Pensionarul de astăzi își dorește ceva mai mult decât generațiile anterioare. Anii tăi de aur nu sunt doar despre a juca shuffleboard și a conduce mașini de golf prin comunitate. Deși nu este nimic în neregulă cu oricare dintre activități, cele mai bune destinații de pensionare oferă mult mai multe pentru tine.

Căutați unul dintre cele mai bune locuri pentru a vă retrage în Nevada? Luați în considerare Summerlin din Las Vegas , o comunitate planificată cu peste 100.000 de oameni, care se mândrește cu o vreme extraordinară, cu propria sa zonă centrală și cu opțiuni imobiliare pentru toată lumea, inclusiv câteva comunități de pensionare de top.

image - 5 Reasons to Retire in Summerlin, NV
5 motive să te retragi în Summerlin, NV

Dacă gândul de a trăi într-o comunitate de 22.500 de acri, planificată cu atenție, care a primit premii și onoruri ca fiind unul dintre cele mai bune locuri de locuit din sudul Nevada, vă stârnește interesul, continuați să citiți pentru că vom discuta primele cinci motive pentru care vă retrageți. în Summerlin, NV!

Summerlin face parte din Las Vegas?

Summerlin se află la doar 14 mile vest de Las Vegas Strip, la baza uimitoarei Red Rock Canyon. Deși mulți vizitatori cred că Summerlin este un oraș datorită dimensiunii și populației sale, din punct de vedere tehnic face parte din Las Vegas.

Cu toate acestea, această comunitate planificată cu cele mai bune vânzări oferă toate facilitățile unui oraș, dar are un cadru asemănător suburbiilor, care este dorit de mulți.

Odinioară, celebrul miliardar Howard Hughes a cumpărat terenul pe care stă astăzi Summerlin. Comunitatea poartă numele bunica lui Hughes, Jean Amelia Summerlin. Astăzi, Howard Hughes Corporation este principalul dezvoltator al comunității.

În continuare, haideți să descoperim de ce ar trebui să luați în considerare Summerlin pentru pensionare.

5 motive pentru a te retrage în Summerlin

1. Restaurante, magazine și divertisment Premier

Când vă retrageți în Summerlin, nu va trebui să conduceți 20 de minute până la Las Vegas Strip pentru a vă bucura de cele mai bune restaurante și cumpărături pe care Las Vegas le are de oferit. În Downtown Summerlin® există peste 30 de restaurante, de la mese rafinate la servicii rapide și tot ce se află între ele. Există o serie de baruri și fabrici de bere, plus locuri distractive pentru a vă bucura de viața de noapte.

Zona centrală a orașului Summerlin are peste 125 de puncte de vânzare cu amănuntul și magazine cu mărci la toate punctele de preț. Este o combinație de cumpărături pe promenadă în aer liber cu magazine mari, astfel încât să puteți face cumpărături cu adevărat până când vă aruncați și să găsiți tot ce căutați aici.

Ceea ce este minunat la Downtown Summerlin® este că oferă un loc distractiv pentru a petrece timpul la doar câteva minute de casa ta. Există un nou stadion de baseball pentru ligi minore, numit Las Vegas Ballpark®, cu o capacitate de 10.000 de locuri și oferă un mediu distractiv, prietenos pentru familie.

Pentru adulți, este greu să învingeți Red Rock Casino Resort and Hotel cu podea masivă de jocuri, restaurante, piscina stațiunii și spa.

Pe lângă Downtown Summerlin®, în zonă sunt presărate tone de piețe comerciale cu restaurante, săli de sport, magazine alimentare, bănci și multe altele. Trăind în locuri Summerlin, ești la doar câteva minute distanță de orice ai putea avea nevoie sau îți dorești.

2. Zece terenuri de golf

Summerlin are zece terenuri de golf unde puteți juca jocul pe care îl iubiți pe tot parcursul anului. Din cele zece cursuri, șapte sunt publice și trei private, doar pentru membri.

Unul dintre terenurile de top pentru a juca în Summerlin dacă sunteți în căutarea unei provocări care să vă răsplătească cu vederi uimitoare este Highland Falls Golf Club, situat în zona Sun City. Acest curs proiectat de Billy Casper și Greg Nash se mândrește cu vederi superbe ale Strip și ale Văii Las Vegas din jur de la cea de-a 14-a gaură.

Un teren popular în Summerlin pentru pensionari este terenul de golf Siena, situat în comunitatea Siena 55 și peste. Aici puteți juca un teren cu 18 găuri, cu o cascadă uimitoare, un lac și un aspect provocator conceput de Lee Schmidt și Brian Curley. Cursul are un club minunat cu un bistro cu mese rafinate și facilități asemănătoare unui club de țară.

Nu în ultimul rând, când vine vorba de cursurile publice din Summerlin, este TPC Las Vegas. Acest teren de campionat cu 18 găuri joacă par-71, la 7.104 de metri de tee-urile din spate și a găzduit o serie de turnee PGA de-a lungul anilor, inclusiv Shriner’s Hospitals for Children Open și Las Vegas Senior Classic. Bărbații și femeile au opțiunea de a juca de la tee yardage care este amestecat.


Citeste si:


3. Marile comunități de pensionari

Comunitatea Summerlin găzduiește cinci comunități excelente de peste 55 de ani. Aici veți găsi facilități în stil stațiune preferate de pensionarii de astăzi. Acestea nu sunt comunități de pensionare somnoroase, asta e sigur! De la piscine masive și cabane până la clubhouse-uri luxoase și terenuri Pickleball, există activități distractive pentru toți.

Una dintre cele mai bune comunități de 55 de ani și peste din zonă este Sun City Summerlin . Acesta este cel mai mare cartier pentru adulți activi calificați pentru vârstă din zonă, cu peste 7.000 de case, patru clubhouse și trei terenuri de golf. Străzile mărginite de copaci și casele și casele de calitate ale lui Del Webb vă spun că ați ajuns la următorul, cel mai bun capitol al vieții.

Zona a văzut câteva noi comunități de pensionari construite în ultimii ani, unde puteți găsi cele mai noi case de ultimă generație. Acestea includ proprietăți cu spații de locuit multi-generaționale și tehnologii smart-home care se îmbină perfect cu dispozitivele dvs. Concluzia este că Summerlin are o mulțime de opțiuni de viață pentru pensionarii de astăzi.

4. Activități distractive în aer liber

Un alt lucru grozav despre retragerea în Summerlin din Las Vegas este toate activitățile și aventurile distractive, sănătoase în aer liber la îndemână. Comunitatea se mândrește cu mai mult de 250 de parcuri, 150 de mile de trasee pentru mers pe jos și ciclism, iar Red Rock National Conservation Area, cu aventura sa în aer liber, atrage la orizont apropiat.

Red Rock Canyon este un loc special cu faimoasele sale stânci roșii care ies în sus pe cer. Pasionații de aer liber din toate colțurile coboară pe acest teren sacru pentru a admira priveliștile uimitoare și a se bucura de drumeții, ciclism și alpinism pe stâncă în tot parcul.

Dacă nu sunteți în aer liber sau nu aveți probleme cu mobilitatea, vă puteți bucura în continuare de frumusețea Red Rock Canyon conducând bucla pitorească de 13 mile.

5. Vremea remarcabilă

Retragerea în Las Vegas înseamnă mai mult de 300 de zile de soare în fiecare an și temperaturi calde pe tot parcursul anului. Dar dacă decideți să rămâneți pentru lunile de vară, să știți că Valea Las Vegas devine fierbinte, cu temperaturi care ating cu ușurință pragul de 100 de grade zile în șir.

Dar nu disperați, pentru că există ceva special la Summerlin, care de fapt îl menține mai rece pe tot parcursul anului!

Summerlin este construit la o altitudine de aproximativ 3.500 de picioare deasupra nivelului mării, unele părți ale comunității ridicându-se la aproximativ 4.400 de picioare. A trăi deasupra văii înseamnă că temperaturile pot rămâne oriunde cu 3 până la 10 grade mai reci în Summerlin decât în alte părți ale Las Vegas. Acest secret puțin cunoscut printre rezidenți este unul dintre cele mai bune motive pentru a te retrage în Summerlin!

În concluzie

Nu este un secret pentru nimeni că Las Vegas a devenit o destinație preferată pentru pensionari. Însă comunitatea Summerlin, planificată prin cap, primește cu adevărat premiul pentru cel mai bun loc pentru a te retrage în sudul Nevada – și cu siguranță ar putea fi inclusă în discuția pentru locurile de top din SUA

Acest articol a acoperit cinci motive pentru a lua în considerare retragerea în Summerlin. În cele din urmă, alegerea locului în care vă pensionați depinde de dvs. Dar dacă ați auzit despre Summerlin și sunteți interesat să vă retrageți aici, vă îndemn să vă gândiți să faceți o excursie și să vedeți dacă este potrivit pentru dvs.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.