Instalările și reparațiile pot fi sarcini dificile, mai ales atunci când sunt făcute fără ajutor profesional. Obținerea unui antreprenor credibil și calificat poate fi o provocare, deoarece există atât de mulți antreprenori profesioniști autoproclamați.

Cu toate acestea, poate fi ușor să identifici contractorii care nu sunt potriviți pentru proiectul tău cu întrebările potrivite.

image - 10 Questions to Ask Your Next Home Installation and Repairs Contractor
10 întrebări pe care să le puneți următorul dvs. antreprenor de instalare și reparații la domiciliu

Acest articol al lui Eavestrough Installation din Ottawa , specializat în instalări și reparații, va pune în lumină cele mai bune zece întrebări pe care să le adresați antreprenorului dumneavoastră înainte de a le atribui proiectul dumneavoastră.

Care este specializarea ta?

Aceasta este cea mai bună întrebare pe care trebuie să o puneți imediat când vorbiți cu potențialul dvs. contractor la întâlnirea inițială. Prin aceasta intrebare, vei afla daca sunt specializati in zona pe care iti stau nevoile.

Deși majoritatea contractanților oferă servicii generalizate, este important să determinați dacă potențialul dvs. contractor se concentrează doar pe un anumit serviciu.


Citeste si:


Cât timp ați funcționat și puteți oferi recomandări?

A afla de cât timp lucrează un antreprenor este cea mai bună modalitate de a-și cunoaște nivelul de experiență. Deși nu este rău ca un antreprenor calificat să lucreze la proiectul tău, nu ai accepta să oferi unui novice proiectul tău să fie primul sau al doilea proiect al lor, nu-i așa?

De asemenea, este important să ceri să comunici cu recomandări ale persoanelor pentru care au lucrat înainte, deoarece garantează că aceștia au experiență și îți oferă cunoștințe despre cât de bine au funcționat.

Ai putea confirma dacă au respectat termenele, bugetele și au comunicat direct de la clienți.

Ești licențiat?

La fel ca și alte profesii, antreprenorii necesită o licență pentru a opera într-o anumită regiune. O licență dovedește că au trecut toate inspecțiile de calitate și că respectă reglementările din regiunea respectivă.

Acest lucru va garanta că sunt o companie legitimă care operează în conformitate cu regulile și reglementările stabilite în zona dvs.

Aveți asigurare?

Asigurarea este obligatorie pentru orice afacere și mai ales pentru una bazată pe servicii. Când contactați un antreprenor pentru următorul proiect de instalare și reparații la domiciliu, asigurați-vă că îi cereți asigurarea.

În Ontario, Workplace Safety Insurance Board (WSIB) este agenția care asigură lucrătorii în timp ce lucrează. Atunci când o companie respectă WSIB, rănile lucrătorilor săi în timpul proiectului dvs. vor fi acoperite.

De asemenea, antreprenorul ar trebui să fie asigurat în cazul în care survine vreo eroare sau o defecțiune a proprietății dumneavoastră din cauza muncii lor. Acest lucru vă va liniști atunci când proiectul dvs. are probleme după un timp.

Oferiți o garanție pentru locul dvs. de muncă?

O garanție este importantă pentru a se asigura că antreprenorul poate fie să refacă, fie să plătească pentru daunele suferite în timpul perioadei de garanție stabilite. Dacă potențialul dvs. contractor nu poate oferi o garanție pentru munca lor, transmiteți-le.

Cât va costa proiectul?

Înainte de a vă angaja către un anumit antreprenor, asigurați-vă că acesta poate oferi o estimare a costului total pe care îl va costa proiectul dumneavoastră.

Ca regulă generală, antreprenorii care au lucrat la proiecte similare cu ale dvs. vor fi într-o poziție bună pentru a furniza o estimare scrisă care să includă toată munca de făcut, materialul care trebuie utilizat și orice alt cost care ar putea apărea în timpul proiect. Amintiți-vă, ieftin nu înseamnă întotdeauna calitate.

Cât va dura jobul?

Este important să obțineți o estimare aproximativă a cât timp va dura contractorului pentru a vă finaliza proiectul. În funcție de sfera activității dvs., un antreprenor cu experiență ar trebui să fie în măsură să ofere o estimare aproximativă a timpului pe care îl va lua.

Care este programul dvs. de plată?

Diferiți contractori se așteaptă la plăți în programe diferite, în funcție de structura și preferințele lor. Un antreprenor vă poate percepe pe oră, o sumă forfetară sau rate pentru întregul proiect.

Este important să aflați când ar avea nevoie de plată și cât de mult ar cere în acel moment.

Cine este responsabil pentru permise?

Aflați cine va obține autorizațiile necesare pentru proiectul dvs. Există cerințe pentru a obține permise după inspecții pentru orice lucrare efectuată la o clădire în majoritatea statelor. Asigurați-vă că aveți acest lucru în scris pentru a preveni complicațiile viitoare.

Cum vom comunica?

Când oferiți unui antreprenor proiectul dvs., asigurați-vă că sunteți la curent cu mijloacele și cât de mult veți fi la curent cu proiectul. O companie experimentata va avea un sistem prin care trec si primesc comunicare de la clientii lor.

Aveți nevoie ca instalarea și reparațiile dvs. să fie făcute cu o calitate imensă în minte pentru o soluție de lungă durată. Acesta ar trebui să fie scopul tău și nu ar trebui să te mulțumești cu nimic mai puțin decât atât. Prin aceste întrebări, vei putea găsi profesionistul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.