Pentru un om ce vrea să facă singur sau un comerciant care intenționează să-și dea casei un nou aspect, acoperind-o cu un nou strat de vopsea, singura activitate de temut pe care ați găsi-o ar fi procesul de îndepărtare a vopselei.

Este, de asemenea, cel mai important proces de a îndepărta vopseaua veche înainte de a da casei tale un nou strat de vopsea.

Dacă vrei sa aflii mai multe despre o echipa de zugravi profesionisti, te invităm să apeși AICI.

5 moduri eco ca sa indepartezi vopseaua- cu Amenajari interioare Utopian Bucuresti
5 moduri eco ca sa indepartezi vopseaua- cu Amenajari interioare Utopian Bucuresti

5 modalități ecologice de a îndepărta vopseaua cu detergenți non-toxici și tehnici de decapare a vopselei

Dacă nu puteți efectua acest proces, este posibil ca vopseaua proaspătă să bule, să se descuie sau să se desprindă mai repede decât de obicei.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, trebuie să aplicați corect straturile de grund și straturile de bază, acoperind stratul de jos a vopselei.

Modalități ecologice de a îndepărta vopseaua cu agenți de îndepărtare a vopselei non-toxici

Având în vedere că lumea are tendințe de a folosi tot ce este ecologic pentru mediu, mai multe instrumente și tehnici vă vor ajuta să îndepărtați vopseaua.

Cu toate acestea, nu toate aceste instrumente și tehnici sunt ecologice și trebuie să știți că decaparea chimică este implicată și în aceste procese.

Astfel, este vital să căutăm ajutor de la profesioniști și bine pregătiți, mai ales când vine vorba de îndepărtarea vopselei cu plumb, care ar putea fi periculoasă pentru sănătatea noastră și pentru mediu.

Am scris si un ghid despre cum să scapi de mirosul vopsei AICI, daca esti interesat de zugraveli interioare.

Pentru a evita utilizarea unor astfel de metode, suntem aici pentru a discuta câteva dintre modalitățile ecologice de îndepărtare a vopselei alternative care sunt prietenoase cu mediul și corpul dvs., economisind totodată și timp în această sarcină care necesită forță de muncă.

1. Decapanți pentru vopsea cu gel de soia

Îndepărtarea vopselei cu gel de soia poate îndepărta productiv chiar și vopseaua pe bază de plumb din interiorul sau exteriorul casei dvs., cum ar fi pereți, pereți, acoperiș, trotuar sau punți.

Unele dintre cele mai mari avantaje ale utilizării agenților de îndepărtare a vopselei cu gel de soia sunt că sunt agenți de îndepărtare a vopselei netoxici, au emisii scăzute de fum și ar fi o alternativă ideală la decapanții chimici toxici pentru vopsea.

Deoarece decapanții pentru vopsea cu gel de soia sunt produse în întregime organice, puteți acoperi un strat din acestea pe suprafața a cărei vopsea doriți să o îndepărtați folosind o pensulă, o rolă sau un pulverizator obișnuit.

După aplicarea unui strat de agent de îndepărtare a vopselei, îl puteți lăsa să se usuce câteva ore și puteți finaliza celelalte sarcini, deoarece nu se poate evapora.


Must read pentru orice om pasionat de DIY sau alte amenajari interioare

2. Sablare fără praf

Dacă sunteți în căutarea celui mai ecologic decapant pentru vopsea și cel mai rapid decapant pentru alte metode de decapare a vopselei, sunteți în locul potrivit.

Sablarea fără praf este o tehnică unică care utilizează sticlă reciclată amestecată cu apă pentru a îndepărta vopseaua, lăsând în urmă doar o suprafață naturală și complet pregătită.

Sablarea fără praf este similară cu praful cu o cârpă umedă, deoarece nu aruncă praf în aer și nu devine o otravă pentru mediu.

În comparație cu metoda obișnuită de îndepărtare a vopselei cu sifon și sablare, sablare fără praf este o modalitate mai ecologică, mai rapidă și mai curată de a îndepărta vopseaua de pe exteriorul casei.

Unul dintre celelalte avantaje ale utilizării sablare fără praf este că nu produce căldură la suprafață în timpul procesului.

Amestecarea sticlei cu apa reduce frecarea produsa, rezolvand astfel problema deformarii.

3. Metoda de îndepărtare a vopselei prin căldură cu infraroșu


O altă alegere excelentă din lista metodelor de îndepărtare a vopselei exterioare a casei, prietenoase cu bugetul, sigure și ecologice este tehnica de îndepărtare a vopselei cu infraroșu.

Tehnica de îndepărtare a vopselei cu infraroșu este modalitatea la modă de îndepărtare a vopselei de pe suporturi din lemn.

Puteți implementa această metodă de îndepărtare a vopselei ca o alternativă la modul mecanic și chimic de îndepărtare a vopselei.

Știința din spatele acestei metode de îndepărtare a vopselei este că pătrunde și încălzește substraturile găsite sub stratul de finisare a vopselei.

Rezultatul posibil al acestui proces este că scade aderența vopselei pe substrat și devine foarte ușor de răzuit de pe suprafață.

Nu trebuie să utilizați nicio șlefuire sau substanțe chimice în metoda de îndepărtare a vopselei cu infraroșu. Razele infrarosii pot indeparta orice vopsea si lac fara a obtine praf in jurul mediului inconjurator.

Dacă efectuați corect tehnica de îndepărtare a vopselei cu infraroșu, rezultatul este o suprafață foarte poroasă care permite amorsei și vopselei noi să adere la ea mai mult decât de obicei.

Dacă vrei o echipa de profesionisti in amenajari interioare si exterioare, te invităm să vezi ce am mai postat de la lucrarile noastre.


4. Fără agenți de îndepărtare a vopselei cu clorură de metilen

Toate produsele de îndepărtare a vopselei găsite pe piață conțin una dintre cele mai periculoase substanțe chimice cunoscute sub numele de clorură de metilen găsită în produsele de îndepărtare a vopselei.

Clorura de metilen vă poate provoca amețeli, vă poate face să vă simțiți obosit și chiar vă poate provoca arsuri chimice care ar putea avea efecte secundare grave dacă sunteți expus extins la substanța chimică.

Acum că sunteți conștient de posibilele pericole ale utilizării produselor cu clorură de metilen, ar trebui să vă asigurați că produsele de îndepărtare a vopselei de uz casnic nu conțin clorură de metilen și sunt ecologice, astfel încât să nu trebuiască să vă expuneți la substanțe chimice toxice.

Acesta este motivul pentru care ar trebui să purtați masca de față, mănuși de mână și echipament de siguranță pentru a lua măsuri de precauție chiar dacă nu aveți nevoie tehnic de ele.

5. Răzuire manuală

Deși vechea tehnică veche a tehnicii de îndepărtare a vopselei prin răzuire manuală de încredere necesită timp, nu există cu adevărat nimic la fel de verde pe cât devine.

Dacă trebuie să îndepărtați vopseaua dintr-o zonă mare, nu ar fi recomandat deoarece este prelungită, dar ar putea fi cea mai bună modalitate de a îndepărta vopseaua pentru un spațiu mic.

Puteți utiliza această tehnică împreună cu alte instrumente pentru a elimina stratul de vopsea care este deja slăbit și se descuamează în diferite puncte.

Curățarea ar trebui să fie făcută ușor și nu energic, deoarece ar putea răzui prea mult vopseaua și, de asemenea, ar trebui să fiți atenți la semne de îndepărtare a lamei, deoarece ar începe să facă o treabă urâtă pe măsură ce îmbătrânește.

6. Mașină de spălat cu presiune cu abur

Spalatorul cu presiune cu abur este o tehnica care foloseste apa pentru a indeparta vopseaua veche. În această tehnică, apa se fierbe mai întâi la 200 de grade și se schimbă apa în vapori de apă.

Acești vapori de apă se deplasează pe suprafața vopsită și se topesc și îndepărtează tot felul de substanțe rezistente, inclusiv vopseaua veche.

De asemenea, puteți utiliza această tehnică dacă doriți să îndepărtați vopseaua de pe blocurile de beton. Mașina de spălat cu presiune cu abur este concepută în principal pentru a îndepărta vopseaua de pe suprafețele cu vopsea foarte complexe.

Această tehnică este folosită ca alternativă la decaparea chimică, deoarece nu afectează mediul înconjurător.

Lipsa șlefuirii sau a oricăror aplicații chimice este motivul pentru care tehnica de spălat cu presiune cu abur este ecologică.

Singurul lucru implicat în această tehnică este puterea aburului care își câștigă puterea din presiunea pe care este produs pentru a topi orice strat de vopsea sau lac vechi cu o suprafață curată și netedă în așteptarea unui nou strat.

Vaporii de apă la temperatură înaltă acționează și ca un sterilizator simultan, ceea ce este un beneficiu suplimentar al acestei tehnici pentru suprafață.

Concluzie articol despre cum sa indepartezi vopseaua

Dacă nu ești interesat să salvezi mediul înconjurător, măcar interesează-te să te protejezi evitând orice produse de îndepărtare a vopselei care îți sunt dăunătoare și marchează-le în fruntea listei tale de priorități.

De asemenea, poti sa lasi si echipele de profesionisti in amenajari interioare ca ai o casă de vis!

Continut adus de echipa de amenajari interioare UTOPIAN CONSTRUCT BUCURESTI

Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.