Ca orice alt lucru din lume, casa ta are nevoie de îngrijire și întreținere regulată. În calitate de proprietar, aveți marea responsabilitate de a vă păstra casa de top.

image - 5 Bathroom Maintenance Tips to Know While Renovating Your House
5 sfaturi de întreținere a băii pe care trebuie să le cunoașteți în timpul renovării casei

Aceasta implică curățarea, repararea și renovarea casei din când în când. Remodelarea vă ajută să remediați problemele de întreținere precum țigle sparte, acoperiș, prize electrice, refaceți mobilierul etc. De asemenea, oferă casei dvs. un aspect nou și reîmprospătat.

Multe lucruri sunt implicate în renovarea băii, cum ar fi curățarea canalului de scurgere sau angajarea instalatorilor de faianță pentru a repara gresia ruptă. Pentru a ajuta în procesul de renovare, iată cinci sfaturi de întreținere a băii pe care să le știi când îți renovezi casa.

1. Curățați drenajele

De-a lungul timpului, scurgerile din baie se înfundă cu păr uman, murdărie, minerale și substanțe oxidante din săpunuri. Îngreunează scurgerea apei și provoacă un miros urât.

Este esențial să desfundați aceste canale de scurgere cu formule de drenaj ușor disponibile. De asemenea, puteți angaja agenți de curățare a scurgerilor pentru a curăța profesional drenurile din baie și din alte locuri din casa dvs.

2. Îndepărtați toate lucrurile și măturați baia

Înainte de a face orice curățare și întreținere în baia dvs., îndepărtați totul din baie. Include sticlele de șampon și balsam, periuța de dinți, locațiile, prosopul, hainele etc.

Păstrați-le în afara băii pentru a avea tot spațiul de curățat. De asemenea, ar trebui să curățați oglinda cu soluția de curățare și să îndepărtați petele de apă.

Odată ce ați scos totul, începeți să curățați praful și să măturați baia. Puteți folosi detergentul de baie pentru a peria și șterge gresia, pentru a îndepărta petele și pentru a readuce culoarea originală.


Citeste si:


3. Fixați plăcile sparte

În timpul curățării plăcilor, verificați dacă există plăci ciobite, rupte sau strâmbe. Placile sparte permit apei să sorbi în interiorul lor, provocând mucegai pe pereții băii. Chiar și o gresie spartă sau slăbită poate afecta întreaga gresie a băii dumneavoastră.

Gresia de baie trebuie montata perfect cu alte placi. Acestea ar trebui să fie aliniate cu alte plăci, sau s-ar putea rupe din nou. Prin urmare, mulți proprietari angajează instalatori de plăci pentru a repara plăcile rupte și pentru a instala altele noi.

Repararea plăcilor necesită abilități și instrumente specifice, așa că nu vă obosiți să le încercați decât dacă sunteți un instalator profesionist de plăci. Ei au ani de experiență în a se ocupa de astfel de lucrări și pot repara plăcile rupte de parcă nici nu puteți observa diferența.

4. Fixați robinetele și țevile care au scurgeri

Țevile și robinetele care prezintă scurgeri au numeroase dezavantaje. Acestea nu numai că provoacă alge și mucegai în baia dvs., dar vă cresc și facturile la utilități.

Majoritatea accidentelor în baie se întâmplă și din cauza podelelor umede ale băii. Prin urmare, este esențial să reparați țevile și robinetele care au scurgeri. Căutați cu atenție orice loc cu scurgeri în interiorul și în afara băii.

5. Fixați circuitele electrice și firele

Este un fapt că electricitatea și apa nu merg mână în mână. Cu toate acestea, încă mai aveți nevoie de lumini și evacuare în baie. Dar asigurați-vă că prizele sunt instalate corect, iar firele sunt izolate și aranjate corespunzător.

Asigurați-vă că nu există prize deschise și cabluri în baie. Sunt mari pericole de incendiu și cresc șansele de electrocutare .

Întreținerea băii este mai ușoară dacă știi ce faci. Este întotdeauna bine să angajați profesioniști precum instalatori, instalatori de gresie și electricieni în timp ce vă renovați casa. Va asigura o muncă de înaltă calitate și va reduce riscul de accidente.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.