Nu este un secret pentru nimeni că fundațiile din piatră sunt o alegere populară.

Doar plimbați-vă prin orice oraș metropolitan și veți vedea totul, de la case cu fundație din piatră turnată până la cele mai noi clădiri la modă, realizate cu furnir de piatră. Fundațiile sunt unele dintre cele mai frecvente renovări de locuințe menționate în listele imobiliare.

image - 5 Warning Signs That Your Stone Foundation Needs Repair
5 semne de avertizare că fundația ta din piatră are nevoie de reparație

Dar, după cum știm cu toții, nu orice casă este perfectă și uneori ceva din subsolul nostru s-ar putea uda. Și dacă este un zid de fundație din piatră, acesta poate fi motiv de îngrijorare.

S-ar putea ca fisurile din fundația ta să fie minore. Este greu de spus cu certitudine. Singura modalitate de a ști sigur este cu o inspecție a fundației.

Citiți mai departe pentru mai multe informații despre semnele de care aveți nevoie pentru a repara fundația din piatră .

1. Fisuri

Fisurile sunt una dintre cele mai frecvente probleme ale pereților de fundație din piatră. Când apa rămâne prinsă între pietre, ea îngheață pe vreme rece și se extinde. Apoi, când temperaturile mai calde revin, se dezgheță și se contractă.

Această înghețare și dezgheț repetate provoacă formarea de fisuri în fundația de piatră. Crăpăturile pot apărea și dacă fundația nu este susținută corespunzător sau dacă a existat o creștere a apei subterane din cauza adăugării unei piscine sau a unei căzi cu hidromasaj pe proprietate.

2. Spalling

Despicarea este o problemă serioasă, deoarece înseamnă că fundația ta de piatră începe să se degradeze. Se caracterizează prin prăbușirea unor bucăți de piatră care cad de pe pereții fundației și pe pământ. Dacă este lăsată necontrolată, spargerea poate duce la prăbușirea pietrelor și la prăbușirea întregii fundații de piatră.

Despicarea apare atunci când umiditatea pătrunde în rosturile de mortar dintre pietre și le face să se spargă și să se sfărâme de perete.

Despicarea apare, de asemenea, atunci când materia organică, cum ar fi rădăcinile copacilor, pătrunde în aceste articulații, se extinde pe măsură ce cresc și provoacă deteriorarea structurii peretelui.


Citeste si:


3. Penetrarea apei

Pereții de fundație deteriorați de apă se pot prăbuși dacă nu sunt fixați. Pătrunderea apei poate cauza tavane lăsate, pereți bombați și podele înclinate.

Poate duce la daune structurale și mucegai sau putrezire în cadrul de lemn de sub fundația dvs. de piatră.

4. Schimbarea

Fundațiile din piatră se pot schimba în timp, mai ales dacă nu sunt corect construite, pentru început, sau dacă nu sunt întreținute suficient de bine în timp.

Schimbarea poate cauza probleme cu restul structurii casei tale și poate necesita reparații pentru a nu se agrava în timp.

5. Tearing Up Stone Foundation

Deși materialul este solid și de lungă durată, piatra în sine poate fi susceptibilă la deteriorare de la elemente. Dacă fundația ta de piatră a devenit supusă ploii și zăpezii în timp, s-ar putea să înceapă să se ciobiască și să se prăbușească.

Umiditatea poate cauza, de asemenea, deteriorarea mortarului care ține rocile împreună, ceea ce poate slăbi stabilitatea fundației dumneavoastră.

Concluzie

Deși există destul de multe semne de avertizare de căutat atunci când determinați dacă fundația din piatră a casei dvs. are nevoie de reparații, aceste cinci tind să fie cele mai comune.

Dacă observați oricare dintre aceste probleme, ar fi înțelept să apelați imediat o companie de fundație profesională. Cu cât te confrunți mai devreme cu astfel de probleme, cu atât sunt mai eficiente din punct de vedere al costurilor, în general, și acest lucru este valabil mai ales în cazul problemelor de fundație.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.