Acoperișul este cea mai importantă parte a casei tale, deoarece protejează întreaga casă de soare, ploaie și moloz din exterior.

Ca orice altceva, acoperișul tău se va deteriora în timp pe măsură ce trec anii, iar acest lucru îl va face, de obicei, mai slab și predispus să se defecteze.

Cert este că petrecem mai puțin timp gândindu-ne la sănătatea acoperișului nostru și dacă acesta este încă capabil să-și îndeplinească sarcinile. Atunci când căutați să mențineți starea acoperișului dvs., reparațiile regulate vă vor asigura că acoperișul dvs. rămâne intact și va continua să vă servească mai mult timp.

Înlocuirea unei părți a acoperișului sau repararea câtorva componente vă va scuti de necazurile care vin cu reparațiile de urgență ale acoperișului . Acest articol vă va oferi cinci semne cheie care indică faptul că acoperișul dumneavoastră necesită întreținere imediată de la un profesionist

image - 5 Signs That You are in Need of Roof Maintenance
5 semne că aveți nevoie de întreținere a acoperișului

Acoperișul este vechi

Fiecare parte a casei tale îmbătrânește în timp, inclusiv acoperișul, care se deteriorează mai repede, deoarece este expus la diferite condiții meteorologice pe tot parcursul anului.

Acoperișul dumneavoastră are o garanție de service, care indică numărul de ani pe care este probabil să vă deservească acoperișul înainte de a se strica. Aceasta este în mare parte între 20-25 de ani, în funcție de tipul acoperișului dvs. și de condițiile meteorologice din locația dvs. geografică.

Asigurați-vă că acoperișul dumneavoastră este inspectat în mod regulat pentru a vă asigura că este încă în stare bună. Când vă curățați acoperișul, evitați metodele distructive de curățare, cum ar fi spălarea sub presiune, care ar putea rupe unele componente ale acoperișului.

De asemenea, pentru a prelungi durata de viață a acoperișului, curățați-l întotdeauna pentru a îndepărta orice resturi sau plante care l-ar putea slăbi în timp.

Acoperișul tău curge

Scurgerile din acoperiș sunt întotdeauna un indiciu că acoperișul dumneavoastră are nevoie urgentă de atenție. De obicei, este nevoie de timp pentru a se arăta, în funcție de cantitatea de izolație a tavanului sau mansardei.

Deși poate dura ceva timp până când observați această problemă, prezența umezelii în interiorul mansardei sau pe tavan va fi principalul semn al unui acoperiș care curge.

Scurgerile minore vor deveni cu siguranță mai mari și vor provoca mai multe daune proprietății dvs. în timp, pe măsură ce acoperișul devine și mai slab. Când observați mucegai, mucegai sau pete de apă pe pereți, este timpul să căutați ajutor profesionist și să remediați această problemă.


Citeste si:


Sindrila deteriorată

Sindrila poate fi o modalitate ieftină de a vă acoperi casa, dar vine cu mai multe dezavantaje care îi afectează funcționalitatea.

Sunt foarte sensibili la vânt puternic, ploi de furtună și creșterea mucegaiului sau mucegaiului, ceea ce îi slăbește după un timp de expunere.

Acest lucru poate îngreuna să suportați acoperișurile slabe, mai ales în condiții de ninsoare abundentă. În astfel de circumstanțe, ar trebui să luați în considerare parazăpezi. Dacă nu aveți idee despre asta, citiți imediat acest URL aici. Deci, nu mai așteptați și căutați detalii despre consolidarea acoperișului dvs.

Dacă observați crăpături, găuri, rupturi sau lipsă șindrila, este timpul să le înlocuiți imediat. Acest lucru poate fi observat și la curățarea jgheaburilor. Pe măsură ce șindrila se sparge, granulele și bucățile din acest proces vor înfunda jgheaburile atunci când sunt plouate. Acest lucru va fi de obicei declanșat atunci când spălați cu presiune atunci când vă curățați acoperișul sau după ani de zile în care acestea vă servesc casa.

Raze de soare prin acoperiș

Când vă inspectați acoperișul din interiorul casei, asigurați-vă că verificați dacă există lumină naturală care trece direct prin acoperiș. În cele mai multe cazuri, o crăpătură în acoperiș va permite trecerea luminii, precum și scurgerile din cauza precipitațiilor.

Aceste fisuri nu sunt doar periculoase pentru sănătatea acoperișului dvs., dar vă afectează și factura de energie. Acest lucru se datorează faptului că aparatul de aer condiționat va lucra foarte mult pentru a menține temperatura camerei.

Acoperiș cedat

Acoperișul dvs. ar trebui să fie destul de drept și consistent atât pe puntea acoperișului, cât și pe restul suprafeței sale. Când vă inspectați acoperișul din exterior, ar trebui să încercați să observați cum se aliniază acoperișul de la un capăt la altul.

În timp ce majoritatea acoperișurilor pot fi în regulă atunci când sunt verificate din exterior, verificarea în interiorul mansardei poate dezvălui și multe. Verificați dacă există puncte libere sau zone pline de apă care, în cele din urmă, duc la lăsare.

Sfaturi importante de reținut

  1. Evitați să vă urcați pe acoperiș când vă inspectați acoperișul.
  2. Asigurați-vă că efectuați în mod regulat o inspecție, eventual de câteva ori pe an.
  3. Nu ar trebui să încercați niciodată să reparați singuri o reparație a acoperișului, ci mai degrabă să căutați ajutor de la un profesionist.

Sănătatea acoperișului dvs. este necesară pentru a prelungi durata de viață a casei dvs., precum și pentru a vă economisi costurile de înlocuire a acoperișului.

Semnele enumerate mai sus ar trebui să-l ajute pe contractorul dvs. de acoperiș să ofere soluțiile potrivite pentru a vă ajuta acoperișul să rămână mai mult timp și să funcționeze mai eficient.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.