Tavanul tău este acoperit de pete de apă? Sau lipsesc mai multe șindrilă de pe acoperișul tău? Dacă răspunsul la ambele întrebări este da, poate fi necesar să luați în considerare achiziționarea unui nou acoperiș. Cu toate acestea, pentru a vă înlocui acoperișul, aveți nevoie de servicii de acoperiș rezidențial calificate și cu experiență în Urbandale, Iowa .

Dar decizia asupra acoperișului pe care să-l angajeze pentru înlocuirea sau repararea acoperișului se rezumă la întrebările pe care le pui. Iată 13 întrebări pe care ar trebui să le puneți înainte de a angaja un antreprenor de acoperișuri.

image - 13 Questions to Ask When Hiring a Roofing Contractor
13 întrebări de pus atunci când angajați un antreprenor de acoperișuri

Aveți o licență?

Prima întrebare pe care ar trebui să o întrebați întotdeauna unui antreprenor de acoperiș înainte de a-i angaja este dacă au licență. Un antreprenor autorizat dovedește că afacerea sa este legitimă și asigurați-vă că confirmați dacă licența este valabilă pentru localitatea dvs.

Ești asigurat?

Legea impune ca fiecare antreprenor de acoperiș să aibă o asigurare. Și, un acoperiș asigurat înseamnă că, în calitate de proprietar, nu trebuie să suferiți nicio răspundere în cazul unui accident.


Citeste si:


Ce experiență și pregătire are echipa dvs. de acoperiș?

Proiectele de acoperiș, cum ar fi reparațiile și instalațiile de acoperiș, necesită respectarea strictă a standardelor producătorului și a industriei pentru a garanta performanța de calitate. De aceea, este esențial să întrebați dacă personalul lor are experiența și pregătirea pentru a efectua repararea sau instalarea unui acoperiș.

Cine va repara sau va instala acoperișul meu?

Asigurați-vă că vă întrebați cine vă va repara sau instala acoperișul, deoarece aveți nevoie de un expert pentru a executa lucrarea. Acoperișori reputați și experimentați oferă servicii de acoperișuri de calitate în orice moment, ceea ce garantează că acoperișul dumneavoastră durează toată viața.

Aveți clienți din trecut cu care pot vorbi?

Fiecare acoperiș profesionist are clienți din trecut care pot atesta calitatea serviciilor lor. Cel mai adesea, alți proprietari de case vor recomanda compania prin cuvânt în gură către alți proprietari care ar putea necesita serviciile unui acoperiș. Dacă au clienți anteriori, puteți cere potențialului dvs. contractor să împărtășească datele de contact ale clienților anteriori, astfel încât să puteți vorbi cu aceștia.

Sunteți o companie locală?

Când angajați un antreprenor profesionist de acoperișuri, asigurați-vă întotdeauna că alegeți o companie locală. Angajarea unui antreprenor aproape de casa ta este destul de benefică, mai ales dacă ai nevoie de reparații de urgență în urma furtunilor. Un acoperiș local înțelege vremea din jurul locației dvs. și modul în care aceste condiții vă afectează acoperișul.

Ce măsuri luați pentru a asigura siguranța lucrătorilor dvs.?

Fiecare companie de acoperișuri este obligată prin lege să aibă o acoperire de compensare a lucrătorilor pentru angajații lor. Cu toate acestea, este totuși important să vă întrebați întotdeauna dacă compania are măsuri care să garanteze siguranța angajaților săi. Unii antreprenori riscă siguranța angajaților lor reducând costurile de operare, ceea ce ajunge să te expună la răspundere.

Ce măsuri veți lua pentru a asigura siguranța familiei și a casei mele?

Reparația și montarea acoperișului necesită o multitudine de mașini și unelte pentru a finaliza lucrarea. Și, uneori, acele instrumente pot provoca accidente sau vă pot deteriora casa. Înainte de a angaja un antreprenor de acoperișuri, întreabă dacă are măsuri care să-ți protejeze casa și familia. De asemenea, verificați dacă au asigurare de răspundere civilă în cazul producerii unui accident.

Oferiți estimări?

Înainte de a începe orice proiect de acoperiș, este întotdeauna important să solicitați o estimare. Întrebați dacă antreprenorul vă poate oferi o evaluare detaliată a întregii reparații și instalări a acoperișului. Înainte de a începe proiectul, va trebui să știți costul a tot ceea ce este necesar pentru finalizarea proiectului.

Oferiți o garanție?

Un antreprenor experimentat și profesionist va sta întotdeauna în spatele calității muncii lor, oferind clienților săi o garanție. Cu toate acestea, asigurați-vă că întrebați contractorul dumneavoastră durata garanției înainte de a instala acoperișul.

Cât va dura reparația?

Aceasta este o întrebare pe care majoritatea proprietarilor de case uită adesea să o pună. Dar fiecare apărător de acoperiș stabilit va oferi întotdeauna un calendar și un program definit pentru proiectul dvs. de acoperiș. De asemenea, vor continua să comunice cu tine pe parcursul întregului proiect.

De cât timp este compania dvs. în afaceri?

Este întotdeauna esențial să întrebați dacă o companie de acoperișuri este în afaceri de mult timp. Nu vrei să fii victimă a escrocilor înainte de a-ți demara proiectul de acoperiș.

Când trebuie să fac plăți?

Înainte ca antreprenorul dvs. preferat să poată începe orice reparație sau instalare, este esențial să cunoașteți structura de plată a companiei în avans. De asemenea, asigurați-vă că nu semnați nimic înainte de a parcurge termenii de plată.

Obținând răspunsuri la întrebările de mai sus, puteți fi sigur că serviciile lor vor fi de înaltă calitate.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.