O casă inteligentă este o reședință care are aparate, dispozitive și sisteme care sunt conectate la internet și pot fi controlate de la distanță.

image - 3 Things to Keep in Mind When Setting a Smart Home
3 lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când configurați o casă inteligentă

Odată cu popularitatea crescută a caselor inteligente, mulți oameni caută să automatizeze sarcinile casei lor. O casă inteligentă este o modalitate excelentă de a-ți face viața mai ușoară. Folosind tehnologia inteligentă, puteți automatiza multe sarcini din casa dvs.

Cu toate acestea, amenajarea unei case inteligente poate fi descurajantă, mai ales pentru cei care sunt noi în acest concept. Înainte de a configura o casă inteligentă, există câteva lucruri de care ar trebui să ții cont. Iată trei sfaturi care vă vor ajuta să începeți:

Cumpărați lumină inteligentă de calitate, ventilator, lampă de masă și alte produse electronice:

Este important să cumpărați lumini inteligente de calitate, ventilatoare, lămpi de masă și așa mai departe. Dacă veți cheltui banii pe aceste dispozitive, doriți ca acestea să reziste. Căutați electronice care au o bună reputație și sunt cunoscute pentru calitatea lor.

Când vine vorba de lumini inteligente, există câteva tipuri diferite din care să alegeți. Luminile LED sunt cel mai popular tip de lumină inteligentă, deoarece folosesc mai puțină energie și durează mai mult decât becurile tradiționale. De asemenea, vin într-o varietate de culori, astfel încât să o poți alege pe cea perfectă pentru casa ta.

Ventilatoarele sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a economisi energie și de a rămâne răcoros în timpul lunilor de vară. Căutați ventilatoare care au un mod de economisire a energiei sau care pot fi controlate cu o aplicație pentru smartphone. Lămpile inteligente de masă sunt o modalitate excelentă de a adăuga un plus de lumină într-o cameră fără a fi nevoie să aprindă toate luminile.

Un router bun este esențial pentru o casă inteligentă:

Un router bun este esențial pentru casele inteligente și trebuie ales cu grijă. Un router cu o rază de acțiune și viteză bună este important pentru streaming de filme, muzică și jocuri.

De asemenea, este important pentru securitatea și confidențialitatea online. Când cumpărați un router, asigurați-vă că luați în considerare dimensiunea casei dvs., numărul de dispozitive pe care intenționați să vă conectați și tipul de serviciu de internet pe care îl aveți.

Când cumpărați un router, luați în considerare nevoile dvs. și câte dispozitive vor fi conectate la acesta. Dacă aveți o mulțime de dispozitive de streaming sau dacă există mai multe persoane în gospodăria dvs. cărora le place să joace online, veți avea nevoie de un router cu o lățime de bandă mare. Acoperirea este, de asemenea, importantă, mai ales dacă casa ta are camere mari sau mai multe niveluri.

Asigurați-vă că citiți recenziile înainte de a face o achiziție. Consumer Reports este o sursă bună de informații, la fel ca și site-ul web al producătorului routerului. Și nu uitați să actualizați în mod regulat firmware-ul ruterului; făcând acest lucru îi poate îmbunătăți performanța și securitatea.


Citeste si:


cunoașterea procesului de control al electronicelor inteligente și obișnuirea cu controlul vocal este cheia

Procesul de control al electronicelor inteligente este esențial pentru funcționarea corectă a acestora. Înțelegând secvența de comenzi care sunt trimise către un dispozitiv, puteți depana problemele și chiar le puteți reprograma. Dispozitivele inteligente pot include orice, de la electrocasnice.

O modalitate obișnuită de a controla electronicele inteligente este telecomanda. Telecomanda trimite semnale în infraroșu sau radio către un receptor, care la rândul său activează dispozitivul.

Multe telecomenzi folosesc un sistem de coduri în care fiecare buton de pe telecomandă corespunde unei anumite comenzi. Dacă un dispozitiv nu funcționează corect, puteți încerca să apăsați diferite butoane de pe telecomandă pentru a vedea dacă asta rezolvă problema.

Dispozitivele inteligente pot fi, de asemenea, controlate prin software sau aplicații de calculator. Acest tip de control se numește „acces la distanță.

O modalitate de a efectua dispozitive inteligente este controlul vocal. Pe măsură ce controlul vocal devine mai răspândit în viețile inteligente, este important să înțelegem cum funcționează. Controlul vocal este o tehnologie care permite utilizatorilor să interacționeze cu dispozitivele electronice inteligente folosind vocile lor.

Aceasta poate include emiterea de comenzi pentru a controla funcțiile de pe dispozitiv sau introducerea de text prin dictare. De exemplu, dacă cereți telefonului dvs. să redea muzică, acesta va selecta o melodie din biblioteca dvs. și va începe să o redea.

Cuvinte finale

Configurarea unei case inteligente poate fi o modalitate excelentă de a vă face viața mai ușoară și mai convenabilă. Cu toate acestea, există câteva lucruri de care ar trebui să ții cont înainte de a începe.

Urmând aceste sfaturi, puteți crea o casă inteligentă care să corespundă nevoilor dvs. și să se potrivească stilului dvs. de viață. De asemenea, urmați https://lushcyber.store/ pentru dispozitive inteligente de calitate.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.