Există ceva despre o piscină care scoate întotdeauna în evidență trăsăturile distractive și jucăușe ale oamenilor.

Poate fi apa rece sau prezența familiei și a prietenilor într-un singur loc care se distrează; Oricare ar fi motivele, este destul de clar că a avea o piscină în curtea ta este distractiv.

image - 11 Tips for Pool Safety
11 sfaturi pentru siguranța piscinei

Cu toate acestea, piscinele au și o latură întunecată, și anume că pot fi destul de periculoase pentru tine sau copiii tăi fără măsurile adecvate de siguranță a piscinei.

Și, în măsura în care Safe Pools Australia promovează distracția în jurul piscinei dvs., ei susțin și importanța siguranței piscinei. Așadar, iată 11 sfaturi de siguranță pe care le puteți folosi pentru a vă asigura că toți cei care vă folosesc piscina sunt în siguranță în orice moment.

Învață cum să înoți

Atât adulții, cât și copiii se pot îneca, mai ales dacă nu știu să înoate. Au fost cazuri în care copii sau adulți au alunecat din flotoare. De asemenea, se știe că copiii rămân blocați sub oameni sau jucării.

Și, dacă nu știu să înoate, nu te poți propulsa în sus pentru a scăpa de potențialele capcane. Învățarea cum să înoate vă poate ajuta să vă păstrați copilul în siguranță, deoarece îi place să petreacă timpul în piscină.

Supraveghează-ți copilul în orice moment

Asigurați-vă întotdeauna că vă urmăriți copiii tot timpul ori de câte ori aceștia sunt în piscină. Dacă nu sunteți disponibil, puteți desemna un adult responsabil care să urmărească copiii. Amintiți-vă că este destul de ușor să vă distras atenția, așa că asigurați-vă că veți supraveghea mereu copiii.

Păstrați apa din piscină curată și limpede

Este esențial să mențineți circulația chimică, nivelul și filtrarea adecvate a piscinei dvs. Menținerea curată a apei piscinei ajută la reducerea riscului de erupții cutanate, dureri de urechi și alte boli. De asemenea, vă ajută să vă asigurați că scafandrii mici pot vedea adâncimea apei, datorită vizibilității acesteia.

Păstrați o trusă de prim ajutor și un telefon de urgență lângă piscină

Chiar dacă vă urmăriți copiii ca un șoim, se pot întâmpla accidente. Și, este esențial să acționați rapid, deoarece acest lucru va ajuta la prevenirea rănilor să devină tragedii. Având în apropiere o trusă de prim ajutor și un telefon de urgență, vă poate ajuta să vă limitați rănile.


Citeste si:


Învață CPR

Dacă un adult sau un copil cade în piscină și nu mai respire, RCP îl poate ajuta să respire din nou înainte de a suferi leziuni ale creierului. Acesta este motivul pentru care este important să înveți CPR.

Dar, dacă nu cunoașteți tehnici de RCP, semnele de siguranță din jurul piscinei vă pot ajuta. Este o cerință ca toate piscinele să aibă semne de siguranță și CPR lângă piscină.

Acoperiți orice canalizare deschisă și alte deschideri ale piscinei

În afară de înec, blocarea scurgerii poate provoca și răni grave. Acoperirea oricăror canale de scurgere deschise și alte deschideri ale piscinei poate ajuta la prevenirea riscurilor de rănire. De asemenea, încercați să vă asigurați că vă avertizați membrii familiei despre riscurile pe care le implică deschiderea canalizării.

Creați bariere

Este un regulament de siguranță pentru toate piscinele să aibă bariere în jurul piscinei. Și, în funcție de locația dvs., există măsurători specifice pe care ar trebui să le aibă barierele dvs. pentru ca piscina dvs. să fie în siguranță.

Prin urmare, înainte de a crea bariere de gard, asigurați-vă că aflați cerințele de siguranță ale municipalității dvs.

O altă cerință de barieră pe care ar trebui să o aibă piscina dvs. au fost capacele de siguranță. Asigurați-vă că sunt așezate în siguranță peste piscina dvs. ori de câte ori nu este în uz.

Întreține piscina

Curățați întotdeauna crenguțele și frunzele care pot înfunda cu ușurință filtrul sau scurgerea piscinei dvs. De asemenea, asigurați-vă că echipamentul folosit de piscina dvs. funcționează eficient, deoarece nu doriți ca filtrele sau echipamentele de pompare să funcționeze defectuos atunci când piscina este în uz.

Scoateți jucăriile care nu sunt folosite din piscină

Nimic nu este mai tentant pentru copii să intre într-o piscină decât să-și vadă plutirea preferată pe suprafața piscinei, mai ales fără supravegherea unui adult.

Cea mai bună modalitate de a evita tentația de a se scufunda în piscină pentru a merge după jucărie este prin îndepărtarea acestora după ce părăsiți zona piscinei.

Urmărește vremea

Este important să urmăriți întotdeauna vremea ori de câte ori copiii dvs. sunt în piscină. Ploaia și iluminatul merg uneori mână în mână.

Și, nu ți-ai dori copilul în piscină atunci când lovește fulgerul, deoarece aceasta poate fi o greșeală mortală.

Urmați regulile de siguranță stabilite

În cele din urmă, cea mai bună modalitate de a proteja pe toți cei care vă folosesc piscina este respectarea regulilor de siguranță stabilite.

Aceste reglementări sunt în vigoare dintr-un motiv și, asigurându-vă că totul respectă ceea ce este cerut de lege, limitați riscurile de accidente, răniri și deces.

Amintiți-vă, cel mai bun mod de a vă distra în piscină este să jucați în siguranță. Și sfaturile de siguranță de mai sus vă ajută să faceți acest lucru.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.