Bucătăria ta este una dintre părțile integrante ale casei tale, acolo unde familia se adună de obicei la sfârșitul zilei pentru a împărtăși povești și experiențe noi.

Este, de asemenea, în centrul atenției atunci când ai oaspeți la cină. Acestea fiind spuse, urmărirea unei bucătării frumoase și funcționale este cu adevărat o prioritate.

image - 5 Common Homeowner Mistakes During a Kitchen Renovation
5 greșeli frecvente ale proprietarilor de case în timpul unei renovări a bucătăriei

Cu toate acestea, renovarea este o sarcină cu adevărat obositoare de gestionat, deoarece multe lucruri pot merge prost în timpul procesului. Deși, cu o pregătire adecvată și o abordare sistematică, cu siguranță puteți finaliza sarcinile cu ușurință.

Pentru a preveni întârzierile, necazurile și problemele neașteptate, iată un ghid pentru unele dintre cele mai frecvente greșeli pe care trebuie să le evitați în timp ce vă renovați bucătăria:

1. Nu aveți un plan pentru a împacheta bucătăria

Remodelarea bucătăriei poate fi interesantă, dar sarcina de a vă curăța și împacheta toate vasele, articolele alimentare și vasele de gătit poate fi o adevărată povară pentru unii oameni.

Deși, este important să -ți împachetezi bucătăria astfel încât totul să fie la îndemână pentru orice praf de construcție și resturi care cad în ele.

Mulți proprietari de case fac greșeala de a nu planifica cum vor aborda această parte descurajantă a proiectului lor de renovare.

Iată un sfat: planificați dinainte punând prelate mari sau foi de plastic peste suprafețe pe care nu le puteți îndepărta, cum ar fi blaturile și aparatele. Etichetați toate cutiile ambalate cu descrieri în funcție de ceea ce se află în interior și plasați-le într-o încăpere suplimentară.

De asemenea, poate fi de ajutor dacă creați o listă de inventar folosind Microsoft Excel sau Google Sheets a ceea ce este împachetat, astfel încât să puteți face referire cu ușurință la ea când vine timpul să despachetați.

2. Nu alegerea antreprenorului potrivit

Una dintre cele mai mari greșeli pe care mulți proprietari de case le fac în timpul unei renovări a bucătăriei este să nu aleagă antreprenorul potrivit pentru lucrare. Acest lucru ar putea duce la complicații în proces, cum ar fi întârzieri în construcție, manopera defectuoasă și costuri mai mari decât cele așteptate.

Când intervieviți antreprenorii, asigurați-vă că le puneți întrebări despre experiența lor cu renovarea bucătăriei, proiectele anterioare pe care le-au realizat și ce tip de materiale ar recomanda să folosească. De asemenea, ar trebui să obțineți oferte de la cel puțin trei contractori diferiți înainte de a vă decide.

De asemenea, este recomandabil să solicitați referințe anterioare ale clienților pentru a aduna recenzii și feedback de încredere cu privire la atitudinea lor de lucru și calitatea generală a muncii.


Citeste si:


3. Alegerea materialelor greșite

O altă greșeală comună pe care oamenii o fac în timpul unei renovări a bucătăriei este alegerea materialelor greșite pentru proiectul lor. De exemplu, dacă doriți să instalați dulapuri noi, dar nu sunteți sigur ce tip ar funcționa cel mai bine cu schema dvs. actuală de design, merită să angajați un designer de interior care vă poate ajuta să vă ușureze aceste decizii și să economisească timp pe termen lung prin alegând totul deodată în loc să încerci fiecare articol individual.

Choosing the Wrong Materials

O altă mare greșeală pe care oamenii o fac atunci când renovează este alegerea unui material care nu se potrivește cu celelalte elemente de bucătărie, cum ar fi blaturile sau electrocasnicele.

Acest lucru poate duce la cheltuieli mai mari pe drum, din cauza nepotrivirilor de culori, a perifericelor dimensionate greșit și a materialelor substandard utilizate. Pentru a preveni acest lucru, ar trebui să cercetați amănunțit, să consultați experții și să enumerați materialele adecvate necesare chiar de la începutul proiectului.

4. Ignorarea valorii de revânzare

Indiferent dacă intenționați să vă puneți casa la vânzare în viitor sau nu, ar trebui să luați în considerare întotdeauna valoarea de revânzare. Diferite stiluri de bucătărie pot atrage un public mai larg decât altele.

Tipul bucătăriei dumneavoastră va fi determinat de mai mulți factori, cum ar fi finisajele și electrocasnicele preferate. Trebuie să vă asigurați că este atrăgător și funcțional, de asemenea, pentru cei care le pot folosi în viitor.

Cercetările au arătat că investirea banilor în anumite zone ale casei, cum ar fi bucătăria, poate ajuta la creșterea valorii de revânzare a acesteia în comparație cu alte părți ale casei, cum ar fi băi sau dormitoare.

Atâta timp cât te ocupi de funcționalitate și estetică, nu vei greși nicio alegere de design făcută în timpul proiectului de renovare. Cu toate acestea, trebuie să știți că fiecare are preferințele sale, așa că urmărirea ultimelor tendințe de design poate fi o idee bună.

5. Nebugetarea corectă

Înainte de a începe un proiect de remodelare a bucătăriei, ar trebui să vă întrebați ce sumă de bani sunteți dispus să o cheltuiți.

Acest lucru poate părea evident, dar mulți oameni uită de anumite costuri ale renovării, cum ar fi forța de muncă, materialele și aparatele.

Trebuie să vă asigurați că mai aveți destui bani odată ce totul a fost achiziționat, astfel încât orice cheltuieli neprevăzute să nu vă întârzie proiectul sau să depășească bugetul.

Dacă este posibil, încercați să faceți câteva cercetări online despre ce au făcut alți proprietari în situații similare înainte de a începe procesul de renovare, astfel încât să știți aproximativ cât v-ar costa în avans. Efectuarea acestor pregătiri din timp vă poate economisi timp și efort pe termen lung.

Cuvântul final

Renovarea bucătăriei poate fi atât o experiență incitantă, cât și stresantă. Cu toate acestea, evitând greșelile obișnuite pe care le fac proprietarii de case în timpul unei renovări a bucătăriei, puteți minimiza stresul și vă puteți asigura că renovarea va decurge fără probleme. Mult succes cu renovarea ta.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.