Mulți proprietari sunt de acord că atât bucătăria, cât și sala de mese sunt principalele zone de bază ale casei.

Până la urmă, acestea sunt locurile în care toți membrii familiei se pot aduna la sfârșitul zilei pentru a savura o masă copioasă. Dacă ați terminat deja de amenajat bucătăria, cel mai bine este să vă urmeze exemplul în sufragerie.

image - 4 Ways to Create a Stylish Dining Room
4 moduri de a crea o sufragerie elegantă

Indiferent dacă zona dvs. de luat masa are nevoie de modificări minore sau de o schimbare completă, există multe modalități interesante de a-i recrea aspectul general.

Să-l faci stilat ca și restul zonelor și spațiilor din casa ta este obiectivul tău principal și l-ai putea realiza prin implementarea unor upgrade la sala de mese.

Iată câteva idei pe care poate doriți să le luați în considerare dacă doriți să vă transformați sufrageria veche și plictisitoare într-un loc elegant și elegant.

1. Investește în mobilier durabil

Când te gândești la o sufragerie, este normal să te gândești la mesele și scaunele de sufragerie ca fiind prioritatea principală. O masă tradițională este de obicei realizată din lemn lăcuit; totuși, unii preferă mese cu blaturi din sticlă și picioare metalice pentru un aspect mai contemporan. Apoi, din nou, ar trebui să alegeți un material în funcție de ceea ce ar arăta grozav cu restul designului general al sălii de mese.

Puteți cumpăra mesele de sufragerie și le puteți înlocui pe cele vechi dacă simțiți că nu mai sunt potrivite pentru sala de mese renovată. O modalitate bună de a scăpa de mobilierul vechi este să le vinzi în magazinele second-hand și să folosești banii pentru a cumpăra una nouă. Doar adăugați mai mulți bani și veți putea cumpăra un înlocuitor mai potrivit pentru vechea dvs. masă de sufragerie.

În ceea ce privește scaunele dvs. de luat masa , acestea vin de obicei cu o masă, realizată din același material și modelată într-un design similar. Cu toate acestea, acest lucru nu trebuie să fie întotdeauna cazul. Unii proprietari și designeri de case amestecă și potrivesc mese și scaune, creând combinații extravagante.

Unii proprietari aleg chiar scaune de diferite dimensiuni și stiluri pentru a înconjura masa de sufragerie. În afară de scaunele convenționale de bucătărie, alții ar alege chiar bănci sau alte modele de scaune neobișnuite pentru a găzdui mai mulți oameni.

De asemenea, este important ca mesele și scaunele dvs. să se integreze bine cu aspectul general al interioarelor casei dvs. Aceasta înseamnă să acordați atenție paletei de culori și temei vizuale a mobilierului dvs.

Pe lângă aspectul estetic, ar trebui să luați în considerare și calitatea construcției mobilierului și întreținerea pe termen lung. De exemplu, lemnul s-ar putea păta cu băuturi și alimente vărsate, așa că poate doriți să alegeți materiale ceramice sau din sticlă pentru o întreținere mai ușoară. Indiferent de material pentru care optați, asigurați-vă că sunt suficient de rezistente pentru a găzdui multe mese în anii următori.


Citeste si:


2. Alegeți corpuri de iluminat unice

Iluminatul joacă un rol cheie în designul unei săli de mese, stabilind atmosfera sau vibe-ul camerei. Iluminatul a cunoscut o renaștere în ultimii ani, iar companiile de design vin cu soluții de iluminat noi, artistice, în special cele concepute pentru sala de mese. Pentru mai multe informații, puteți consulta câteva idei strălucitoare pentru iluminatul sălii de mese .

De la plafoniere la candelabre, veți avea acces la o multitudine de selecții de corpuri de iluminat care se vor îmbina bine cu tema vizuală a sufragerii dvs. Pentru cele mai bune rezultate, alegeți feroneria și culoarea corpurilor de iluminat care completează culoarea mobilierului și a peretelui dvs.

3. Folosiți lenjerie de pat de calitate

Ar trebui să acordați mai multă atenție detaliilor pentru a vă face sufrageria mai elegantă. O simplă față de masă poate transforma complet o masă veche în doar câteva secunde. Unii proprietari folosesc acest truc pentru a adăuga un pic de stil sufrageriei lor plictisitoare, fără să fi efectuat renovări majore.

Use Quality Linens

De asemenea, o față de masă va ascunde cu ușurință zgârieturile, filigranele și alte pete de pe masa dvs., lăsându-vă o suprafață netedă și curată. Prin urmare, dacă nu aveți bugetul necesar pentru a vă înlocui complet vechea masă, aceasta ar trebui să fie o soluție temporară excelentă.

În timp ce ești la asta, cumpără alte lenjerii. Ați putea folosi șervețele și șervețele decorative care se potrivesc bine cu fața de masă. Folosește-ți sucurile creative și află ce funcționează bine pentru a-ți face sufrageria să arate grozav

4. Decorați cu artă

Decorurile de artă nu reușesc niciodată să însuflețească orice casă. Cu toate acestea, găsirea artei potrivite pentru sala ta de mese poate fi o provocare. Deoarece accentul ar trebui să fie pus pe masa din sufragerie, vrei piese de accent care să-ți completeze camera fără a pierde prea multă atenție.

De la alegerea unui tablou sau decoruri de perete pentru sufragerie până la optarea pentru vaze și piese centrale, puteți găsi o mare varietate de decoruri de artă care vor arăta grozav în sufrageria dvs.

Chiar dacă nu cheltuiți prea mulți bani pe decoruri de artă, totul este o chestiune de a vă folosi talentul în amenajări interioare. Găsiți ce decoruri vor arăta grozav cu celelalte elemente din sufragerie.

Concluzie

Sala de mese este un loc special pentru multe familii pentru a împărtăși conversații și mese împreună. Din fericire, există multe modalități de a vă ridica sala de mese și de a o face mai primitoare pentru membrii gospodăriei și oaspeții să petreacă mai mult timp acolo. Sperăm că ideile menționate mai sus v-au ajutat să începeți să vă renovați camera de mese în curând.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.