Majoritatea oamenilor au fost acolo, vrei să te bucuri de o înmuiere lungă fierbinte, te îndrepți spre baie, doar pentru a descoperi că lipsește ștecherul. Acesta este momentul în care ați dorit să plătiți suplimentar și să fiți încorporat mecanismul de dop în baie.

Vestea bună este că se pot cumpăra dopuri și, până când puteți obține unul, există modalități de a bloca scurgerea fără dop.

image - 4 Simple Yet Effective Ways to Block a Bathtub Drain Without a Plug
4 moduri simple, dar eficiente de a bloca scurgerea unei căzi fără dop

În cele mai multe cazuri, nu veți avea nevoie de serviciile instalatorului local Sydney , deși este întotdeauna o idee bună să aveți numărul lor la îndemână.

Acest lucru este valabil mai ales dacă aveți un mecanism de priză pe cada și acesta nu a funcționat. Un instalator va putea remedia problema pentru tine.

Dacă ești gata să-ți faci baie, tot poți. Probabil că veți avea cel puțin unul dintre următoarele articole în casă și ele pot fi folosite pentru a bloca scurgerea căzii:

1. O capsule de cafea uzată

Puteți folosi o capsule de cafea nefolosită, dar asta înseamnă că veți irosi o ceașcă de cafea. Aceasta nu este de obicei o opțiune atractivă.

Majoritatea capsulelor de cafea au aceeași dimensiune, ceea ce înseamnă că puteți folosi orice tip de capsule de cafea. De asemenea, au aproximativ aceeași dimensiune ca și scurgerea cazii.

Pur și simplu puneți păstaia, cu secțiunea mai largă în jos, în canal de scurgere și începeți să umpleți baia cu apă. Dacă încă lasă puțină apă să treacă, puteți pune o bandă elastică sau două în jurul păstăii pentru a ajuta la crearea unei etanșări etanșe.

Vei fi uimit de cât de eficient este acest lucru.

2. Încearcă A Lid

Dacă nu aveți la dispoziție capsule de cafea uzate, aruncați o privire la capacele pe care le aveți în casă. Probabil veți avea un capac de borcan de gem sau poate chiar capacul de plastic dintr-un tub Pringles . Capacul trebuie să fie suficient de mare pentru a se potrivi peste întregul dop de scurgere.

Tot ce trebuie să faceți este să umeziți partea plată a capacului și să o puneți peste dopul de scurgere. Umiditatea va îmbunătăți etanșarea.

Din nou, începeți să adăugați apă și țineți capacul în poziție pentru a crea presiunea potrivită. De îndată ce există suficientă apă în baie, presiunea apei va opri capacul să se miște.

Singura problemă cu aceasta este că capacul se află deasupra scurgerii, ceea ce face mai probabil să îl dislocați accidental în timp ce vă bucurați de baie.

3. Pungile de plastic funcționează bine

Puteți folosi un flanel sau o cârpă de spălat pentru a crea un dop de scurgere. Aceasta este o idee excepțional de bună, deoarece poate fi făcută pentru a se potrivi perfect cu orificiul căzii dvs.

Cu toate acestea, flanelele tind să absoarbă apa și apoi să îi permită să treacă. Cu alte cuvinte, folosirea unei flanele înseamnă că apa ta va scăpa încet.

Cu toate acestea, dacă îl cupleți cu o pungă de plastic, nu puteți greși. Puneți pur și simplu flanela în punga de plastic și puneți punga de plastic în orificiul de scurgere. Apoi împingeți flanela în jos, umezindu-l dacă este necesar, pentru a vă asigura că umple orificiul.

Flanela va colecta apa si atunci cand picura punga de plastic va impiedica apa sa se scurga in canalul de scurgere. Cel mai bine, greutatea flanelei sau a prosoapei atunci când este udă va asigura că totul rămâne în poziție.

4. Utilizarea apei

O schimbare a tehnicii de mai sus este să umpleți punga de plastic cu apă. Apa va face sacul suficient de greu încât să nu se miște, iar fluiditatea atât a pungii, cât și a apei va asigura că blochează complet scurgerea căzii.

Este excepțional de ușor de creat, poate fi scos practic fără efort, iar geanta poate fi chiar reutilizată pentru a crea un dop până când îi convingeți pe profesioniști să rezolve problema în mod corespunzător.

Contactați profesioniștii

Tehnicile de mai sus vă vor permite să vă bucurați de o baie indiferent de momentul în care aflați că v-ați pierdut priza. Dar, veți dori totuși să vă înlocuiți ștecherul și cel mai bun mod de a face acest lucru este să vorbiți cu instalatorul dvs.

Acestea vor oferi un dop nou și un atașament care vă vor ajuta să vă asigurați că priza nu va mai lipsi niciodată.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.