Poate că nu îți dai seama, dar detaliile din casa ta pot juca un rol enorm în cât de confortabil și confortabil te simți. De la tipul de pardoseală până la culoarea care este pictată pe pereți, mulți factori diferiți vor afecta acest sentiment.

În această postare pe blog, vom discuta despre 4 moduri de a vă face casa să se simtă mai confortabilă!

image - 4 Details That Can Make Your Home Feel Comfier and Cozy
4 detalii care vă pot face casa să se simtă mai confortabilă și confortabilă

Lumanare sau Ceara

Acestea sunt o modalitate excelentă de a adăuga căldură și confort oricărei încăperi. Încercați să aprindeți lumânări sau să topiți ceara în dormitor, în zona de zi sau în bucătărie când ajungeți acasă de la serviciu. Va face spațiul să se simtă cald și primitor chiar dacă afară este frig!

De asemenea, le puteți adăuga în baie pentru a face camera să se simtă confortabilă și romantică. Există o mulțime de tipuri din care să alegeți.

Puteți găsi lumânări făcute din soia, ceară de albine sau chiar opțiuni vegane dacă încercați să fiți mai conștienți de mediu! Barele de fixare cu ceară vin și într-o mare varietate de arome.

După cum s-a menționat la Coco Luxe Melts , parfumul de lavandă este excelent pentru a adăuga arome care induc somnul în dormitorul tău, în timp ce mirosurile de citrice ajută la revigorarea simțurilor și lasă camera să se simtă mai luminoasă sau mai curată.

Puteți găsi, de asemenea, lumânări care miroase a rufe proaspete sau a plăcintă cu mere pentru a vă face casa să se simtă mai confortabilă și primitoare! Ai grijă doar să nu lași lumânările aprinse sau ceara nesupravegheată pentru a evita evenimentele nefericite.

Plante

Indiferent dacă vă plac plantele de apartament sau nu, adăugarea de verdeață în casa dvs. poate ajuta la aducerea acesteia la viață. Există mai multe tipuri diferite de plante care pot lumina o cameră și chiar pot îmbunătăți calitatea aerului prin absorbția dioxidului de carbon și eliberarea de oxigen.

Aloe Vera este o alegere excelentă pentru cei care doresc o plantă ușor de îngrijit, care poate oferi, de asemenea, o ușurare de arsuri și tăieturi.

Snake Plant este o plantă de apartament durabilă, cu întreținere redusă, care este foarte eficientă în îndepărtarea toxinelor precum benzenul, formaldehida, monoxidul de carbon și xilenul din aer – în plus, arată destul de bine!

Există mai multe varietăți de arbori ficus din care puteți alege – toți adăugând frumos decorul casei dvs. datorită frunzelor lor lucioase.

Dacă nu ești sigur de unde să începi, aceste plante sunt un loc bun. De asemenea, tind să aibă o întreținere redusă, ceea ce le face perfecte pentru cineva care nu are degetul mare verde.

Poate fi nevoie de timp și răbdare pentru a obține o plantă potrivită, așa că, dacă nu este ceva ce se întâmplă, nu vă faceți griji pentru că mai există speranță! În loc să obțineți o plantă adevărată, încercați să cumpărați unele false sau chiar suculente false.

Nu e nicio rușine să ai verdeață artificială când arată atât de grozav! Cel mai bun lucru și despre florile false? Nu trebuie să le udați niciodată!


Citeste si:


O oglinda

O oglindă este un uriaș ridicător de dispoziție. Asigurați-vă că este agățat la nivelul ochilor și că aveți o lumină bună pentru a evita accidentele de machiaj, dar permiteți-vă să vă simțiți drăguță!

O oglindă poate fi folosită ca decor pentru camera dvs. datorită capacității sale de a servi nu numai funcția de reflectare a luminii și imaginilor, ci și de a adăuga profunzime și dimensionalitate.

Oglinzile vin în diferite stiluri, cum ar fi modele tradiționale sau moderne, ceea ce le face alegeri versatile pentru decorarea casei. Ele sunt adesea realizate din materiale precum sticla (care reflectă până la 95% din lumina incidentă), argint (care absoarbe o parte din lumina reflectată) sau aliaje metalice cu aliaj de nichel, cupru, zinc.

Dacă doriți ceva diferit, încercați să plasați două oglinzi una față de cealaltă, ceea ce va crea o reflectare infinită a voastră.

Lumini șiruri

Luminile sunt grozave pentru a crea o atmosferă romantică și relaxată . Ele pot fi folosite și în timpul Halloween-ului sau în perioada Crăciunului pentru a crea o senzație de sărbătoare! Iluminatul cu șiruri este foarte versatil, îl puteți folosi atât în interior, cât și în exterior, datorită ușurinței de agățat în jurul copacilor și prin ferestre.

Este chiar ușor de transportat dacă mergi în camping; pur și simplu agățați-le de cortul dvs. sau atârnați-le de ramuri afară (cu precauție).

Nici tu nu trebuie să te limitezi, becurile cu șir vin în tot felul de forme, cum ar fi luminițe care arată ca niște stele mici care se aprind și se sting cu o strălucire portocalie, lumini în formă de inimă care constau din lămpi roșii în miniatură înșirate într-o singură. șuviță lungă și bufnițe înstelate care emit lumină albă pâlpâitoare.

image - String Lights

Casa ta este castelul tău și uneori are nevoie de puțin ajutor pentru a te simți ca unul. Dacă sunteți în căutarea unor modalități de a vă face casa să pară mai confortabilă, iată câteva sfaturi rapide care vă pot ajuta.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.