Soarele iese, florile înfloresc. Zilele sunt calde, dar nopțile sunt reci. Cu siguranță nu există nimic mai bun decât vremea frumoasă pe care o aduce sezonul de vară. Este momentul perfect pentru a sta în aer liber, cât de mult poți, chiar dacă este doar în limitele proprietății tale.

Dacă aveți o grădină sau o terasă, există atât de multe lucruri pe care le puteți face pentru a o pregăti pentru vară. Indiferent dacă ai sau nu un spațiu mare, spațiul tău exterior poate fi propria ta oază de vară .

image - 5 Tips to Enjoy Your Outdoor Space During Summer
5 sfaturi pentru a vă bucura de spațiul în aer liber în timpul verii

Aranjarea curții vă poate ajuta să vă bucurați mai mult de ea, astfel încât să vă puteți relaxa și să fiți mai confortabil. Este momentul perfect pentru a rămâne în aer liber, ca o pauză de la toate acele momente pe care le-ai petrecut blocat în casă.

Niciodată nu este prea devreme pentru a aștepta cu nerăbdare acele zile de vară ușoare și relaxante. Ai venit în locul potrivit pentru aceste idei.

1. Instalați o copertă retractabilă

Toată lumea iubește soarele în timpul sezonului de vară. Dar, este și adevărat că se poate avea doar atât de mult soare într-o zi. În funcție de locul de unde ești, pot exista ore în timpul zilei în care soarele este pur și simplu neiertător. Dacă aveți o terasă sau o terasă fără acoperiș, poate anul acesta, ați dori să îi oferiți un acoperiș sub formă de copertine retractabile .

După cum sugerează și numele, o marchiză retractabilă este una pe care o puteți închide și deschide, după bunul plac. Acest lucru iese în evidență mai bine decât ar face acoperișul fix, deoarece aveți opțiunea de a-l plia sau de a-l îndepărta atunci când nu aveți nevoie de el. Nopțile de vară vin și cu cer senin și toate stelele la care poți privi, așa că nu ai vrea să ratezi acea priveliște.

Cu o marchiză retractabilă bună, puteți avea una care va rezista atât de mulți ani. Te poți bucura de spațiul tău exterior, chiar mai mult, atunci când nu trebuie să-ți faci griji pentru căldură sau ploaie.

image - Install A Retractable Awning

2. Investește într-un focar

Focarele nu sunt doar pentru camping. Te poți bucura și tu, chiar și atunci când ești pur și simplu acasă, relaxându-te cu familia. Cu o groapă de foc, vă puteți înghesui în familie pentru focuri, grătar și smores.

Îmbrățișarea timpului în aer liber presupune crearea multă căldură, astfel încât toată lumea să poată rămâne fericită și confortabilă. Zilele de vară sunt calde, dar nopțile pot fi, de asemenea, puțin răcoroase. Cu un focar, nu doar ai mult mai multe activități de făcut, dar te poți bucura și mai mult atunci când confortul este asigurat.


Citeste si:


3. Adăugați Iluminare

Alături de căldură, iluminarea adecvată este, de asemenea, esențială. Te poți bucura mai mult de spațiul tău exterior atunci când este bine iluminat, fără ca acesta să fie prea arogant și luminos. Pentru curțile din spate care încă nu au iluminare adecvată, ar putea fi o idee bună să le instalați în curând.

Există o mare varietate de iluminat din care puteți alege, în funcție de tema și de atmosfera pe care o aveți în curtea dvs.

Ca regulă generală, totuși, rămâneți la nuanțe calde de alb sau galben, deoarece ajută la crearea acelei senzații confortabile. Dacă aveți copaci, agățați lumini pentru copac. Puteți opta și pentru lumini cu șir. Luminile de perete și de grădină, care evidențiază o caracteristică de apă și unele plante pot contribui la crearea sentimentului de stațiune ca acasă .

4. Îngrămădești pe o mulțime de perne

Odată ce spațiul tău de locuit în aer liber este gata, a avea o canapea confortabilă în aer liber sau rezistentă la intemperii nu este finalul. Puteți crește și mai mult confortul prin grămadă de perne și placuri confortabile. Procedând astfel, vă puteți oferi cea mai bună experiență de relaxare.

Pentru a fi mai ușor din partea ta, alege perne sau cuverturi rezistente la intemperii, astfel încât să nu fii întotdeauna îngrijorat și împovărat de depozitarea lor.

5. Instalați un ecran de confidențialitate

Acest al cincilea sfat s-ar putea să nu se aplice neapărat fiecărui proprietar. Mai degrabă, este cel mai potrivit pentru cei care locuiesc în imediata apropiere a vecinilor lor, cu un gard jos. Este greu să te bucuri de timpul în aer liber cu familia și prietenii atunci când ești îngrijorat de privirile indiscrete.

Da, vecinul tău nu te va urmări tot timpul – dar înțelegi ideea. Nu există nimic asemănător cu acea asigurare de a-ți desfășura activitățile de vară în liniște, fără să-ți faci griji pentru vecinii vigilenți sau să-i deranjezi și pe ei.

Aici sunt utile ecranele de confidențialitate. Poate ar fi mai bine să nu faci asta. Există atât de mulți instalatori dintre care puteți alege, așa că rămâne la latitudinea dvs. să-l selectați pe cel cu stilurile sau modelele care vă plac pentru spațiul dvs. exterior.

La pachet

Fără îndoială, upgrade-urile simple enumerate mai sus vă pot ajuta să vă bucurați mai mult de spațiul de locuit în aer liber vara, așa cum ați fi făcut-o în aproape orice altă vreme. Mai ales pentru țările cu patru sezoane, nu întotdeauna poți avea vremea aceea plăcută.

Deci, veți dori să profitați la maximum de acele zile de vară. Este cel mai bun moment pentru a te aduna cu prietenii și familia, în aer liber, chiar dacă este doar în mica ta oază din curte.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.