Bucătăria ta este mică și înghesuită? Și ai visat la o bucătărie mare, deschisă de când te-ai mutat?

Dacă mutarea casei de dragul bucătăriei pare puțin extremă, de ce să nu încerci una sau mai multe dintre aceste 15 idei de extindere a bucătăriei pentru a realiza acel concept „deschis” în bucătăria ta mică?

image - 15 Kitchen Extension Ideas to Get an Open Concept in a Small Kitchen
15 idei de extindere a bucătăriei pentru a obține un concept deschis într-o bucătărie mică

1. Creați un spațiu multifuncțional

Cheia pentru a face o bucătărie mică face mai mult pentru tine este să acționeze ca un spațiu multifuncțional. Prin eliminarea zonelor separate de „bucătărie” și „sala de mese”, puteți crea o mulțime de spațiu nou pentru blaturi și dulapuri extinse și poate chiar o insulă.

O formă de L lungă face ca întreaga zonă să se simtă mult mai mare și vei descoperi că bucătăria ta este mult mai funcțională. Vă distrați prietenii sau familia? Această nouă formă va crea un flux excelent atunci când veți primi oaspeți și veți avea spațiu pentru ca întreaga familie să fie împreună.

2. Retractarea pereților spre exterior

Ai o grădină în spate cu spațiu liber? Conectarea la exterior este unul dintre cele mai simple procese de extindere a casei pe care le puteți folosi pentru a vă oferi mult mai mult spațiu, fără a pierde contul.

Pereții retractori sunt grozavi pentru că nu limitează mișcarea în interior și în afara casei. Iar capacitatea de a „înlătura” în întregime peretele permite bucătăriei tale să devină dintr-o dată o zonă mare de interior-exterior, perfectă pentru divertismentul casual (sau nu atât de casual!

3. Adăugați pereți de sticlă

Pereții de sticlă sunt o altă idee foarte populară de extindere a bucătăriei, deoarece lasă atât de multă lumină în bucătărie. Spațiile luminoase se simt întotdeauna mai mari decât spațiile mici, așa că, chiar dacă nu ai bugetul sau spațiul pentru o extensie mare, design-urile de bucătărie care încorporează pereți de sticlă vor fi întotdeauna câștigătoare!

Și ca bonus, vă permit să profitați la maximum de priveliștile tale superbe la grădină! Așadar, chiar dacă bucătăria dvs. poate să nu aibă o suprafață pătrată suplimentară, se va simți mult mai mare datorită luminii suplimentare și senzației de deschidere.

4. Pardoseli, pereți și culori uniforme

Obținerea unei bucătării luminoase, luminoase și aerisite nu înseamnă neapărat schimbarea amprentei casei tale. În schimb, poți opta pentru opțiuni de design uniforme care extind spațiul din bucătărie și în alte zone ale casei tale.

Încorporând aceleași elemente de design în bucătărie, sufragerie și sufragerie, puteți estompa granițele percepute dintre aceste spații diferite.

Atunci când tipurile de pardoseală și vopsea sunt aceleași peste tot, trecerea de la bucătărie în camera de zi nu se simte ca și cum ai trece un prag într-o zonă nouă.

5. Deschideți Cămară/Raft

Dacă bucătăria ta mică se simte prea înghesuită și închisă, rafturile deschise ar putea fi biletul tău către o bucătărie în plan deschis. Ușile dulapurilor acționează ca un perete solid, mai ales dacă parcurg lungimea unui întreg perete, așa că, deschizând spațiul din dulap, puteți împinge vizual pereții mai departe decât au fost vreodată.

Absența ușilor dulapurilor va face bucătăria ta să se simtă mai deschisă și mai primitoare (dar, desigur, va trebui să păstrezi spațiul de depozitare din bucătărie frumos și ordonat)!

6. Extensie de întoarcere laterală

O extensie de întoarcere laterală este una care adaugă multă valoare, păstrând în același timp spațiul prețios de grădină. Retururile laterale ocupă o cantitate mică de spațiu pe marginea casei tale, de obicei pe aleea dintre casa ta și cea a vecinului tău. Chiar și un metru sau doi în plus de spațiu suplimentar va face bucătărie să se simtă de două ori mai mare.

Desigur, trebuie să fii atent la liniile de proprietate atunci când adaugi acest tip de extensie. Și este important să aduci cât mai multă lumină naturală, mai ales dacă bucătăria ta este întunecată în mod natural în primul rând.

7. Peninsula Separator

Un separator peninsula este o altă opțiune accesibilă atunci când proiectați amenajări de bucătărie pentru spații mici. Ele oferă o cantitate semnificativă de spațiu pe ghișeu și pot fi dublate ca zonă de luat masa, spațiu pentru teme pentru copii sau zonă de divertisment informală atunci când vin oaspeții.

Punând câteva scaune de scaun pe peninsula dvs., puteți crea un loc confortabil în care oaspeții dvs. să stea în timp ce gătiți. Separatorul Peninsula este un plus excelent pentru persoanele cărora le place să aibă un spațiu de bucătărie desemnat, dar totuși își doresc acea senzație deschisă și primitoare.


Citeste si:


8. Tavan boltit

Un tavan boltit necesită relativ multă muncă, dar este o modalitate excelentă de a adăuga volum suplimentar dacă pur și simplu nu puteți adăuga nicio suprafață pătrată în bucătărie.

O cameră înclinată se înclină în sus dinspre părți pentru a se întâlni în cel mai înalt punct din centru. Prin deschiderea tavanului în acest mod, bucătăria ta se va simți de două ori mai mare, deoarece înălțimea tavanului aproape se dublează.

9. Renunță la ziduri

Dacă bucătăria ta se simte mică și închisă, este posibil să poți dărâma un perete sau doi. Cel mai simplu mod de a-ți îmbunătăți spațiul din bucătărie este să îndepărtezi pereții care separă bucătăria ta de alte zone cheie ale casei, și anume sufrageria și camera de zi.

Dacă unul dintre acești pereți este portant, este posibil să puteți instala o fereastră, astfel încât să puteți vedea și să vorbiți cu oamenii din camera alăturată.

10. Ferestre de acoperiș

Lumina este esențială pentru a face un spațiu să se simtă deschis și primitor, iar ferestrele de acoperiș sunt o modalitate caracteristică de a vă lumina spațiul fără a vă grăbi factura de energie electrică. Această sursă de lumină naturală este posibilă în aproape fiecare casă cu un etaj și este o soluție ușoară pentru o bucătărie interioară întunecată.

Deși înălțimea tavanului tău nu se va schimba fizic, ferestrele de acoperiș vor face ca tavanul să pară mai înalt, deoarece poți vedea cerul și te poți bucura de o legătură mai strânsă cu exteriorul.

Aceasta este, de asemenea, o modalitate excelentă de a îmbunătăți ventilația – ferestrele de acoperiș pot fi deschise pentru a permite briza să intre și să iasă din bucătărie. Desigur, veți avea nevoie de constructori de extensii de case pentru acest proiect, dar cu siguranță va merita pentru o tonă de lumină naturală.

11. Maximizați spațiul în dulap

Există o mulțime de amenajări de bucătărie pentru spații mici, care maximizează spațiul din dulap, fără a face camera să se simtă prea înghesuită. De exemplu, frigiderul tău are cel mai probabil un spațiu mic lângă el care s-ar potrivi perfect într-o cămară subțire.

Adăugați mici organizatoare de rafturi în dulapuri pentru a stivui farfurii și alte feluri de mâncare. Există o mulțime de idei pentru stocare – accesați online și aruncați o privire, apoi adaptați-le pentru a se potrivi nevoilor dvs.

12. Scaune pentru bancă

Nu numai că scaunele de bancă arată grozav, dar sunt super funcționale. Bancheta este o alegere ideală dacă preferați masa ca obiect central, dar doriți să economisiți spațiu.

Băncile pot fi așezate sub masă atunci când nu sunt folosite, astfel încât masa să poată fi folosită ca o insulă fără nicio bătaie de cap. Spațiul din bucătărie va arăta și va simți mai mare atunci când nu există scaune care ocupă spațiu suplimentar.

13. În formă de U

O bucătărie în formă de U este o modalitate excelentă de a maximiza spațiul și funcționalitatea, în special pentru familiile mai mari. Acest stil este incredibil de eficient și face organizarea atât de simplă, deoarece veți maximiza spațiul de la tejghea și dulap.

Forma U este compatibilă cu orice dimensiune a camerei, permite mai multe stații de lucru și, în general, mai mare, chiar dacă culoarul central permite doar două persoane simultan.

14. Adăugați o insulă

Bucătăria ta are spațiu limitat pe tejghea și se simte mică, chiar dacă ai spațiu deschis? O insulă de bucătărie poate rezolva această problemă.

O insulă adaugă o grămadă de spațiu de birou și o zonă mare de lucru pentru o cantitate mică de metru pătrat. Puteți alege chiar să instalați o chiuvetă dublă mare pe insulă pentru a elibera spațiu pe tejghea sub dulapuri.

Insulele creează un flux excelent în bucătărie, deoarece sunt accesibile din toate părțile și creează căi naturale în spațiu.

15. Du-te, Alb

În cele din urmă, optând pentru dulapuri albe, blaturi și corpuri de iluminat poate face o bucătărie mică să se simtă deschisă și luminoasă. Culorile deschise se simt mai deschise, vor da o nouă viață spațiului tău; Culorile închise tind să absoarbă lumina și viața din bucătăria dvs. și, în timp ce această estetică încântătoare este la modă într-o bucătărie mare, în plan deschis, poate face ca spațiile mici să pară și mai mici.

Atunci când aleg un constructor de extindere a casei, proprietarii de locuințe din Londra au nevoie de o echipă care să se ocupe de proiectul lor de la început până la sfârșit. Combat Constructions, constructori de extensii de specialitate din nordul Londrei, au setul de abilități, experiența și pasiunea de a duce bucătăria ta mică la nivelul următor. Sună-ne astăzi și haideți să vă punem în aplicare proiectul!


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.