Vrei să-ți hrănești efectivele și să-ți îmbunătățești afacerea cu fermele, dar invazia faunei sălbatice este enervantă și periculoasă pentru proprietarii de fermă.

Pe lângă luarea altor măsuri de securitate în zona înconjurătoare, instalarea unui gard electric pentru ratoni este de mare importanță pentru minimizarea invaziei faunei sălbatice. Iată primele patru beneficii la care vă puteți aștepta de la gardurile electrice.

image - 4 Benefits of Installing Electric Fences Around Your Farm
4 beneficii ale instalării gardurilor electrice în jurul fermei dvs

Siguranța pentru animale

Unii oameni cred că punerea sârmelor ghimpate în jurul pășunii poate reduce trecerea animalelor sălbatice, dar această idee ar putea fi și riscantă.

Deși barburile pot crea o barieră potențială între animale și animale sălbatice, acele vârfuri din structură pot răni animalele de fermă în mod constant.

Deoarece animalele nu sunt inteligente ca oamenii, ar putea să alerge în sârmă și să-și încurce blănurile. Între timp, gardurile electrice nu au materiale înțepătoare care să vă rănească efectivele. Atingerea acestor garduri va produce un șoc neletal, evitând moartea și rănile.

Portabil

Dacă nu ascundeți niște comori în zona de pășune, nu are rost să instalați pereți de cărămidă. Chiar dacă vă puteți permite acest gard permanent, nu vă puteți muta în altă locație atunci când sezonul se schimbă.

Pe de altă parte, gardurile electrice vă permit să le mutați pentru a vă folosi terenul agricol. Crearea unor zone specifice pentru pășunat poate ajuta, de asemenea, la rotația eficientă a pășunilor.

Această activitate este imposibilă dacă construiți ziduri de cărămidă în jurul pășunii. Faceți un aspect al zonelor de pășune și stabiliți dimensiunea terenului înainte de a cumpăra garduri electrice.


Citeste si:


Cost redus de întreținere

Imaginați-vă că aveți un gard din oțel sau lemn de esență tare instalat în jurul proprietății. Când gardul începe să se deterioreze în câteva luni, este posibil să fie nevoie să cheltuiți bani suplimentari pentru reparații și înlocuiri.

Acest model este exclus dacă obțineți garduri electrice în primul rând. Aceste garduri sunt de obicei din oțel sau aluminiu cu materiale de protecție acoperite la suprafață.

Tot ce trebuie să faceți este să verificați tensiunea firului și componentele din dispozitiv. În afară de asta, puteți obține cu ușurință acces la piesele spațiilor sau chiar la baterii ori de câte ori este nevoie. Puteți cumpăra cu ușurință o baterie suplimentară dacă credeți că aveți nevoie.

Instalare usoara

Instalarea unui gard din oțel sau lemn ar putea necesita timp și energie dacă terenul tău agricol are pășuni mari. Mai multe sarcini, de la transportul materialelor până la amplasarea netedă la nivelul solului, vor necesita măsurare precisă pentru a asigura instalarea în paralel.

Este posibil să cheltuiți mai mulți bani pe materiale decât pe sarcini de instalare. Puteți evita această mizerie dacă optați pentru garduri electrice care să stea pe orice sol.

Nu aveți nevoie de niciun profesionist sau expert pentru a-l instala. Este simplu și necesită puțin timp și efort pentru a-l realiza.

Când decideți să obțineți setul de gard electric alimentat cu baterii, căutați un magazin de provizii pentru gard în zona dvs. Consultați un antreprenor de garduri pentru achiziționarea materialelor necesare pentru garduri. Încercați să accesați online site-uri ale diferiților furnizori. Veți cunoaște diferite opțiuni și prețuri conform cerințelor dvs.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.