Nu se întâmplă atât de des să ai de-a face cu probleme de instalații sanitare. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că ar trebui să vă neglijați sistemul sanitar și să rămâneți în pace în orice moment.

Luați în considerare haosul care ar putea apărea dacă subsolul dvs. se inundă în mod neașteptat sau o toaletă se înfundă. Din fericire, astfel de probleme oferă indicații de avertizare înainte de a deveni mai grave.

Le poți observa devreme și le poți aborda înainte ca acestea să devină serioase, dacă ești suficient de atent. Cu toate acestea, veți ști că aveți mari probleme atunci când scurgerile și conductele încep să dea semne de uzură și observați deja o scurgere sau conducte înfundate.

image - 10 Warning Signs You Have a Plumbing Problem
10 semne de avertizare că aveți o problemă la instalații sanitare

Dacă vă aflați în zona Seattle, pentru a readuce lucrurile pe drumul cel bun, tot ce trebuie să faceți este instalatorul Google Everett WA și veți vedea unele dintre cele mai bune companii chiar acolo, pe prima pagină. S-ar putea să plătești totuși un braț și un picior dacă încerci să faci față unei urgențe.

De aceea, pentru a evita reparațiile costisitoare în viitor, este esențial să știi dacă instalațiile sanitare tale funcționează defectuos. Iată câteva indicii de avertizare că o problemă serioasă la instalații sanitare este pe cale.

Auzi un gâlgâit

Un gâlgâit ar putea indica că există o problemă semnificativă. Când ești la duș, când faci spălarea toaletei sau când folosești mașina de spălat vase, fii atent.

Dacă sunetul continuă chiar și după ce apa a încetat să curgă, problema ar putea fi gravă. Sistemul dvs. de instalații sanitare tânjește după aer, așa cum este indicat de acest sunet bâzâit. Așteptați-vă ca apa să revină în câteva zile dacă nu luați măsuri corective.

Știați că există țevi sanitare pe acoperișul dvs. pentru a permite sistemelor de drenaj să curgă corect? Acesta ar putea fi un motiv pentru care sistemul dvs. face backup. Este important să păstrați orificiile de ventilație de pe acoperiș libere de reziduuri sau este posibil să aveți mirosuri de canalizare în casa dvs.

Puteți detecta un miros nociv

În afară de urechi, nasul vă poate oferi și semne de avertizare ale unui pericol iminent. Dacă o conductă de canalizare sau un orificiu de ventilație este rupt, poate fi prezent mirosul de ouă putrezite sau mai rău.

You can Detect a Noxious Odor

Amintește-ți ce duc acele țevi din casa ta! Dacă crezi că este dezastruos să folosești baia după cineva cu probleme cu stomacul, atunci vei fi speriat dacă ți se rupe conducta de canalizare. Problema necesită o atenție imediată, deoarece consecințele pot fi de anvergură.

Are potențialul de a dăuna mediului și sănătății umane pe termen lung. Rezervele de canalizare pot face, de asemenea, ravagii pe fundația unei case, ca să nu mai vorbim de impactul apelor uzate urât mirositoare care persistă în locul în care locuiți. Este o afacere foarte urâtă.


Citeste si:


Presiunea din apă este mai mică decât de obicei

Dacă întâmpinați o scădere a presiunii apei pentru o perioadă lungă de timp, este important să obțineți asistență. Cauza ar putea fi la fel de simplă ca o acumulare de crud în aerator.

Pot exista probleme mai grave, cum ar fi o scurgere de apă, o linie de plutire corodata sau țevi fracturate. Aceste tipuri de probleme vor necesita cu siguranță asistență profesională.

Ai o problemă de drenaj

Problemele de drenaj sunt un indiciu clar că ar trebui să contactați un profesionist cât mai curând posibil. Poate părea simplu să faci niște bricolaj pentru a desfunda o țeavă, baia sau chiuveta din bucătărie, dar aproape sigur vei provoca mai mult rău decât bine. Când aveți de-a face cu probleme de drenaj, evitați să folosiți piston și soluții de curățare a scurgerilor și, în schimb, apelați un instalator.

În timpul iernii, țevile dvs. pot îngheța

În timpul iernii, dacă nu auzi zgomotul apei care curge în conductele tale, probabil că acestea sunt înghețate. Dacă nu te ocupi rapid de situație, țevile tale se pot rupe sau sparge. Ignorând problema, este posibil să economisiți niște bani.

Cu toate acestea, în cele din urmă va trebui să cheltuiți o avere înlocuind țevile. Permiterea țevilor să picure este o tehnică inteligentă pentru a le împiedica să înghețe. Pentru a vă scuti de deranjamente, apelați chiar acum un profesionist.

During the Winter, Your Pipes May Freeze

Semne de deteriorare a apei

Fii atent la orice simptome de deteriorare a apei de-a lungul podelei și pereților, pete întunecate, slăbiciune structurală, mucegai ciudat și chemați un instalator dacă vedeți. Acestea indică de obicei că există o scurgere într-o zonă în care nu poate fi observată.

Înfundări în conducte apar frecvent

Un înfundat în toaletă sau un înfundat în chiuvetă se poate dezvolta în orice moment, dar dacă înfundarea persistă, este nevoie de ajutorul unui expert. O curățare completă, de calitate profesională, a canalului de scurgere este de obicei cea mai bună opțiune aici.

Apa are decolorare în ea

Apa care este maro, galbenă sau pătată cu sedimente indică o problemă la încălzitorul de apă sau la țevi. Poate avea ca rezultat apă urâtă, murdară dacă rezervorul încălzitorului de apă este corodat sau nu a fost întreținut (spălați și umpleți) de mult timp.

Pereții zdrăngănesc

Conductele care s-au desprins din elementele de fixare sau care se confruntă cu modificări anormale de presiune pot provoca loviri în pereți. Înainte ca țevile să provoace daune majore pereților dvs., acest lucru ar trebui rezolvat imediat.

Apa caldă este insuficientă

Încălzitorul dvs. de apă va fi, desigur, responsabil pentru lipsa de apă caldă. Cele mai frecvente cauze ale acestei probleme sunt lipsa întreținerii încălzitorului de apă sau un încălzitor de apă dimensionat incorect pentru casa ta.

Probleme la conducte

Căutați dovezi de umiditate în țevi în timp ce vă plimbați prin casă. Problemele de umiditate pot apărea în conductele care sunt expuse sub chiuvete sau în spatele rezervoarelor de toaletă.

De asemenea, când închideți brusc apa, acordați atenție acestora. Sunetul de lovitură sau zdârâit în interiorul țevii indică faptul că este slăbită sau nu este întreținută corespunzător.

Gânduri finale…

Identificarea acestor semne de avertizare și posibilitatea de a răspunde rapid la ele vă poate economisi mult timp și bani pe termen lung.

Este incredibil de ușor să ignori complet sistemul sanitar al casei tale, atâta timp cât totul este în ordine. Prevenirea acestor probleme înainte de a se întâmpla este o modalitate excelentă de a evita potențialele dezastre.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.