Descoperă 5 sfaturi despre cum puteti prelungi durata de viața a acoperisului dvs.

Dar inainte de asta, cine suntem noi ca sa ne iei in serios sfaturile?

Firma Utopian Construct este o colecție de profesionisti in amenajari interioare si exterioare, iar colegii nostrii de la Biroul de Arhitectura Utopian sunt ingineri proiectanti structuristi (de rezistenta) si arhitecți responsabili de mai multe proiecte importante de proiecte importante de constructii.

Hai sa incepem!

5 sfaturi pentru a prelungi durata de viață a acoperișului

Conținutul paginii

5 sfaturi pentru a prelungi durata de viață a acoperișului dvs. comercial

În calitate de proprietar de afaceri, una dintre prioritățile tale principale este protejarea afacerii. Puteți începe să vă asigurați afacerea, asigurându-vă că acoperișul clădirii este în cea mai bună stare.

Un acoperiș joacă un rol important în protejarea oricărei structuri comerciale. Trebuie să înțelegeți când aveți un acoperiș deteriorat, șansele ca afacerea dvs. să fie afectată sunt mari; prin urmare, cel mai bine este să contactați Bravo Roofing .

Repararea și înlocuirea acoperișului de fiecare dată este ceva ce am dori cu toții să evităm pentru a economisi timp și bani, nu? Puteți preveni acest lucru exersând pașii de mai jos care vor ajuta la creșterea duratei de viață a acoperișului.

renovari de case- utopian construct
renovari de case- utopian construct

Inspectați-vă acoperișul de două ori pe an

Nu trebuie să așteptați ca acoperișul să fie deteriorat pentru a angaja un antreprenor profesionist de acoperișuri.

Este în interesul dvs. să angajați un profesionist de două ori pe an pentru a inspecta acoperișul, deoarece poate detecta orice compromisuri potențiale asupra acestuia.

Un antreprenor calificat pentru acoperișuri va inspecta acoperișul pentru fisuri nedetectate, puncte slabe sau scurgeri.

Cel mai bun moment pentru a programa o inspecție este înainte de iarnă, pentru a evita problemele de acoperiș atunci când îngheață.

De asemenea, nu ar trebui să uitați să vă verificați acoperișul după furtuni urâte, deoarece acestea vă pot deteriora acoperișul.

Furtunile rele au vânt puternic sau grindină, care pot provoca daune nedetectate acoperișului dvs., care ar putea fi realizate numai după ce s-au transformat într-o problemă semnificativă.

Reparați imediat scurgerile

Una dintre cele mai mari greșeli pe care le puteți face ca proprietar de clădiri comerciale este să ignorați un acoperiș care curge.

Este obișnuit ca mulți proprietari de afaceri să își asume un acoperiș cu scurgeri, deoarece ar putea să nu pară o problemă mare la început.

Trebuie să știți că, în timp, scurgerea se va agrava și poate fi costisitoare de reparat.

Un acoperiș cu scurgeri poate duce la daune electrice și poate provoca prăbușirea acoperișului. Când observați că acoperișul dvs. comercial curge sau este compromis în vreun fel, indiferent de cât de mic ar fi, asigurați-vă că contactați imediat contractorul de acoperiș.

Dacă reparațiile minore sunt efectuate corect, acestea pot preveni reparațiile majore în viitor.


Citeste si:


Păstrați-vă curat acoperișul comercial

Pentru a crește durata de viață a acoperișului, trebuie să vă asigurați că pe acoperiș nu se formează saboți, alge sau mucegai.

Prin urmare, cel mai bine este să vă curățați în mod regulat acoperișul, deoarece un acoperiș curat va ajuta la formarea resturilor; prin urmare, nu vor exista probleme cu creșterea algelor.

Este recomandabil să desfundați în mod regulat jgheaburi și canale de scurgere, deoarece resturile pot ajunge și în sistemul de drenaj de pe acoperiș din cauza ploilor și furtunilor.

Jgheaburile înfundate pot duce cu ușurință la scurgeri și alte probleme pe acoperișul dvs., care pot fi evitate atunci când curățați jgheaburile.

Trebuie să înțelegeți că atunci când zăpada este lăsată pe un acoperiș comercial mult timp fără a fi curățată; poate duce la cicluri de gheață, baraje de gheață și multe alte probleme ale acoperișului.

Când observi o acumulare de zăpadă, cel mai bine este să cauți un profesionist care să o îndepărteze pentru a-i crește durata de viață.

Prunați ramurile de copaci în suprafață

Este periculos să ai ramuri de copaci în deasupra, deoarece pot deteriora în mod semnificativ acoperișul.

Dacă clădirea dvs. comercială este situată în apropierea copacilor, asigurați-vă că tăiați ramurile, deoarece acestea se pot smulge din copaci, mai ales pe vreme rea.

Tunderea este esențială și cel mai bine este să stabiliți timpul pentru a avea copacii tăiați în mod regulat pentru a evita orice deteriorare a acoperișului.

Când acoperișul dvs. comercial acumulează frunze, acestea vor prinde umezeala care, dacă nu este îngrijită în curând, poate provoca daune semnificative.

În plus, puteți fi sigur că acoperișul dvs. comercial nu va duce lipsă de soare direct atunci când tăiați ramurile copacilor, deoarece nu se vor acumula alge.

Evitați să mergeți pe acoperiș

Evitați să mergeți pe acoperișul dvs. comercial cât de mult puteți. Când trebuie să fiți pe acoperiș, cel mai bine este să instalați suporturi de mers, deoarece acestea vor stabiliza acoperișul și vor preveni orice daune, prelungind astfel durata de viață a acoperișului.

Întreținerea regulată a acoperișului comercial va ajuta la atenuarea oricăror probleme potențiale ale acoperișului care pot duce la deteriorarea clădirii și a afacerii dumneavoastră.

Mulțumită sfaturilor explicate mai sus; puteți ține pasul cu posibilele probleme și le puteți repara în mod proactiv înainte ca acestea să devină probleme mult mai mari.

Acest lucru va ajuta la prelungirea duratei de viață a acoperișului comercial. Indiferent de vechimea acoperișului comercial, cel mai bine este să luați măsurile necesare pentru a-i crește durata de viață.

Pentru mai multe informatii despre constructii, va invitam sa vedeti blogul nostru dar si blogul Biroului de Arhitectura Utopian. Dacă vrei proiecte de blocuri sau alte constructii, biroul acesta este recomandarea noastra.

Must read pentru orice om pasionat de DIY sau alte amenajari interioare

Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.