O misiune de remodelare a băii poate crește valoarea casei tale; Renovarea băilor poate fi costisitoare.

În medie, oamenii cheltuiesc zeci de mii de dolari pentru a crea decorul ideal; totuși, străduința de a face schimbarea pe cont propriu poate duce la investiții suplimentare din cauza unor defecțiuni neprevăzute.

image - 10 Tips for Hiring a Bathroom Remodeling Contractor
10 sfaturi pentru angajarea unui antreprenor în renovarea băii

Angajarea unui antreprenor de încredere pentru remodelarea băii care deservește tot Portland cu experți care vă pot duce proiectul până la finalizare este o modalitate de a asigura o renovare excepțională a băii.

Cu toate acestea, asta nu înseamnă că ar trebui să alegi pe cineva. În schimb, utilizați instrucțiunile de mai jos pentru a identifica cel mai bun antreprenor pentru jobul dvs.

Asigurați un plan clar

Veți avea nevoie de un plan înainte de a începe să căutați antreprenorul ideal. Stabilește-ți obiectivul, precum și specificul remodelării.

Decideți dacă veți distruge complet baia sau veți păstra o parte din ea și, în schimb, doriți schimbări modeste. Faceți o listă cu lucruri și detalii din vechea dvs. baie pe care ați dori să le salvați.

Examinați-vă posibilitățile și dezvoltați o estimare aproximativă pentru limitele dvs. de investiții. Va simplifica lucrurile și va garanta că obțineți rezultatele dorite.

Vorbiți cu mai mulți antreprenori

Consultarea doar a câțiva antreprenori pentru remodelarea băii vă poate oferi o gamă restrânsă de perspective. Când mergeți și cereți acestor antreprenori estimări, prețurile pot fi mai mari decât anticipațiile dvs.

Puteți căuta opțiuni pe internet. Va fi mai simplu să descoperiți un antreprenor care ar putea fi potrivit pentru sarcina dvs. atunci când intervieviți mai mulți contractori. Veți avea, de asemenea, o selecție mai extinsă de oferte din care să alegeți.


Citeste si:


Analizați munca trecută

Remoderatorii de băi aduc de obicei la interviu un portofoliu de fotografii cu remodelările băii anterioare. Acestea pot fi într-o carte ilustrată sau afișate pe un ecran portabil. Cu toate acestea, rețineți că aceștia vor fi cel mai probabil clienții de top ai contractantului.

Priviți prin fotografiile atrăgătoare pentru a aprecia dacă acest antreprenor de baie face genul de muncă de care aveți nevoie. Dacă există plângeri online împotriva oricăror contractori pe care i-ați ales, căutați-le și evaluați-le singur.

Verificați asigurarea și permisele

Un antreprenor de baie profesionist și certificat este vital. Orice antreprenor reputat de renovare a băilor vă va arăta cu plăcere documente care să-și demonstreze cunoștințele, pregătirea și competența.

De asemenea, asigurați-vă că vă uitați la certificatul lor de asigurare, care poate fi la fel de esențial. Înainte de a încheia o afacere, verificați starea licenței și a asigurării pentru a vă asigura că sunt legitime și actuale. Puteți fi tras la răspundere pentru orice accident nefericit pe șantier atunci când contractorul nu le are.

Căutați referințe

Luați cu atenție criticile nefavorabile despre experiența de renovare a altcuiva. Începeți cu o referință de la cei pe care îi cunoașteți și în care aveți încredere. Solicitați comentarii autentice de la familie, prieteni și vecini.

De asemenea, puteți solicita recomandări de la foști clienți. Aceasta vă oferă o indicație a conexiunii și a comunicării contractantului cu clienții săi.

Colectați citate scrise

Atunci când alegeți cel mai bun antreprenor pentru remodelarea băii pentru proiectul și bugetul dvs. specifice, ofertele scrise pot fi esențiale, astfel încât toată lumea să înțeleagă estimări bine scrise și scopurile acțiunilor legale, dacă este nevoie. Cu toate acestea, este acceptabil să solicitați o estimare verbală de la un antreprenor de baie la început.

Discută despre reutilizabile

Aveți opțiunea de a recicla componente valoroase din vechea configurație atunci când vă reconstruiți baia cu o firmă contractantă, pe lângă utilizarea materialelor de construcție noi.

Discutați din timp materialele pe care doriți să le păstrați cu antreprenorul. Urmați și sfaturile experților cu privire la fezabilitatea acestor materiale.

Programați o vizită la site

Rugați antreprenorul să vă viziteze casa și să facă inspecția băii mai bine pentru a înțelege detaliile proiectului și pentru a estima cheltuielile.

S-ar putea să cunoști caracteristicile celor care vor petrece mult timp în casa ta. De asemenea, vă permite să puneți întrebări și să obțineți informații de la antreprenor cu privire la orice idei pe care le-ați ratat.

Finalizați programul

Majoritatea proprietarilor de case trec cu vederea semnificația calendarului unui proiect de renovare. Aflați cât timp ar putea dura să vă remodelați baia. Unii contractori ar putea dura mai mult decât alții.

Cu toate acestea, acest lucru poate să nu sugereze întotdeauna o îngrijorare. Lucrările mai detaliate, de exemplu, pot dura mai mult. Dacă acesta este cazul, asigurați-vă că există o justificare pentru întârziere.

Faceți un contract legal

Când ați ales un antreprenor de baie, asigurați-vă că ați semnat un contract. Ambele părți ar trebui să semneze și să dateze acest contract, care ar trebui să specifice detaliile proiectului de renovare, cum ar fi costul, planul de plată, datele de începere și încheiere și orice alte detalii asupra cărora ambele părți au fost de acord.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.