A avea o magazie unde sunt depozitate uneltele tale sau un garaj în care îți place să petreci ceva timp reparând lucruri sau construind lucruri înseamnă că ai o mulțime de unelte care au nevoie de îngrijire adecvată.

Acest lucru vine ca un lucru obișnuit pentru unii oameni, dar alții nu sunt familiarizați cu practicile de păstrare.

Nu contează în ce grup te încadrezi; întreținerea corectă a sculelor este o necesitate. Dacă crezi că ai grijă de uneltele tale, atunci este înțelept să verifici această listă și să vezi dacă îți lipsește ceva, iar dacă ești începător în garaj, atunci trebuie să înveți cum să ai grijă corect de totul acolo.

image - 5 Tips to Help You Maintain your Tools Properly
5 sfaturi pentru a vă ajuta să vă întrețineți instrumentele în mod corespunzător

Am pregătit o listă cu cinci probleme esențiale de abordat atunci când instrumentele sunt în discuție. Dacă urmați această listă de mai jos, veți învăța cum să le întrețineți corect și veți ști ce să evitați pentru ca acestea să reziste mai mult și să funcționeze impecabil. Citiți mai departe și aflați totul despre acest subiect.

1. Ștergeți-le de murdărie după utilizare

După utilizare, trebuie să le ștergeți cu un prosop curat și uscat. Este esențial ca acesta să fie uscat și nu trebuie să utilizați niciun fel de soluții, apă sau ceva similar. Uneltele tale sunt cel mai bine curățate fără nimic special și doar un prosop uscat.

Motivul este că umiditatea le dăunează, dar și lăsându-le pline cu murdărie și particule de lemn pe care ați lucrat, de exemplu, le va deteriora pe termen lung.

Dacă lucrați cu cleștele și tăiați niște lemn, dar acesta s-a blocat în metal, va provoca daune permanente, deoarece a fost lăsat netratat.

2. Păstrați-le ascuțite

Dacă doriți ca acestea să funcționeze corect în orice moment, trebuie să vă păstrați uneltele ascuțite. Tot ceea ce utilizați în timpul lucrului dumneavoastră va suferi daune minore.

Oricât de puțin le folosești și oricât de inofensiv ar părea. Uneltele tale suferă mereu de presiune.

Trebuie să fie perfecți în orice moment. Dacă nu vrei să devină plictisitoare foarte curând, trebuie să le ascuți în mod regulat.

În acest fel, atât munca dvs. va fi făcută corect, deoarece sunt ascuțite, cât și veți preveni deteriorarea suplimentară, deoarece cu cât sunt mai plictisitoare, cu atât vor deveni mai uzate odată cu folosirea.

3. Păstrați-le în mod corespunzător și ferește-le de umiditate

Depozitarea este de cea mai mare importanță. Fiecare instrument trebuie să aibă propriul loc. Trebuie să fie ferit de soare, de ploaie, zăpadă și alte evenimente naturale, dar chiar dacă sunt înăuntru, trebuie să fie departe de umiditate. Moist este inamicul numărul unu al tuturor uneltelor.

Când umiditatea ajunge la ei, încep să ruginească. După ceva timp petrecut cu umezeală în jurul lor, se vor distruge și vor înceta să funcționeze.

De aceea este esențial pentru ei să aibă întotdeauna un loc sigur. Cel mai bine este să-ți iei un dulap de scule sau o cutie de instrumente.

Există tone de ele pe piață. Căutați-le pe cele care oferă cutii de scule și dulapuri personalizate, cum ar fi cele de la OZY dacă locuiți în Australia.

Consultați mai multe @ozytoolbox.com.au . Ei creează dimensiuni și forme personalizate care se vor potrivi în orice loc pe care îl aveți în garaj, așa că cel mai bine este să obțineți câteva dintre acestea.

4. Cumpărați numai materiale de calitate

Dacă doriți ca uneltele să reziste mult timp, atunci trebuie să obțineți calitate. Există tot felul de mărci și modele, dar nu toate merită cumpărate.

Verificați valoarea înainte de a cumpăra ceva și aflați mai multe despre mărcile și calitatea pe care o oferă.

Dacă le obțineți pe cele cu cea mai bună calitate, atunci puteți fi sigur că obțineți unelte care vor dura suficient de mult.

Unii oameni iau mereu ieftine și cheltuiesc mai mult pentru a cumpăra adesea altele noi, în loc să le mențină pe cele de calitate și să le facă să reziste mult timp.


Citeste si:


5. Ungeți în mod regulat pe cei care au nevoie

Unele unelte și mașini necesită ungere regulată. Dacă există un mecanism în ele, atunci trebuie să le ungeți dacă doriți ca oțelul sau orice material să funcționeze corect în orice moment.

Nu este o procedură complexă, dar va trebui totuși să obțineți o cutie de grăsime, sau mai bine spus, o soluție creată special pentru această nevoie și să petreceți ceva timp pentru a le unge corespunzător. Acest lucru nu ar trebui făcut prea des, dar o dată sau de două ori pe an este o necesitate.

Concluzie

Dacă doriți ca instrumentele dvs. să nu vă dezamăgească niciodată, va trebui să le acordați atenția cuvenită. Dacă ai grijă de ele în mod corespunzător, nu te vor dezamăgi niciodată în momentele în care ai cea mai mare nevoie de ele.

Urmați instrucțiunile de mai sus și asigurați-vă că uneltele dumneavoastră sunt întotdeauna întreținute perfect.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.