Conversia de la plumb la leasing poate fi o nucă greu de spart. Aproximativ 79% dintre clienții potențiali nu reușesc să se convertească. Motivul numărul unu pentru această rată mare de eșec este o strategie greșită folosită de unii administratori de proprietate.

Trebuie să-și perfecționeze înțelegerea despre ceea ce este un lead de înaltă calitate față de unul care va fi o pierdere de timp. O proprietate vacanta este un risc major pentru profitabilitatea afacerii dvs. de administrare a proprietatii.

image - 5 Steps to Bring Your Lead-to-Lease Process Online and Boost Your Competitive Advantage
5 pași pentru a vă aduce online procesul de lead-to-lease și pentru a vă spori avantajul competitiv

Proprietățile vacante atrag, de asemenea, chiriași de calitate scăzută, care vor reduce valoarea proprietății tale. Oricum, niciodată nu este prea târziu! Agentul imobiliar Bryan Gold din Fort Lauderdale vă va ajuta să reduceți rata de neocupare.

Ce este conversia Lead-to-Lease?

Administratorii de proprietate folosesc termenul conversie lead-to-lease pentru a descrie procesul de conversie a unui client potențial într-un contract de închiriere semnat. De îndată ce primiți o notificare de plecare de la chiriaș, trebuie să începeți să căutați un nou chiriaș.

Prin automatizarea afacerii dumneavoastră, veți reduce timpul necesar ca clienții potențiali să devină chiriași, stabilizând astfel rata de neocupare a proprietății dumneavoastră.

Automatizarea procesului de închiriere vă va ajuta, de asemenea, să vă gestionați toate sarcinile, cum ar fi să răspundeți instantaneu la clienții potențiali, să programați tururi de proprietate în funcție de calendarul dvs. și să vă țină la curent pe tot parcursul procesului.

Timpul economisit poate fi folosit pentru a vă îmbunătăți relațiile cu chiriașii existenți, stabilizând astfel rata de vacanță de închiriere.

Aici, vom discuta despre cum vă puteți stimula procesul de lead-to-lease prin încorporarea tehnologiei digitale în fiecare pas al procesului;

1. Dezvoltați noi strategii de generare de clienți potențiali

În trecut, în afara clădirilor existau semnalizare, iar casele erau deschise pentru a fi văzute de chiriași. În ciuda tuturor acestor schimbări, administratorii de proprietăți listează acum proprietăți pe site-urile de social media.

Este imposibil pentru chiriași să vadă proprietățile în persoană în timpul acestei pandemii, dar pot vizualiza proprietățile online sau printr-un tur virtual. Oferirea clienților dvs. cu posibilitatea de a vizualiza proprietatea la convenția lor va crește numărul de clienți potențiali și va reduce ratele de neocupare.

Primul pas în generarea de clienți potențiali este să vă identificați publicul țintă. Deținerea acestor cunoștințe vă permite să determinați unde ar trebui îndreptate eforturile dvs. de social media, cum ar fi Pinterest pentru mame și TikTok, Snapchat și Instagram pentru publicul mai tânăr.


Citeste si:


2. Eficientizarea procesului de aplicare

Rapoartele arată că aproximativ 63% dintre administratorii de proprietăți folosesc aplicații online pentru a oferi chiriașilor servicii valoroase. În plus, aproximativ 32% dintre chiriași doresc să poată căuta și aplica online apartamente.

O aplicație mobilă este deosebit de valoroasă pentru depunerea unei cereri de proprietate. Având această opțiune, un chiriaș poate aplica oricând de oriunde. Apoi, chiriașul nu va trebui să aștepte până când se așează la computer înainte de a depune cererea.

De asemenea, aplicațiile mobile sunt benefice pentru administratorii de proprietăți, deoarece, prin aceștia, aceștia pot verifica și aplicația și pot începe procesul de îndată ce un chiriaș se înregistrează.

Pro-Tip

De asemenea, clienții potențiali pot fi salvati dacă un chiriaș are alte cerințe. În acest caz, îi puteți contacta atunci când obțineți ceva care le satisface cerințele în viitor.

3. Îmbunătățiți screeningul chiriașilor

Un administrator de proprietate știe cât de consumator de timp și de obositor este procesul de verificare. Efectuarea verificărilor antecedentelor și contactarea referințelor vă va lua mult timp prețios.

Dacă aveți o afacere de leasing automatizat, atunci verificarea creditului și a antecedentelor dvs. vor fi gestionate de un instrument bazat pe inteligență artificială. În plus, software-ul va determina dacă chiriașul poate plăti în viitor pe baza comportamentului de plată din trecut.

4. Semnarea de închiriere online

În trecut, administratorii imobiliar trebuiau să se întâlnească personal cu chiriașul pentru a semna contractul de închiriere. Uneori, aceștia trebuie să ia o analiză a unui avocat pentru a se asigura că acordul este obligatoriu din punct de vedere legal cu reglementările locale.

În zilele noastre, este mai ușor să accesezi contracte de închiriere prin intermediul platformelor online. Odată ce un acord este finalizat, îl puteți trimite chiriașului prin e-mail pentru semnare, în loc să vă deplasați la casa lor.

În plus, devine mai ușor să reînnoiți contractul. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă actualizați data de închiriere și să o transmiteți potențialului dvs. chiriaș.

5. Plăți electronice

Este important să profitați de plățile online, deoarece chiriașii pot efectua plăți folosind smartphone-urile lor, reducând astfel plățile întârziate. Alternativ, îl puteți plăti proprietarului pe măsură ce primiți chiria.

Puteți obține atât de multe beneficii mutându-vă afacerea online. În acest fel, veți economisi bani, resurse și timp. Oferirea de servicii de înaltă calitate chiriașilor vă va crește șansele de a obține un contract de închiriere și veți avea avantaj față de concurenții dvs.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.