[Infografic] 10 sfaturi DIY pentru instalații sanitare pt proprietarii de case în 2022 !

[Infografic] 10 sfaturi DIY pentru instalații sanitare pt proprietarii de case în 2022

Sistemul sanitar este una dintre cele mai critice părți ale fiecărei clădiri. Proprietarii de case de obicei nu acordă suficientă atenție întreținerii și service-ului regulat al sistemului lor de instalații sanitare.

Acest lucru va duce, de obicei, la probleme de instalații sanitare de urgență, lăsând proprietarii caselor cu o povară financiară semnificativă.

Mulți dintre noi cred că serviciile obișnuite ar putea fi costisitoare, dar credeți sau nu, costul unei situații de urgență este mult mai mare.

Mai mult, banii suplimentari pe care trebuie să-l plătiți ca facturi de energie din cauza eficienței scăzute a componentelor dvs. de instalații sanitare precum pompe, răcitoare, încălzitoare etc. sunt cu adevărat considerabili.


Citeste si:


Amintiți-vă că acest cost poate fi evitat și dacă aveți o echipă de profesioniști să arunce o privire asupra dispozitivelor dvs. și să vă asigurați că funcționează eficient.

Din fericire, multe probleme din sistemul dumneavoastră sanitar pot fi prevenite fără a apela la instalatori.

Puteți repara sau înlocui unele piese singur și evitați plata pentru reparație. De exemplu, o scurgere poate fi remediată cu ușurință de unul singur.

Infograficul de mai jos conține câteva sfaturi simple și rentabile pentru instalații sanitare recomandate de Expert Instal. Aceste sfaturi de DIY vă vor ajuta să vă mențineți sistemul sanitar în cea mai bună stare și să vă reduceți semnificativ costurile de întreținere.

Amintiți-vă că aceste sfaturi nu sunt pentru unele situații critice. De exemplu, dacă observați probleme cu centrala dvs., evitați DIY -sa faceti singur .

Aceste tipuri de probleme sunt periculoase și trebuie să fie îngrijite de o echipă profesionistă precum Expert Instal.

cauti un profesionist pentru instalatii?

Pentru mai multe informatii despre constructii, va invitam sa vedeti blogul nostru dar si blogul Biroului de Arhitectura Utopian. Dacă vrei proiecte de blocuri sau alte constructii, biroul acesta este recomandarea noastra.

De citit pe tema de instalatii:

Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.