Dacă sunteți actual proprietar de casă sau sunteți în proces de cumpărare a unei noi locuințe, ultimul lucru pe care doriți să-l întâmpinați este să vă trezi brusc confruntat cu o defecțiune a aparatului și a sistemului de locuință.

Din păcate, aceste unități și sisteme sunt predispuse la defecțiuni la un moment dat, mai ales dacă sunt vechi sau au suferit o uzură normală. Reparațiile și înlocuirea pot fi foarte costisitoare, motiv pentru care garanțiile pentru locuințe au devenit o alegere populară pentru proprietarii de case noi și existenți.

image - 3 Reasons You Need a Home Warranty
3 motive pentru care aveți nevoie de o garanție pentru casă

O garanție pentru locuințe este un acord de service care îi protejează pe proprietarii de case împotriva reparațiilor costisitoare și a înlocuirii aparatelor și sistemelor de locuință acoperite. Aceste planuri oferă multe avantaje pentru actualii și noii proprietari. Mai jos este o listă cu 3 motive pentru care aveți nevoie de o garanție la domiciliu.

3. Planurile de garanție la domiciliu economisesc bani pentru reparații sau înlocuiri

Unul dintre motivele principale pentru care oamenii vor cumpăra un plan de garanție pentru locuință este astfel încât să nu fie nevoiți să cheltuiască o sumă excesivă de bani pe reparații și înlocuiri atunci când există o defecțiune a unui aparat sau a unui sistem acoperit.

În funcție de unitate sau de sistemul de acasă, reparațiile pot fi de peste o mie de dolari sau mai mulți, plus taxele de muncă.

Cu un plan de garanție la domiciliu, furnizorul dumneavoastră se va ocupa de costurile de reparație sau de costurile de înlocuire pentru articolele acoperite care îndeplinesc termenii și condițiile planului, de obicei uzură normală și defecțiuni din cauza vârstei. De obicei, există o taxă de serviciu nominală de plătit.

2. Acces rapid la furnizor și tehnicieni de service pre-evaluați

Furnizorii care oferă cele mai bune planuri de garanție vor avea un număr gratuit cu agenți de servicii clienți disponibili 24/7. Tehnicianul de service care este trimis este unul care este profesionist, calificat și local.

Poate fi un serviciu rapid în comparație cu găsirea unui tehnician pe cont propriu și rezervarea unui timp disponibil; mai ales dacă aveți nevoie de un răspuns rapid dacă există o urgență.

3. Nu permite aproape nicio întrerupere a funcționării aparatelor importante și a sistemelor de acasă

Când aparatele și sistemele de acasă funcționează continuu în anumite perioade ale anului, cum ar fi cuptorul în timpul iernii, există o șansă mai mare de avarie. Cu un plan de garanție pentru locuințe, proprietarii de case nu vor rămâne fără căldură pentru mult timp, deoarece pot primi un răspuns rapid în caz de urgență.

Proprietarii pot rula aparate și sisteme fără a-și face griji cu privire la o defecțiune care ar putea cauza pierderea utilizării timp de mai multe zile sau chiar săptămâni.

Garanțiile pentru casă, cum ar fi planurile oferite de ARW Home, protejează multe dintre sistemele și electrocasnicele esențiale. Atunci când aceste sisteme și unități se defectează din cauza uzurii normale sau a vechimii, deținerea unei garanții pentru casă permite proprietarilor de case să se relaxeze știind că sunt protejați.

Cel mai bun plan de garanție pentru casă este un plan care se potrivește nevoilor dumneavoastră la un preț accesibil. Cu un plan de garanție la domiciliu, și tu poți avea liniște sufletească.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.