Investițiile imobiliare sunt unul dintre instrumentele financiare încercate în care poți intra dacă ai capacitatea financiară și răbdarea.

Nu este un secret faptul că acest tip de investiție este foarte profitabil și te poate ajuta cu acoperirea inflației, precum și cu diversificarea și protecția portofoliului.

image - 4 Things to Know About Fractional Real Estate Investing
4 lucruri de știut despre investițiile imobiliare fracționate

Din păcate, investițiile imobiliare necesită un capital semnificativ, ceea ce înseamnă că mai puțini oameni își pot permite. Este bine că instrumentele de investiții emergente, cum ar fi imobiliarele digitale și imobiliarele fracționate, devin din ce în ce mai populare.

Aceste tipuri de investiții deschid porți de oportunități pentru investitorii începători care ar dori să-și construiască averea prin generarea de venituri pasive.

Dacă ați auzit zgomot despre asta, dar încă ezitați să vă scufundați, iată patru lucruri de știut despre investițiile imobiliare fracționate:

1. Acest model de afaceri este utilizat în investiții în active cu bilete mari

Investiția fracționată în proprietate este atunci când se investește în articole cu bilete mari, cum ar fi mașini sport, avioane sau imobiliare rezidențiale și comerciale, cum ar fi proprietăți de vacanță, mai degrabă prin valoarea dolarului decât în acțiuni întregi. Unii schimbă în mod obișnuit modelul de afaceri pe durată partajată cu proprietatea fracționată.

S-ar putea să sune ca și cum ar folosi același model de afaceri; totuși, principala diferență este că proprietatea fracționată a proprietății imobiliare este deținerea directă a unei porțiuni de proprietate, în timp ce timeshare este deținând o cantitate alocată de utilizare.

De asemenea, trebuie luat în considerare faptul că investiția imobiliară fracționată permite investitorului să câștige atunci când valoarea proprietății crește.

Acest model de afaceri a fost răspândit în Europa și SUA de ani de zile, dar a fost în mare parte participat la actorii instituționali. Acest tip emergent de cale de investiții este pus la dispoziția investitorilor de retail și a clasei de mijloc.

2. Nu trebuie să fii milionar pentru a investi

Investiția în imobiliare fracționată este una dintre cele mai ieftine modalități de a vă pune piciorul în industria pieței imobiliare. Credeți sau nu, investiția minimă poate ajunge până la 25 USD, iar această sumă vă face proprietarul unei proprietăți imobiliare comerciale sau rezidențiale premium.

Intrarea în acest spațiu permite investitorilor ca tine să acceseze oferte de calitate instituțională, pe care o persoană obișnuită, de obicei, nu și le poate permite singură, mai ales dacă nu are niciun credit.

Pe lângă câștigul pasiv, acest tip de investiție imobiliară este o modalitate excelentă de a vă diversifica portofoliul – un beneficiu de care se poate bucura ca investitor începător.

De asemenea, este ușor să intri pe acest tip de piață. Crearea unui cont la un broker pe care îl puteți găsi online sau printr-o aplicație mobilă este singurul lucru pe care trebuie să-l faceți pentru a începe. Investiția în proprietăți imobiliare fracționale funcționează ca un mare egalizator atunci când vine vorba de deținerea de proprietăți imobiliare.


Citeste si:


3. Două tipuri de aranjament de proprietate

Proprietatea imobiliară fracționată este un concept construit pe ideea de a se reuni cu o grămadă de oameni care sunt toți interesați să contribuie la finanțarea unei anumite proprietăți. Există două tipuri de aranjamente de proprietate în acest tip de investiții.

Co-Chirie

Acest tip de aranjament vă oferă drepturile și responsabilitățile pe care le împărtășiți cu alți coproprietari pentru a controla fizic ce se întâmplă cu această proprietate imobiliară anume cumpărată prin imobiliare fracționată.

Co-Tenancy

Partea provocatoare aici, totuși, este că aveți un număr înnebunitor de opțiuni, sugestii și decizii asupra cărora trebuie să fiți de acord cu toții în ansamblu în cazul în care o problemă iese din lemn.

LLC- sau LLP-controlat

Dacă alegeți acest tip de aranjament de proprietate, atunci așteptați-vă să nu aveți drepturi limitate la administrarea proprietății.

Acest tip de aranjament este preferat de majoritatea, deoarece sunt preocupați doar de participarea la venitul pasiv pe care îl generează această investiție.

4. Încă plătiți taxe

Taxele imobiliare , din păcate, sunt unul dintre lucrurile constante în viață. Acest lucru rămâne adevărat chiar dacă dețineți doar un procent din proprietăți imobiliare fracționale.

În calitate de coproprietar, face parte, de asemenea, din responsabilitatea dvs. să vă plătiți partea dvs. din impozitele pe proprietate. Fiți responsabil și faceți diligența necesară în cercetarea dacă proprietatea pe care o dețineți în comun se află sub jurisdicția în care vânzările de proprietăți fracționate declanșează reevaluarea și creșterea impozitelor.

O lume plină de oportunități

Investițiile imobiliare au fost întotdeauna un tip de instrument financiar delicios care continuă să atragă un întreg spectru de investitori.

Deținerea imobiliare fizice sau digitale este o modalitate excelentă de a te bucura de aprecierea valorilor dacă ai răbdare pentru acest tip de investiție pe termen lung.

Ceea ce face ca investițiile imobiliare fracționate să fie atractive pentru comercianții începători este accesibilitatea și accesibilitatea intrării în acest spațiu de investiții.

Un sfat, ca în cazul oricărui tip de investiție, stabilitatea ta financiară este în primul rând înainte de a încerca să intri în orice fel de proiect de investiții.

Deținerea unei fracțiuni din proprietăți imobiliare nu va conta dacă tu și cei dragi ajungeți să rămâneți fără adăpost sau să beneficiați de asistență socială doar pentru că ați încercat să acoperiți economiile familiei dvs. Așadar, fiți întotdeauna precauți și faceți o cercetare amănunțită înainte de a investi.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.