Plantele fantastice sunt un plus excelent pentru orice casă. Ele oferă nota perfectă de verde și aduc adesea lumină naturală grozavă. Cu toate acestea, cineva poate să nu fie mulțumit de plantele lor, deoarece este nemulțumit de jardinierele în care le-au pus.

Există multe lucruri de luat în considerare atunci când cumpărați ghivece și jardiniere pentru plantele tale frumoase. De exemplu, este durabil? Vrei ceva care să dea apă plantelor tale? De fapt, sunt multe lucruri de luat în considerare. Dar vă recomandăm ca înainte de a cumpăra un jardinier alb, să luați în considerare aceste 5 lucruri.

image - 5 Things to Consider When Buying a White Planter
5 lucruri de luat în considerare atunci când cumpărați un jardinier alb

Un sistem bun de drenaj este o necesitate

Un jardinier alb de calitate este ceea ce caută majoritatea proprietarilor de case atunci când doresc să obțină o grădină nouă sau suplimentară. Cu atât de multe opțiuni grozave, poate fi dificil să găsești jardiniera perfectă pentru tine. De aceea ar trebui să vă concentrați mai întâi pe sistemul de drenaj.

Un sistem de drenaj bun este o necesitate în jardinierele albe de calitate. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor nu își dau seama de acest lucru și de multe ori nu își iau timp pentru a se asigura că jardiniera lor are un sistem de drenaj adecvat.

Principalul avantaj al unei jardiniere albe de calitate, cu un sistem de drenaj adecvat este ca va asigura ca planta sa nu se inece in apa.


Citeste si:


Jardiniera dvs. albă trebuie să fie durabilă

Jardinierele albe sunt adesea folosite pentru case și grădini. Acestea trebuie să fie durabile, astfel încât să poată rezista la intemperii și să nu înceapă să ruginească sau să putrezească. Multe dintre aceste jardiniere au o margine frontală inferioară care ajută la protejarea solului împotriva spălării în timpul ploii abundente.

Plasticul este o alegere populară datorită costului scăzut și durabilității sale, dar jardinierele din ceramică sau metal sunt, de asemenea, o opțiune bună, deoarece nu absorb umiditatea și o elimină în interior pentru a putrezi din interior.

Jardiniera cu formă înclinată ajută la asigurarea stabilității și maximizează expunerea la soare pentru plantele cu creștere scăzută. Acest tip de jardinieră este realizat dintr-un material plastic industrial care este puternic, durabil și ușor.

Jardiniera trebuie să fie atrăgătoare, să arate bine și să se potrivească în orice grădină

Zilele vechilor jardiniere voluminoase au trecut de mult. În zilele noastre, grădinarii caută containere atractive care nu numai că aduc un aspect estetic grădinii lor, ci și le fac mai ușor de întreținut.

Cele mai bune jardiniere sunt cele din materiale naturale precum lemnul sau ceramica de teracota, care nu se crapa la contactul cu apa. Jardinierele albe sunt deosebit de populare deoarece se potrivesc în orice stil de grădină și pot fi asociate cu aproape orice culoare a unui pat de grădină.

Trebuie să fie atrăgător, să arate bine și să se potrivească în orice grădină. Trebuie să atragă atenția persoanei care trece pe lângă grădină. Jardiniera albă mai este cunoscută și sub denumirea de „țăruș de grădină”.

Diferite dimensiuni și forme

Jardiniera albă este un instrument util complet care este versatil în design și utilizare. Jardiniera albă poate fi folosită pentru a înființa o grădină sau doar pentru decorațiuni generale. Un jardinier bine conceput nu numai că va adăuga frumusețe casei tale, ci și te va ajuta să crești plante din semințe necunoscute!

Jardiniera albă din curtea din spate ar trebui să vină în diferite dimensiuni și forme pentru a găzdui diferite tipuri de plante.

În acest fel, oamenii pot evita să fie nevoiți să cumpere o jardinieră nouă de fiecare dată când doresc să o pună în grădina lor sau să adauge o plantă pe blatul din bucătărie. Culoarea albă oferă o pânză goală pentru creativitate, făcând astfel mai ușor pentru oameni să își creeze propriile modele.

Jardiniera albă trebuie să fie ușoară și portabilă

Un jardinier trebuie să fie ușor, ușor de transportat atunci când este necesar. Adesea, grădinarilor nu le este posibil să umple ghivecele mari cu pământ și alte materiale, așa că au nevoie de un ghiveci ușor, ușor de mutat.

Există multe dimensiuni diferite de ghivece acolo, dar pentru că este dificil pentru grădinari să le transporte, au nevoie de ceva suficient de mic pentru a fi luat oriunde.

Cu toții am fost într-o situație în care trebuie să cărăm ceva greu și nu ne putem folosi mâinile pentru că le folosim pentru a căra altceva.

Cu jardiniera albă, nu trebuie să vă faceți griji că vă rupeți spatele sau vă mai răniți. Puteți purta cu ușurință acest lucru cu o mână, în timp ce purtați celelalte articole cu cealaltă mână.

Verdictul final

În concluzie, atunci când căutați jardiniera perfectă, este important să aveți în vedere ce doriți să creșteți. De asemenea, ar trebui să vă gândiți unde vă veți planta plantele și cât de des le veți uda. În cele din urmă, găsește o jardinieră care se potrivește cu stilul și personalitatea ta.

Este important să te gândești la ce tip de plantă vrei să crești înainte de a cumpăra o jardinieră, deoarece aceasta poate avea un impact mare asupra dimensiunii necesare.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.