Covoarele sunt eroii necunoscuți ai vieții noastre. Ele pot defini spații, zone de ancorare și pot direcționa traficul pietonal prin încăpere. Ele pot crea sentimente și pot adăuga căldură și confort în designul interior, pot introduce textura și pot adăuga culoare.

Mii de stiluri de covoare așteaptă să le alegi ca parte a vieții tale. Alegerea unui covor poate fi o sarcină descurajantă, dar odată ce ați terminat cu el, vă va plăcea fiecare secundă petrecută în camera în care este plasat acel covor.

image - 101 on Choosing the Best Area Rugs for Your Home
101 despre alegerea celor mai bune covoare pentru casa dvs

De la covoare elegante din picioare de găin la covoare retro tip pui, chiar și covoare persane sau moderne, toate vin în diferite dimensiuni și forme, iar fiecare dintre ele își poate găsi locul pe acest Pământ. Am enumerat câteva lucruri comune pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când vă alegeți covorul, astfel încât să îl puteți alege pe cel mai bun care se va potrivi setărilor camerei dvs. și preferințelor dvs. a.

Păstrați dimensiunea proporțională

Este important să acordați o atenție sporită dimensiunii covorului din camera dvs. Asigurați-vă că este proporțională cu restul încăperii, adică nu este prea mare, astfel încât să acopere spațiul liber, sau prea mică, astfel încât camera să se simtă goală. Covorul din camera de zi trebuie să fie suficient de mare, astfel încât picioarele din față ale canapelei să fie deasupra acestuia.

Sau, măcar măsuța de cafea să stea complet pe ea. Orice lucru între ele poate duce la nereguli în design și poate simți că spațiul este încadrat.

Alegerea unui covor pentru sufrageria ta poate fi uneori o provocare. Alegeți unul care să fie suficient de lung, astfel încât toate cele patru picioare ale mesei să fie deasupra ei. Nu te mulțumi cu nimic mai puțin decât atât.


Citeste si:


Forma covorului schimbă viața

Nu trebuie să fii un expert în design interior pentru a ști când un covor nu se potrivește cu setările camerei. În funcție de preferințele dvs. și de caracteristicile camerei, covorul dvs. poate avea forme diferite, cel mai frecvent covoare dreptunghiulare sunt folosite în camere. Deoarece vin în atât de multe dimensiuni, nu există limitări în ceea ce privește locul în care să plasați covorul.

Există diferite tipuri de covoare dreptunghiulare, covoare înguste și extinse. Tipurile înguste funcționează cel mai bine în casele scărilor, holuri și alte spații înguste . În timp ce, covoarele rotunde pot fi folosite în zone mai mici, cum ar fi dormitorul, o parte a sufrageriei sau o zonă orientată spre pătrat din casa dvs. Contrastele se potrivesc, astfel încât să puteți potrivi aspectul camerei cu covorul.

Luați în considerare funcția covorului

Ai putea crede că un covor are doar o funcție decorativă și este acolo pentru a face camera mai frumoasă și mai plăcută vizual. Covoarele au însă funcția lor, începând de la stilul de viață al proprietarului, până la moliciunea și confortul de sub picioarele tale de fiecare dată când păși pe covor.

Prioritatea ta include confortul sau glamour? O regulă bună atunci când mergeți la cumpărături de covoare este să găsiți unul care să se potrivească cu zona de relaxare și nu pentru întreaga cameră.

image - Consider The Function of The Rug

Va fi covorul doar o piesă de artă pusă pe podea? Sau vrei să fie completată cu restul caracteristicilor și mobilierului din cameră?

Aducând mai multă textură

Când luați în considerare textura covorului, țineți cont și de traficul pietonal din cameră. Dacă este o cameră foarte folosită, cum ar fi camera de zi, sau mai precis, dacă acolo locuiesc și animalele de companie, ar trebui să alegeți un covor din sisal sau din lână.

Pentru tipurile de camere mai tradiționale, puteți alege covoare antice sau de mătase, care sunt cu siguranță o reducere a bugetului și oferă un sentiment de lux și stil superior.

Și apoi, există opțiunea mai accesibilă de a alege un covor înnodat manual și din lână, care se îngrămădește în modele interesante și o combinație de vibrații și scheme întregi. Puteți adăuga cu ușurință dimensiune și nuanțe interesante cu textura adecvată.

Optează pentru durabilitate în loc de modele

Modelele sunt importante, nu mă înțelege greșit! Cu toate acestea, dacă ai tendința de a alege între un covor mai rezistent și unul care are modele mai frumoase, mergi întotdeauna cu cel cu durabilitate mai mare. Puteți ajusta cu ușurință caracteristicile camerei pentru a completa designul și stilul covorului, cel mai mare avantaj fiind că nu trebuie să îl schimbați din nou anul viitor.

Înălțimea grămezii se referă la densitatea și lungimea fibrelor din care este realizat covorul. Covoarele cu grămezi mai scurti sunt mai rezistente în comparație cu cele cu grămezi mai adânci. De asemenea, sunt mai ușor de curățat și de aspirat, deoarece sunt de obicei fabricate din lână sau bumbac și sunt extrem de durabile.

Bolile mai adânci se simt mai moi și mai groase atunci când sunt apăsate. Traficul pietonal continuu nu numai că va deteriora covorul, dar va duce și la pierderea densității grămezii.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.