Smartphone-urile au devenit parte integrantă a vieții umane. Dar smartphone-urile au o durată de viață limitată a bateriei.

Dacă continuați să conectați telefoanele la un încărcător normal, atunci veți fi obligat să rămâneți într-un singur loc și să așteptați ca dispozitivul să fie încărcat.

image - 5 Things to Look for in a Portable Charger
5 lucruri de căutat într-un încărcător portabil

Prin urmare, încărcătoarele portabile sunt excelente. Odată ce cumpărați smartphone-uri, luați în considerare și achiziționarea unui încărcător portabil. Pentru a evita să vă confruntați cu o situație în care bateria smartphone-ului dvs. este descărcată, trebuie să cumpărați un încărcător portabil de top .

Dar cum să decideți care încărcător portabil este bun și oferă performanțe optime? Iată câțiva factori de căutat într-un încărcător portabil.

1. Capacitate

Capacitatea încărcătorului portabil este un aspect important. Capacitatea este măsurată în miliamperi-oră, la fel ca bateria telefonului dvs.

Dacă bateria telefonului dvs. este de 5000 mAh și capacitatea încărcătorului portabil este de asemenea de 5000 mAh, puteți încărca complet smartphone-ul cu un încărcător portabil o singură dată. Prin urmare, luați în considerare capacitatea pe care doriți să o aveți într-un încărcător portabil.

Dacă doriți ca încărcătorul portabil să vă încarce telefonul de trei ori, trebuie să căutați un încărcător portabil cu o capacitate de 15000 mAh sau mai mult.

Capacitatea încărcătorului este direct proporțională cu prețul acestuia. Încărcătorul portabil de capacitate mai mare este scump decât cei de capacitate mai mică.

2. Curentul de intrare al încărcătorului portabil

Capacitatea nu este totul în timp ce căutați un încărcător portabil de top. De asemenea, trebuie să luați în considerare curentul de intrare al încărcătorului portabil. Încărcătoarele cu capacitate mai mare durează în general mai mult timp pentru a se reîncărca.

Curentul de intrare determină cât timp va avea nevoie încărcarea portabilă pentru a se reîncărca complet. Intervalul de intrare al încărcătorului portabil este în general între 0,8 A și 1,5 A. Încărcătoarele cu capacitate mai mare au un curent de intrare mai mare, care ajută la încărcarea mai rapidă a încărcătorului portabil.

3. Numărul de porturi

Este esențial să ne uităm la numărul de porturi disponibile în încărcătorul portabil. Porturile echivalează cu numărul de dispozitive pe care le puteți încărca simultan. Majoritatea încărcătoarelor portabile au două porturi de încărcare.

Unele încărcătoare portabile oferă, de asemenea, un port de încărcare rapidă care oferă o putere mai mare și vă încarcă smartphone-ul destul de repede.

Când vă uitați la porturile de încărcare, trebuie să luați în considerare puterea nominală a porturilor. De exemplu, dacă încărcătorul portabil menționează două porturi evaluate 2A/5V, înseamnă că fiecare port de încărcare primește 1,5A atunci când ambele dispozitive sunt conectate la portul de încărcare. Cu alte cuvinte, procesul de încărcare va fi lent atunci când încercați să încărcați mai multe dispozitive simultan.

4. Calitate de construcție

Încărcătorul portabil este de așteptat să ajungă oriunde te duci. Prin urmare, ar fi de ajutor dacă sunteți în căutarea unui încărcător portabil cu o calitate excelentă a construcției. Cele mai bune încărcătoare portabile au o carcasă metalică care protejează bateria și circuitul din interior.

Calitatea construcției determină și durabilitatea încărcătorului. Prin urmare, atunci când cumpărați un încărcător portabil, trebuie să căutați o calitate mai robustă a construcției.

5. Timp de încărcare și protecție

Timpul de încărcare se referă la intervalul de timp necesar pentru a reîncărca complet încărcătorul portabil. Cele mai bune încărcătoare portabile au timpi de încărcare considerabil mai scurti.

Înseamnă că bateria încărcătorului se încarcă complet în câteva ore și nu este nevoie să o țineți conectată la priza de perete toată ziua. Deoarece este un dispozitiv electric cu baterie, există întotdeauna riscul de supraîncărcare sau de scurtcircuit.

Prin urmare, ar fi de ajutor dacă ați căuta un încărcător portabil care să ofere protecții cum ar fi protecția la supraîncărcare și supradescărcare a bateriei, protecție la câmp electromagnetic, protecție electrostatică, protecție la supratensiune de intrare, protecție la temperatură a bateriei, supratensiune de intrare și protecție la subtensiune.

Deci, acestea au fost câteva puncte pe care trebuie să le căutați atunci când cumpărați un încărcător portabil pentru smartphone-urile dvs.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.