Observarea șoarecilor în jurul casei tale nu este binevenită din mai multe motive. S-ar putea să fii conștient de faptul că tu și, eventual, oaspeții care îi vizitează, îi poți vedea învârtindu-se. S-ar putea să vă temeți de ce e mai rău despre cât de ușor vă va fi să scăpați de ele și cât de mult v-ar putea costa .

Casele sunt atrăgătoare pentru șoareci datorită adăpostului oferit, căldurii și posibilelor surse de hrană. Pe lângă pericolul de a răspândi boli la tine sau la cei dragi, acestea pot provoca, de asemenea, multe daune în întreaga casă.

image - 4 Ways to Finally Get Rid of Mice from Your Home
4 moduri de a scăpa în sfârșit de șoarecii de acasă

Puține vor fi în siguranță dacă aveți șoareci care rătăcesc în jurul liber, dar există câteva modalități de a vă ajuta cu această problemă.

Ia o pisica

Imaginile cu Tom și Jerry s-ar putea să vină în minte aici, cu pisica ta urmărind la nesfârșit șoarecele fără niciun rezultat. Cu toate acestea, cu condiția ca dumneavoastră sau orice membru al familiei să nu suferiți de o alergie la pisică, acesta poate fi de fapt cel mai simplu răspuns pentru a vă rezolva problemele cu șoarecii.

Majoritatea pisicilor le place să vâneze șoareci, cu condiția ca acestea să nu fi leneși sau să fie răsfățate prea mult de stăpânii lor! Cu siguranță ar putea fi o opțiune pentru tine și are și alte beneficii prietenoase. Vă puteți așeza pe spate și vă relaxați, în timp ce pisica dvs. de companie sperăm să facă toată treaba pentru dvs.


Citeste si:


Fă-o singur

Unora le place provocarea de a lupta cu șoarecii în casele lor. Poate fi destul de supărător, și cu atât mai mult, de exemplu, dacă se cuibăresc în garajul tău și reușesc să intre în mașina ta . Niciun loc nu va fi în siguranță odată ce aceste creaturi găsesc un loc confortabil pentru a-și stabili baza.

Este important să vă asigurați că toate punctele de intrare prin care simțiți că au acces șoarecii sunt blocate în siguranță. Se recomandă să se înghesuie vată de oțel în deschiderile prin care pot trece, deoarece este dificil de mestecat. Banda adezivă poate fi, de asemenea, folosită cu un efect bun pentru a bloca orice spațiu pe care simțiți că le-ar putea folosi șoarecii.

Capcanele pentru șoareci sunt încă utilizate în mod obișnuit. Este recomandat să întindeți cât mai multe capcane în eforturile voastre de a prinde șoareci. Multe tipuri diferite de capcane sunt acum disponibile pe piață.

Este important să alegeți alimente pe care șoarecii le vor găsi atrăgătoare pentru a le mânca, pentru a-i atrage să arunce o privire. Poziționați capcanele aproape de locul în care simțiți că se cuibăresc și, sperăm, că vor fi îndrăgostiți de deliciile voastre gustoase.

Angajați o companie profesionistă

Nu vă fie teamă să obțineți ajutor profesional dacă este necesar. Uneori poate fi destul de descurajant să rezolvi singur această problemă. Există o mulțime de companii de renume care se ocupă cu îndepărtarea șoarecilor în Londra . Fii sigur că nu ești singura gospodărie cu această problemă.

Faceți o căutare amănunțită pentru o companie care se va ocupa de problema într-un mod care să se potrivească nevoilor dvs. Citirea recenziilor clienților din trecut poate fi un bun indicator al standardului de calitate al companiei și al serviciilor oferite. Discutați ce opțiuni aveți la dispoziție și ce metode sau pachetul de combatere a dăunătorilor vă vor sorta cel mai bine nevoile.

Păstrează-ți casa curată

Așa cum stau lucrurile, probabil că vă străduiți foarte mult să vă mențineți casa curată și ordonată pentru a vă asigura că arată bine. Cu toate acestea, poate duce la alte câștiguri semnificative și, deși s-ar putea să nu elimine problemele cu șoarecii , cu siguranță îi va ține la distanță.

Șoarecii au nevoie doar de o cantitate mică de hrană în fiecare zi pentru a supraviețui. Dacă găsesc o aprovizionare constantă, poate fi greu să-i mute mai departe!

Asigurați-vă că toate mesele au loc la masă, reducând astfel răspândirea alimentelor disponibile în casă. Asigurați-vă că curățați toate zonele de mâncare și de gătit după ce mesele sunt terminate. Firimiturile care cad pe podea sau sub mobilă vor atrage șoarecii, așa că un vid temeinic va îndepărta această sursă de hrană.

Poate ajuta la depozitarea alimentelor în recipiente metalice sau din sticlă. Acest lucru restricționează accesul la șoareci, deoarece au dinți foarte ascuțiți. Nu uitați să vă asigurați sacii de gunoi, deoarece șoarecii pot mesteca cu ușurință pungile de plastic.

Dacă aveți un animal de companie, îndepărtați și curățați-i bolul cu mâncare după masă, deoarece orice resturi vor fi atrăgătoare pentru șoareci.

rezumat

Invaziile în casă de către șoareci sunt mai frecvente decât ați crede. Așa că nu vă panicați prea mult dacă sunt șoareci în casa dvs. Problema poate fi rezolvată. Poate că obținerea unei pisici care să vă ajute cu această problemă poate fi benefică . S-ar putea dovedi întotdeauna a fi cel puțin o companie prietenoasă dacă abilitățile sale de vânătoare nu sunt la nivel de zero!

Abordarea singuri a problemei șoarecilor se poate dovedi intrigant pentru unii, deoarece urmăresc să-și prindă nemesisul aparent într-o bătălie a voințelor. Cu toate acestea, pentru unii care încearcă, se poate dovedi a fi destul de testator pentru nervii lor.

Cel mai bine poate fi să contactați o companie de control al dăunătorilor dacă eforturile dvs. nu duc nicăieri, sau direct de la început dacă nu vă simțiți atât de încrezător.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.