Este timpul să pornești acel sistem de încălzire odată cu sosirea sezonului de iarnă. Prioritizarea întreținerii cazanului este cheia pentru a preveni reparațiile și pentru a vă menține familia caldă și confortabilă în acele luni mai reci.

Nerespectarea întreținerii poate cauza tot felul de probleme. Eficiența și longevitatea cazanului este scopul, iar aceste cinci sfaturi de întreținere vă vor ajuta.

image - 5 Boiler Maintenance Tips to Help You Get Through the Winter Season
5 sfaturi de întreținere a cazanului pentru a vă ajuta să treceți peste sezonul de iarnă

Întreținere anuală

Întreținerea anuală este cheia pentru menținerea cazanului dumneavoastră în stare optimă. Capacul cazanului asigură că cazanul dumneavoastră va fi întotdeauna în stare de funcționare completă. Angajarea unui inginer de siguranță pentru gaz pentru a efectua întreținerea cazanului este o necesitate. Toate componentele cheie ale sistemului dumneavoastră de cazan trebuie să fie funcționale și în stare de funcționare.

Întreținerea înseamnă, de asemenea, că cazanul dumneavoastră și piesele sale vor fi curățate temeinic. În mod ideal, doriți să aveți întreținerea cazanului efectuată în toamnă, chiar înainte de sezonul de iarnă.

Aerizare radiator

Cazanul trebuie să funcționeze câteva minute pentru a se încălzi complet. Nu toate caloriferele se încălzesc instantaneu, în primul rând datorită aerului din interiorul lor. Dacă atingi caloriferul, vei observa că partea de sus este încă rece, în timp ce partea de jos este fierbinte.

În primul rând, luați o cheie a radiatorului , o cârpă și o găleată. Găleata este folosită în cazul oricăror scurgeri. După ce acoperiți covorul, introduceți cheia, rotind-o în sens invers acelor de ceasornic. Aerul va scăpa apoi din calorifer și veți auzi un șuierat în timp ce se întâmplă acest lucru. Odată ce aerul a scăpat, sunetul șuierat se va opri și apa va începe să fie eliberată.

Asigurați-vă că curățați orice apă care s-a scurs. Supapa trebuie de asemenea închisă folosind cheia radiatorului. După aceea, verificați nivelul manometrului. Dacă observați o scădere a presiunii, cazanul trebuie reumplut.


Citeste si:


Probleme comune de reparații

O supapă care a fost vopsită este o problemă de reparație care poate găsi că veți apela la profesioniști. Este posibil să puteți elibera supapa, dar dacă nu, tehnicienii noștri se pot ocupa de problema în locul dvs.

Dacă partea inferioară a cazanului este rece, dar partea superioară este fierbinte, în interiorul caloriferului se poate forma nămol. Cazanul poate avea și o supapă defectă. O supapă spartă este ușor de înlocuit.

Dacă unele radiatoare sunt mai calde decât celelalte, tot ce este necesar este o mică reglare fină. Echilibrarea căldurii pentru caloriferele cazanului este cheia pentru funcționarea optimă a sistemului. Unii proprietari se pot ocupa singuri de echilibrare, în timp ce alții, în special cei cu case mai mari, ar putea fi nevoiți să cheme profesioniștii.

Siguranța este cheia

Verificările de siguranță a cazanului sunt, de asemenea, foarte importante. Profesioniștii trebuie să se ocupe de verificările de siguranță ale coșului și arderii. Cazanele au nevoie de amestecul potrivit de aer și gaz.

Trebuie verificate și toate conexiunile electrice. Tehnicienii verifică, de asemenea, ventilatoarele, etanșările și se asigură că toți electrozii funcționează corect. Trebuie verificate și dispozitivele de siguranță, precum și sifonul de condens.

Nu toți experții de bricolaj vor dori să se ocupe de întreținerea cazanului. Dacă sunteți o persoană proactivă, aveți acum o direcție pentru a gestiona unele dintre sarcini pe cont propriu. Restul lasă tehnicienilor profesioniști, în special aceste verificări de siguranță. Ei vor face totul și se vor asigura că tu și familia ta stați în siguranță.

Tehnicienii noștri sunt mândri să servească. Sunați-ne astăzi și ne vom ocupa de nevoile dvs. de întreținere a cazanului. Amintiți-vă să abordați acest tip de proiect în timpul toamnei, astfel încât toate sistemele să fie bune odată cu sosirea sezonului de iarnă.

Vrei ca familia ta să fie caldă și confortabilă în acele luni reci și asta înseamnă că sistemul tău de cazan trebuie să fie într-o formă perfectă.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.