În lumea acoperișurilor, un site web grozav este un atu pentru afacerea dvs., deoarece clienții vor căuta întotdeauna o companie de încredere pentru acoperișuri, cu un site web care este la zi cu tendințele actuale.

Aceasta înseamnă că site-ul dvs. este prima reprezentare online a companiei dvs. Deci, ce face pentru un site web grozav pentru acoperișuri? Iată zece caracteristici de care trebuie să fii atent.

image - 10 Features to Lookout for in a Great Roofing Website
10 caracteristici de urmărit într-un site web grozav pentru acoperișuri

Mărturii pe fiecare pagină

Oamenii vor dori să știe că compania dvs. este suficient de de încredere pentru ca ei să vă ofere afacerea lor. Prin urmare, clienții potențiali trebuie să vadă recenzii de la clienții anteriori fericiți pe fiecare pagină a site- ului dvs. .

Sondajele arată că 80% dintre clienți consideră recenziile și mărturiile de pe site-ul unei companii ca fiind cel mai influent factor atunci când iau o decizie de cumpărare.

Design simplu și atractiv

Site-ul dvs. este prima prezență online a companiei dvs., așa că ar trebui să fie atractiv și convingător. Culorile și aspectul site-ului dvs., precum și imaginile pe care le utilizați, spun multe despre afacerea dvs. și despre ce și despre serviciile pe care le oferă. Un site web bine conceput ar trebui să fie invitant, captivant și, în același timp, să aibă conținut informativ.

Ștergeți îndemnurile la acțiune (CTA)

Fiecare pagină de pe site-ul dvs. ar trebui să fie proiectată având în vedere un anumit îndemn (sau CTA). Un CTA este o acțiune pe care doriți să o întreprindă vizitatorii și poate varia de la înscrierea pentru formulare de contact sau solicitarea de oferte. Deoarece durata de atenție a navigatorilor moderni pe internet este scurtă, veți dori dintr-o privire să fie evident ce acțiune doriți să ia vizitatorii dvs.

Aveți un site web bine conceput și funcțional

Designul și funcționalitatea merg mână în mână pentru a oferi afacerii tale un site web grozav. Funcționalitatea se referă la cât de ușor este navigarea pe site-ul dvs. Dacă clienții potențiali nu își pot găsi drumul în jurul site-ului dvs., ei pot pleca și nu se mai întorc niciodată.

De asemenea, un design curat, ușor de utilizat și atrăgător din punct de vedere vizual, îi va menține pe vizitatori implicați cu conținutul tău pentru perioade mai lungi.

Optimizați site-ul web pentru telefoane mobile

Trăim într-o lume care are în primul rând mobilul, iar acest lucru este valabil mai ales pentru profesioniștii în domeniul acoperișurilor, deoarece proprietarii de case își folosesc telefoanele pentru a căuta ajutor în cazul acoperișurilor neetanșe sau cu șindrila cu probleme. Google raportează că mai mult de jumătate din toate căutările sunt de pe dispozitive mobile.

Aceasta înseamnă că este important ca site-ul dvs. web să fie proiectat corespunzător pentru a nu se sparge pe smartphone-uri și tablete. Un site web care nu este optimizat corect pentru ecranele mobile ar putea alunga clienții potențiali care ar alege în mod normal afacerea dvs. dacă ar avea acces mai bine la acesta.

Continut informativ

Oamenii nu numai că vor să știe că oferiți servicii de acoperiș și că sunteți de încredere, dar vor să afle mai multe. Vor să știe ce te-a condus către acoperiș și de cât timp funcționează afacerea ta.

De asemenea, puteți oferi informații despre cele mai bune practici din industrie, sfaturi despre ce să căutați într-o companie de acoperișuri sau cum vor proceda profesioniștii dvs. pentru a instala acoperișuri noi.

Cel mai bine ar fi să profitați de toate instrumentele gratuite disponibile online pentru a oferi vizitatorilor cunoștințe actualizate în domeniu.

Platforme de social media integrate

Oamenii doresc să poată intra în legătură cu tine pe mai multe platforme de social media. Deci, pentru a genera trafic către site-ul dvs. de acoperiș, nu mai este suficient să aveți un cont de Twitter sau o pagină de Facebook; clienții potențiali doresc confortul de a vă putea contacta prin conturi de social media complet integrate chiar de pe site-ul dvs.

Ca parte a acestui lucru, toate formularele trebuie să răspundă la mobil, astfel încât persoanele cu întrebări să poată lua legătura, indiferent dacă folosesc o tabletă sau un telefon.

Solicitare de ofertă pe fiecare pagină

Să presupunem că doriți ca afacerea dvs. de acoperișuri să aibă succes. În acest caz, fiecare pagină de pe site-ul dvs. ar trebui să ofere clienților potențiali posibilitatea de a solicita o cotație dacă sunt interesați să obțină un nou acoperiș sau să facă reparații la cel actual.

Site securizat pentru liniștea sufletească a clienților

Cel mai important factor într-un site web pentru acoperișuri este securitatea vizitatorilor săi. Aceasta înseamnă că fiecare pagină de pe site-ul dvs. ar trebui să aibă un certificat SSL, astfel încât clienții să poată avea liniște atunci când își furnizează datele private, cum ar fi numere de telefon, adrese de e-mail și coduri poștale.

Optimizarea performanței

Pentru a vă asigura că site-ul dvs. este accesibil de pe diferite dispozitive și browsere, ar trebui să urmăriți viteza site-ului dvs. la intervale regulate cu un instrument precum Google Page Speed Insights. Puteți găsi recomandări pentru optimizarea site-ului dvs. pe baza numărului de imagini, script-urilor incluse în pagina dvs. și chiar solicitărilor HTTP.

Dacă doriți să economisiți timp și bani, nu mai pierdeți din ei pe un site web greu de utilizat de către oameni sau care nu oferă funcționalități prietenoase cu dispozitivele mobile.

Puteți fi siguri că potențialii dvs. clienți se vor bucura de confortul de a vă contacta prin intermediul platformelor de social media precum Twitter și Facebook, fără a fi nevoie să căutați o adresă de e-mail ascunsă în colțurile obscure ale site-ului dvs.

Și dacă sunt interesați să obțină noi servicii de acoperiș, asigurați-vă că formularul de solicitare apare la fiecare încărcare a paginii, astfel încât să nu fie nevoie să caute informațiile de contact de fiecare dată!


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.