Când blocarea a fost în sfârșit ridicată, a fost observată o creștere a mai multor activități în aer liber. Una dintre activitățile recreative în aer liber care a cunoscut un impuls semnificativ de la relaxarea regulilor pandemiei este vânătoarea.

Statul Michigan a raportat o creștere de 67% a achizițiilor de noi licențe de vânătoare în anul 2020, spre deosebire de anul 2019. S-a remarcat, de asemenea, o creștere cu 15% a numărului de femei vânătoare și a celor din categoria de vârstă mai mică.

image - 4 Tips for Designing the Perfect Hunting Cabin
4 sfaturi pentru proiectarea cabinei de vânătoare perfecte

Statul Nevada a recunoscut o creștere cu 30% a solicitanților de licență de vânătoare, iar Maine a fost martor la o creștere de 9% a numărului de vânători, comparativ cu anul precedent.

Odată cu creșterea activităților de vânătoare în toată țara, ar avea sens ca mulți să recurgă la proiectarea cabanelor lor de vânătoare. Cabinele de vânătoare sunt departe de a dormi în corturi în excursiile de vânătoare.

O cabină de vânătoare bine proiectată și echipată ideal va avea tot ce aveți nevoie, ca vânător, pentru a vă desfășura călătoria cu succes!

Planifică-ți cabana de vânătoare

Dacă vă gândiți să vă construiți sau să vă proiectați cabana de vânătoare, primul aspect de care va trebui să aveți în vedere este ceea ce vă așteptați să obțineți cu configurația rară. Cabinele de vânătoare pot funcționa pentru a vă oferi adăpost împotriva tot felul de elemente, dar ele funcționează și ca un loc în care vă puteți prezenta trofeele și realizările.

O cabină de vânătoare constă de obicei într-o cameră mare, care are tot ce aveți nevoie – De la o bucătărie mică până la o zonă de dormit dotată cu un încălzitor pentru acele condiții de vreme rece, va găzdui un spațiu de depozitare pentru toate echipamentele de vânătoare.


Citeste si:


Ține cont de condițiile în care te vei porni pentru o excursie de vânătoare și planifica-ți designul în consecință. Puteți chiar să alegeți să mergeți cu o cabină de vânătoare pre-construită , pentru a vă introduce mai repede în joc!

Sfaturi pentru proiectarea cabinei de vânătoare

1. Locație – Luați în considerare legile și reglementările din zonă

Unul dintre cele mai importante lucruri la care să te gândești, înainte de a crea designul cabinei tale, este să descoperi locația acesteia. Aruncă o privire la regulile și reglementările disponibile pe internet pentru locația de vânătoare care te interesează.

Locația trebuie, de asemenea, să fie accesibilă pe tot parcursul anului și amplasată într-o zonă care este abundentă de pradă. O cabină de vânătoare bine amplasată se integrează perfect cu împrejurimile sale, oferind cantitatea potrivită de ascundere pentru vânători.

Un exemplu de locație excelentă pentru a vă construi cabana de vânătoare în pădure, având în vedere cantitatea de acoperire și fauna sălbatică care locuiește în zonă. Cabina dumneavoastră va necesita, de asemenea, interioare ieftine .

2. Condiții meteo

Legile și anotimpurile vânătorii variază de la stat la stat. Prin urmare, înainte de a începe să proiectați fundația pentru cabana dvs. de vânătoare, acordați atenție condițiilor meteorologice în care veți vâna.

Rețineți temperaturile, precipitațiile, ninsorile, soarele sau vântul. În cazul condițiilor meteorologice mai aspre, asigurați-vă că există un spațiu sigur în cabină pentru depozitarea întregului echipament de vânătoare. Acestea includ arcuri, cuțite, pistoale sau orice alt instrument la alegere.

Condițiile meteo vor determina și orientarea cabinei dumneavoastră. De exemplu, dacă locația este cunoscută pentru temperaturi mai ridicate, ați putea lua în considerare poziționarea cabinei cu fața spre nord.

Acest lucru va permite vântului să curgă prin ferestre și uși poziționate corespunzător, menținând cabină rece.

3. Bugetul dvs. de proiectare

Pentru a vă planifica bugetul de proiectare, gândiți-vă la ceea ce vă așteptați să obțineți cu cabina și cât timp veți petrece în aceeași. Odată ce vă faceți o idee cât timp veți ocupa cabina de vânătoare, luați în considerare calitatea și tipurile de material pe care îl veți folosi.

Aceste materiale vor fi folosite pentru a construi o cabină de vânătoare stabilă și sigură, care are dimensiunea și compoziția (numărul de camere) potrivite pentru toate nevoile dumneavoastră.

În medie, vă puteți aștepta ca cabana dvs. de vânătoare să vă coste în jur de 20.000 USD. Aceasta exclude costul terenului pe care vă veți construi cabina și accesoriile implicate.

Cu toate acestea, având în vedere popularitatea în creștere a vânătorii, există mai mulți creditori și bănci care oferă finanțare specială pentru construcții mici de case și cabane de vânătoare.

4. Utilități și consumabile

Care sunt proviziile de care veți avea nevoie pentru călătoria dvs. de vânătoare? Apă curentă și gaz, plita poate fi tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă pregăti mesele în cabină. În mod similar, o sobă cu lemne poate fi o modalitate excelentă de a vă menține cald, spre deosebire de un încălzitor.

Luați decizia în funcție de ceea ce vă așteptați să obțineți cu o cabină de vânătoare. Gândiți-vă la ce ați dori să fie culorile vopselei pentru exterior , având în vedere că acest lucru va fi inclus și în bugetul dvs.

Ținând cont de aceste 4 sfaturi, vă poate ajuta să vă planificați cabana de vânătoare perfectă pentru nevoile dvs. Amintiți-vă să vă planificați bugetul în funcție de preferințele dvs. de locație, utilități și condițiile meteorologice și ar trebui să aveți o structură care să rămână fermă în anii următori!


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.