschideri

Cu timpul, garajul dvs. poate fi martor la găuri și deschideri. Ploaia, frunzele suflate de vânt, insectele și șoarecii își vor găsi modul în interiorul depozitului prin astfel de deschideri. Sigilați rapid deschiderile pentru a evita ca elementele exterioare să afecteze conținutul depozitului dvs.

Actualizați sistemele electrice și de iluminat

Becurile de tungsten nu sunt de ultimă generație. Luați în considerare schimbarea acestora cu corpuri fluorescente de patru picioare cu balasturi digitale. Depărtați-le cu patru degete de la picioare și folosiți câte doriți să vedeți frumos noaptea.

Verificați izolația

Depozitarea confortabilă este căldură în timpul iernii și răcorește în timpul verii.

Oricât de neizolat, dacă zona este deja finisată, ai putea avea o organizație profesională izolație prin suflare în spatele pereților. Reparații uși de garaj Atlanta poate finaliza această sarcină cu ușurință.

Concluzie

Organizarea unui garaj aglomerat nu este în mod continuu o provocare simplă. Unul poate avea, de asemenea, o zonă mare; cu toate acestea, de-a lungul anilor se transformă într-o mizerie dezorganizată.

O companie precum Bob’s Advance Garage Doors vă poate ajuta cu toate sarcinile de curățare și organizare a garajului.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.