Ușile de garaj sunt parte integrantă a oricărei case, jucând un rol cheie în protejarea locuinței și a conținutului acesteia.

Dar indiferent de cât de bine întreținute sunt ușile noastre, este inevitabil ca acestea să aibă nevoie de reparații la un moment dat. Dacă sunteți în căutarea unui serviciu de reparații uși de garaj în Vancouver, WA, există lucruri pe care trebuie să le știți despre procesul de bază al serviciului de reparații.

image - 10 Important Garage Door Repair Tips
10 sfaturi importante pentru repararea ușilor de garaj

Păstrați ușa curată lubrifiată

Unul dintre cele mai importante aspecte ale reparației ușilor de garaj este să vă asigurați că ușa dumneavoastră și șinele sale sunt complet lubrifiate pentru a preveni uzura prematură și deteriorarea ușii.

Anumite uleiuri și grăsimi funcționează cel mai bine, așa că asigurați-vă că știți ce este potrivit pentru ușa dvs. de garaj. Dați ușii câteva treceri cu un lubrifiant pulverizat pentru a ușura deschiderea când reparați sau faceți ajustări.

Dacă ușa nu coboară, verificați mai întâi senzorul

Unul dintre cele mai frecvente motive pentru care o ușă de garaj nu se coboară este un senzor care funcționează defectuos. Senzorul urmărește locația ușii garajului și o închide odată ce atinge punctul cel mai de jos.

Adesea, acești senzori se blochează pe vopseaua veche sau se estompează după expunerea prelungită la lumina soarelui. Pentru a remedia această problemă, poate fi necesar să o înlocuiți sau să consultați un profesionist pentru a evalua senzorul.

Probleme cu deschiderea ușii de garaj

Una dintre cele mai importante părți ale unei uși de garaj este motorul. Motorul electric trebuie verificat în mod regulat pentru a vă asigura că funcționează corect și că nu se suprasolicită.

Verificarea acumulatorului este importantă, mai ales dacă telecomanda nu funcționează corect sau dacă ușa nu urcă sau coboară. De asemenea, puteți verifica coroziune și bornele slăbite pentru fiecare comutator și vă puteți asigura că circuitul este bun.

Rugați pe cineva să vă ajute cu ridicarea grele

Când lucrați la o astfel de reparație, va trebui adesea să ridicați ușa sau să o ridicați pentru a face reparații sau a face modificări. Din acest motiv, este important să ai cineva ajutor atunci când ridici uși grele.

De asemenea, este util ca cineva să țină ușa dacă lucrezi la un înlocuitor din cauza greutății suplimentare.


Citeste si:


Aveți grijă cu șuruburile și șuruburile slăbite

Șuruburile și șuruburile de pe ușa de garaj sunt unele dintre cele mai importante componente ale sistemului. Dacă unul se slăbește sau se rup, există o mare probabilitate ca ușa garajului să cadă din calea ei sau să nu se poată închide corect.

Acest lucru poate fi foarte periculos. Din acest motiv, ar trebui să solicitați un profesionist să verifice șuruburile pentru a vă asigura că sunt toate sigure.

Verificați cablurile și furtunurile

Când ușa garajului se deschide, majoritatea cablurilor și furtunurilor sunt expuse la elementele exterioare. Prin urmare, strângerea sau slăbirea acestor componente poate fi periculoasă și ar trebui lăsată în seama unui profesionist cu experiență.

Verificați arcul de torsiune al ușii

În cele mai multe cazuri, arcurile ușilor de garaj se vor rupe în partea superioară a tijei după multă utilizare. Arcurile sunt extrem de fragile, așa că aveți grijă când le înlocuiți. Ele se pot declanșa brusc dacă nu sunt eliberate corespunzător.

Uneltele mecanice adecvate, cum ar fi o cheie dinamometrică, trebuie folosite pentru a elibera tensiunea arcului. Acest lucru se poate face fie prin slăbirea, fie prin strângerea piuliței din partea inferioară. Cu toate acestea, asigurați-vă că verificați manualul ușii de garaj pentru a vedea care este modul corect de a face acest lucru.

Păstrați ușa de garaj curată

Unul dintre cele mai mari motive pentru care ușile de garaj se sparg este de la șenile murdare. Murdăria se poate acumula pe șine și poate cauza probleme cu ușa, așa că păstrați-le curate în mod regulat ștergându-le cu o cârpă. Aspiratoarele sunt, de asemenea, la îndemână pentru curățarea garajului și pentru îndepărtarea murdăriei care s-au acumulat în timp.

Strângeți feroneria ușii de garaj

Când lucrați la o lucrare de reparație, este important să vă asigurați că toate piulițele și șuruburile sunt strânse corect înainte de a ridica ușa.

Acest lucru îl va împiedica să cadă sau să se desprindă și să vă strice casa. În timp ce sunteți acolo, s-ar putea să doriți, de asemenea, să înlocuiți stratul de acoperire, astfel încât să nu fie deteriorat sau rupt accidental.

Asigurați-vă că ușa de garaj este echilibrată

La fel ca o mașină, o ușă de garaj trebuie să fie echilibrată corespunzător atunci când este deschisă. Dacă nu este, veți descoperi că ușa se va răsuci pe măsură ce se deschide sau se închide și nu va coborî la fel de lin ca înainte.

Din acest motiv, asigurați-vă că echilibrul ușii dvs. de garaj este verificat în mod regulat de către un profesionist, astfel încât acesta să poată regla greutățile dacă este necesar și să mențină ușa să funcționeze în siguranță și fără probleme.

Indiferent de ce are nevoie ușa ta de garaj, poți fi sigur că există o soluție. Când întâmpinați probleme cu ușa de garaj, nu ezitați să apelați la un profesionist pentru a vă ajuta.

Nu numai că vor avea instrumentele și piesele potrivite la îndemână, dar vor putea oferi și sfaturi utile pentru a vă putea îngriji corect ușa garajului.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.