Renovările casei nu fac excepție pentru orice proprietar care dorește să-și modernizeze casa. Dar uneori, căutarea unei noi modalități de a vă renova casa poate fi mai costisitoare decât se aștepta dacă nu este gestionată corespunzător.

Când vine vorba de îmbunătățiri ale casei, care pot fi sub formă de îmbunătățire a bucătăriei, rechituirea plăcilor sau mai multe despre schimbarea înclinării acoperișului , finisajele și accesoriile interesante ar putea orbi proprietarul casei, forțând o creștere uriașă a costului.

În plus, contractorii s-ar putea să nu fie ușor de tocmit, dar asta nu înseamnă că va trebui să vă fixați mintea cu ceea ce vor spune mai întâi.

image - 5 Ways to Get Better Deals for Home Repairs and Improvements
5 moduri de a obține oferte mai bune pentru reparații și îmbunătățiri la case

A fi sincer în ceea ce privește bugetul dvs. va determina flexibilitatea contractantului. Alegerea materialelor în limitele bugetului dvs. poate fi o economie de costuri fără a intra în datorii care ulterior v-ar costa.

Cu toate acestea, proprietarii de case optează pentru un împrumut, credit sau grant pentru acoperiș ori de câte ori proiectul de renovare devine mai mare și are nevoie de mulți bani. Să găsești cât de mult poți cheltui pentru a vă renova spațiul de acasă poate fi plictisitor, dar iată câteva modalități creative de a obține o remodelare perfectă într-o fracțiune din prețul estimat:

1. Aveți un plan detaliat

Definirea domeniului de aplicare al proiectului este importantă pentru buget. Ai designul dorit pentru casa ta? Planul ar trebui să sublinieze în mod clar obiectivul de renovare și lucrările care trebuie făcute.

Ar trebui să aibă un plan sau o schiță a produsului finit, o listă a materialelor necesare și pașii proiectului, atât bricolaj, cât și cei care ar putea necesita un profesionist.

În timp ce vă gândiți să vă remodelați casa, ar fi eficientă verificarea reglementărilor locale de zonare. Unele locații nu permit unele renovări de spații fără autorizație. În plus, a avea un plan detaliat fără o cronologie ar fi lipsit de sens.

2. Aveți un buget

Înainte de a începe orice renovare în casa dvs., este bine să aveți un buget pentru materiale și costurile aferente în timpul reparației.

Este posibil ca unele materiale de ultimă generație să nu fie necesare, mai ales atunci când le puteți înlocui prin vopsire sau reutilizare a materialului. Luați în considerare cu atenție materialele de care aveți nevoie pentru casa dvs.

Mai mult, înțelegerea cât de mult trebuie să investiți în renovare vă poate economisi mult pentru a lucra în limita bugetului dvs. Cheltuielile excesive pentru renovarea unui spațiu ar putea reduce valoarea casei tale.

De exemplu, nu puteți cheltui 10.000 USD pentru renovarea bucătăriei casei în valoare de 30.000 USD. În cele din urmă, după ce aveți un buget clar, puteți adăuga oricând un plus de 10% din bugetul estimat pentru orice depășire.


Citeste si:


3. Alegeți un antreprenor bun

Având în vedere că acum aveți un plan și un buget estimativ; vrei un antreprenor care să te ajute să duci la bun sfârșit munca. Alegerea unui antreprenor în cadrul estimărilor de costuri nu va fi suficientă pentru a obține imaginea dorită a produsului finit.

Choose a Good Contractor

Atunci când alegeți contractori, luați în considerare și următoarele:

  • Ani de experienta
  • Referințe de la clienți anteriori
  • Licență de lucru și asigurare a antreprenorului
  • Program de plată flexibil

În ciuda faptului că ținem cont de criteriile de mai sus, este posibil să ai atât de mult de finalizat și va trebui să angajezi mai mulți contractori. Pentru a evita confuzia și întârzierea, asigurați-vă că aveți un antreprenor principal care să supravegheze întregul proces.

4. Obțineți un împrumut pe capital propriu

Cea mai economică modalitate de a renova o casă este economisirea pentru ea, dar această metodă nu se potrivește proprietarilor de case cu proiecte de renovare mai mari. Un împrumut cu capital propriu este cea mai bună cale de a merge ori de câte ori aveți nevoie de o sumă mare pentru a vă face renovarea.

La fel ca prima ipotecă, trebuie să îndepliniți cerințele creditorului și să plătiți taxe de aplicare. În ciuda unui împrumut cu capital propriu, a avea o rată a dobânzii mai mare decât o primă ipotecă este încă cea mai bună opțiune.

5. Accesați linia de credit pentru capitalul propriu

Vă gândiți la o opțiune mai mică decât un împrumut cu capital propriu? Ai cel puțin 20% capital în casa ta. Nu aveți nevoie de mai mult de 25.000 USD pentru proiect. Vrei doar să-ți faci munca în serie. O linie de credit cu capital propriu ar putea fi cea mai bună opțiune pentru dvs.

La fel ca și împrumutul cu capital propriu, va trebui să îndepliniți cerințele creditorului. Puteți oricând să vă împrumutați și să plătiți pe măsură ce mergeți. S-ar putea să nu fie plictisitor și stresant în timp ce plătiți și faceți o serie de îmbunătățiri mici, în măsura în care acumulează mult interes.

Concluzie

Uneori, modernizarea casei dvs. poate să nu aibă nevoie de asistența contractorilor. Vopsirea, înlocuirea faianței și curățarea suntactivități de bricolaj care nu necesită angajare. Economisirea costurilor de angajare poate ajuta un proprietar de locuință să pompeze banii pentru a obține materiale de ultimă generație.

În plus, upgrade-urile nu ar trebui să fie mult complexe sau mai costisitoare. Rafinamentul adecvat vă va ajuta să obțineți cea mai mare valoare din activul dvs., indiferent dacă intenționați să vă stabiliți acolo sau să îl vindeți mai târziu. Prin urmare, se vor obține oferte mai bune luând în considerare ideile menționate mai sus.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.