Descoperă cum poti obtine mai multi clienti pentru o firma de constructii, dar ORICINE poate folosi aceste sfaturi!

Acest articol este adus de echipa de ”Promovare Utopian”,

10 pași pentru mai mulți clienți pentru acoperișuri prin utilizarea internetului

Conținutul paginii

Voi scrie despre unele dintre lucrurile pe care companiile de acoperișuri le pot face pentru a atrage mai mulți clienți online. Majoritatea conținutului va vorbi despre construirea unei prezențe online, dar voi adăuga și chestii despre publicitatea plătită.

Aș dori să le arăt companiilor de constructii cum să obțină clienți potențiali online!

Mesajul meu este că o prezență online este tot ce este nevoie pentru a începe să obțineți clienți potențiali online.

10 pași pentru a atrage mai mulți clienți pentru acoperișuri prin utilizarea internetului

Internetul este pur și simplu un instrument. Poate fi folosit pentru a realiza orice, iar una dintre cele mai bune modalități de a-l folosi este prin valorificarea resurselor sale pentru a atrage mai mulți clienți pentru acoperișuri .

Deci, dacă compania ta s-a luptat cu atragerea de noi clienți potențiali, acest articol va sublinia 10 pași pe care îi poți urma pentru a începe să generezi mai multe venituri prin internet.

Pasul 1: Identificați-vă publicul

cum sa obtii mai multi clienti
cum sa obtii mai multi clienti

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă identificați publicul. Cine sunt ei? Ce fel de întrebări ar putea avea despre constructii și ce soluții vor funcționa pentru ei? Odată ce știi cine sunt acești oameni, este mai ușor să identifici unde s-ar putea întâlni pe internet.

Pasul 2: Configurați-vă rețelele sociale

Configurarea profilurilor de socializare este o altă modalitate de a atrage mai mulți clienți pentru constructii . Acest lucru va ajuta la crearea unei prezențe online robuste în care clienții potențiali se pot interacționa cu dvs. și vă pot adresa întrebări despre nevoile lor de acasă sau de afaceri.

Rețelele sociale sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a partaja fotografii ale proiectelor anterioare și le puteți obține și mai departe folosind hashtag-uri legate de constructii. De asemenea, puteți include subtitrări care oferă clienților sfaturi despre ce ar trebui să facă dacă acoperișul lor necesită reparație sau înlocuire.


Citeste si:


Pasul 3: Găsiți site-urile potrivite

Odată ce îți cunoști publicul țintă, este timpul să găsești site-urile web potrivite care să îi răspundă în mod special. Poate doriți să începeți cu motoarele de căutare generale precum Google sau Bing și apoi să restrângeți lucrurile de acolo.

Pasul 4: Faceți o listă cu cuvintele cheie

Apoi, trebuie să faceți o listă cu cuvintele cheie care vor indica oamenii către compania dvs. pe motoarele de căutare. Și ar trebui să știți că există trei tipuri principale de cuvinte cheie – cuvinte cheie cu coadă lungă, cuvinte cheie largi și negative.

Cuvintele cheie cu coadă lungă includ expresii precum „cele mai bune companii de acoperișuri din Bucuresti”. Și pot fi folosite pentru a face publicitate unor zone specifice ale afacerii dvs. Cuvintele cheie ample includ expresii precum „repararea acoperișului”, în timp ce cuvintele cheie negative sunt cuvinte care nu aparțin site-ului dvs., cum ar fi „gratuit”.

Pasul 5: Optimizați-vă site-ul

Odată ce aveți o listă de cuvinte cheie, este timpul să vă optimizați site-ul. Și acest lucru se poate face în doi pași – crearea unei pagini de destinație atractive și adăugarea de conținut care vorbește despre diferite aspecte ale acoperișului, inclusiv reparații, materiale de înlocuire, acoperișuri din țiglă și multe altele.

Pasul 6: Generați trafic

Acum că site-ul dvs. este optimizat, este timpul să generați trafic. Acest lucru se realizează prin construirea de legături înainte și înapoi cu alte site-uri web care au conținut similar. De asemenea, vă ajută să rămâneți activ pe rețelele sociale, astfel încât oamenii să poată afla mai multe despre ceea ce oferiți.

Pasul 7: Creați un blog

Dacă doriți să atrageți mai mulți clienți pentru acoperișuri, este important să vă creați un blog. În acest fel, puteți stabili autoritate în industria dvs., ceea ce va conduce traficul înapoi către site-ul companiei dvs. Asta pentru că majoritatea oamenilor sunt mai dispuși să asculte și să cumpere de la o companie care a postat mult conținut perspicace despre subiectul lor de interes.

Pasul 8: Ajungeți la clienți

Ar trebui să vă adresați întotdeauna clienților în mod regulat prin e-mail, telefon sau în persoană. În acest fel, puteți afla cum le place munca pe care ați făcut-o acasă sau la afacerea lor, precum și ce probleme ați putea avea nevoie să le rezolvați data viitoare.

Pasul 9: Extindeți-vă acoperirea(oamenii la care aveti acces)

Dacă doriți să atrageți mai mulți clienți pentru acoperișuri, este important să vă extindeți acoperirea. Acest lucru se poate face contactând instituțiile media locale și bloggerii care împărtășesc conținut legat de nevoile de acasă sau de afaceri ale oamenilor din zona dvs. De asemenea, vă ajută să creați un canal YouTube în care clienții potențiali pot vedea videoclipuri despre ceea ce faceți.

Pasul 10: Profitați de publicitatea plătită

Una dintre cele mai bune modalități de a atrage mai mulți clienți pentru acoperișuri sau alte constructii este publicitatea plătită. Acest lucru se poate face pe Google, Bing și Facebook, ceea ce vă va ajuta să redirecționați traficul către site-ul companiei dvs. Și, acest trafic este mai probabil să cumpere sau să contacteze compania dvs.

Reclamele Google sunt deosebit de eficiente. Companiile pot viza anumite cuvinte cheie și pot afla ce caută oamenii pe Google. Acest lucru vă ajută să știți ce își dorește un client și poate crește considerabil conversiile.

Dar puteți folosi și reclame Facebook care au și o rată de conversie ridicată. Acest lucru se datorează faptului că gigantul rețelelor sociale le permite agenților de publicitate să vizeze clienții potențiali în funcție de interesele acestora, ceea ce poate fi rentabil și profitabil.

Daca vreti ruta mai simpla, ca sa aveti pe cineva care sa se ocupe de acest lucru pentru dvs, va invitam sa ne contactati folosind butonul de mai jos pentru a descoperi echipa Utopian de promovare a afacerilor.

Ei se ocupa de promovarea pe retele sociale de exemplu pentru echipa Atelierului Bucuresti de mobila la comanda dar si

Dar si echipa Utopian de la Biroul de Arhitectura Utopian


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.