Proprietarii de case ar putea avea diferite motive pentru a-și renova băile vechi, dar un lucru pe care toți pot fi de acord este că vor să arate mai bine decât înainte.

Și asta este mult mai ușor de spus decât de făcut, o mișcare greșită și ți-ai dori să fie lăsată neatinsă, neschimbată.

image - 10 Things to Include in Your Bathroom Makeover
10 lucruri pe care să le includeți în transformarea băii dvs

Frica de a greși nu ar trebui să te descurajeze să-ți urmezi baia visată, iar această postare te ajută să o faci, să o faci corect și la prima dată când întrebi.

Iată cele mai bune idei pentru o schimbare a băii

 1. Toate accesoriile și accesoriile albe
 2. Cabine de duș
 3. Temă minimalistă
 4. Stil de duș cu cascadă
 5. Accesorii antice pentru baie
 6. Spatiu de depozitare maximizat
 7. Finisaje lemn
 8. Perete de sticla
 9. Vanități plutitoare
 10. Cârlige la diferite înălțimi

Continuați să citiți pentru a afla cum ideile enumerate mai sus ar oferi băii dumneavoastră acel nou aspect de vis.

10 idei care ți-ar transforma perspectiva băii

1. Toate fitingurile și accesoriile albe

Dovada unei reușite a renovării băii este atunci când cineva care a folosit anterior baia dumneavoastră observă diferența în clipa în care intră. Și o modalitate de a atrage atenția oricui este să vă remodelați baia cu accesorii și accesorii de baie albe. Aceste componente individuale se reunesc pentru a crea o baie pură, aproape fermecătoare, complet albă, care țipă lux și clasă.


Citeste si:


2. Cabină de duș

Dacă nu aveți deja o cabină de duș, ar trebui să obțineți unul. Este o idee simplă în ceea ce privește avantajele de a avea unul depășește cu mult orice ar fi costul instalării.

Aceste avantaje includ, dar nu se limitează la, accesibilitatea sporită, ușurința în curățarea băii și modul în care vă oferă mai mult spațiu pentru a lucra în spațiul din baie și, de asemenea, va preveni alunecarea sub duș .

3. Tema minimalistă

Inamicul oricărei băi, oricât de bine concepută sau gândită, este dezordinea. Va trebui să reduceți dacă baia dvs. are multe accesorii, accesorii și caracteristici cu puțin sau deloc.

O temă minimalistă îți cere să investești în lucruri de care ai nevoie doar și să le reconsideri pe cele pe care le folosești puțin. La final, ai avea o baie spațioasă pentru a te relaxa și a te simți ca acasă.

4. Stil de duș în cascadă

Nu există niciun avantaj funcțional de a avea un duș în stil cascadă. Probabil că nu are multe caracteristici precum controlul temperaturii și presiunii apei așa cum le-ați obține cu unele capete de duș electronice.

Dar atunci când aveți un duș proiectat ca o cascadă, este posibil să nu aveți nevoie să controlați temperatura sau presiunea. Atractia estetică compensează mai mult decât ceea ce ați putea renunța în ceea ce privește funcționalitatea.

5. Accesorii antice pentru baie

Ieși cu vechiul, cu noul? Nu în acest caz. Aici, atât noul, cât și vechiul pot prospera pe măsură ce introduceți accesorii de baie antice în spațiul dvs. de baie pentru a ocupa centrul scenei.

Finisajul rustic ar servi drept contrast cu alte părți ale băii dumneavoastră. Și rezultatele? uluitoare.

6. Spațiu de stocare maximizat

O greșeală de începător pe care o fac majoritatea proprietarilor de case este să-și trateze depozitarea în baie ca pe o idee ulterioară. Ei sfârșesc prin a reutiliza spațiul, doar pentru a descoperi că nu este suficient.

Soluția nu este să te ascunzi de problemă sau să găsești remedieri temporare, ci să o rezolvi direct. Există multe moduri în care puteți maximiza spațiul în baie pentru depozitare și includ următoarele:

 • Puteți pune coșuri în baie
 • Investește în vanități de cabinet
 • Profitați la maximum de colț cu vanitățile de colț

7. Finisaje din lemn

Adăugarea de chiuvete și alte accesorii de baie cu finisaje din lemn este o modalitate relativ ușoară de a adăuga clasă aspectului băii tale. Puteți folosi aceste accesorii din lemn cu pereții și podelele băii vopsite în alb sau înfrumusețate cu gresie albă.

8. Perete de sticlă

Acest lucru este deosebit de important dacă remodelați un spațiu de baie relativ mic. O problemă care afectează toate băile, dar mai ales în băile mai mici, este lipsa spațiului.

Și o ieșire interesantă din acest kerfuffle este introducerea unei uși uriașe de sticlă. Această ușă este elegantă, dar permite și utilizatorilor să vadă tot spațiul din baie la fiecare pas, creând iluzia de mai mult spațiu.

9. Vanități plutitoare

Există mai mult de un avantaj de a avea vanități plutitoare instalate în baia ta. Una dintre acestea este că eliberează mai mult spațiu, pe care îl poți folosi pentru depozitare.

Dar vreau să mă concentrez pe altul: cât de ușor vă face curățarea baii. Este ușor să remediați funcționalitatea și estetica fără a lua în considerare întreținerea, dar numărul potrivit de chiuvete plutitoare din baia dvs. elimină problema de întreținere.

10. Cârlige la diferite înălțimi

Acest lucru funcționează în baia principală, dar cel mai eficient într-o baie pentru copii. Acesta permite utilizatorului să-și sorteze rapid proviziile și să aleagă ceea ce are nevoie dintr-o singură privire la cârlige.

Cârligele ar trebui să fie instalate la diferite înălțimi, cu consumabilele utilizate mai frecvent depozitate pe cârligul mai apropiat și articolele mai puțin folosite depozitate pe cârligele amplasate mai sus.

Concluzie

Baia ta de vis este acum aproape completă. Încorporați una sau mai multe dintre ideile de mai sus cu un spațiu personal și sunteți gata!


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.